eşim demek bile gelmiyor içimden çok kırıldım

Ben senin yerinde olsaydım annemlere gitmek için ona sormadan biletimi alırdım, KP de 2.gunu gidiyoruz dediğinde ben sizin aileden değilim onun için kendi ailemin yanına gideceğim derdim, eşimlede hatasını anlayana kadar konusmazdim ne demek el kaldırmak saygısız adam, sanırım Eşinizin sinirli bir yapısı, siz bir sorun ona aileden olmadığınıza göre eside değilsiniz peki o evde ne vasifla bulunduğunuzu sorun lütfen çok merak ettim.

Öyle mi diyorsunuz. Ben de öyle düşünmeye başladım ama ona göre de ben normal değilim ne yapıyorum diyorum verecek bi cevabı yok geçiştiriyor başka konulara atlıyor.

Ailesine bişey diyemem onları üzmek istemiyorum ve ailemi ozledigimi biliyor. Evli olduğum şehirde kimse yok bi tek eşim kayinpederlerim bi de eşimin arkadaşları artık çok bunaldim kendi ailemi arkadaşlarımı özlüyorum. Bi de korkuyorum bu kadar kolay aglamazdim neden diye. Eşimde hamile olmamdan şüpheleniyor bugün test alcam bakalım inşallah degilimdir

konuyu sen bizim aileden değilsinden sonrasını okumadım..BEN GİTMEM ORAYA DİREKT ANNEME GİDERİM neden mi BEN O AİLEDEN DEĞİLİM.

O aileden değilseniz bayramda yanlarında ne işiniz var.
Baksanıza evin bütün kadınları gitmek istemiyor. Ve kimse dinlemiyor.
O ailede kadına söz hakkı yok sanırım

Normalde böyle değil ama babaanne sevilmedigi için kayinpederim mecbur bırakıyor sadece annesini görmek için. Kayinvalideme çok cektiriyor zaten daha 1 ay öncesine kadar onlarda kalıyordu 6-7 ay kaldı. Ama her günü zehir ediyor. Gitmek bana sorun değil giderim bana şimdilik zararı yok ama fikir sorulması lazımdı

kesinlikle gitmeyin(gerekirse kendi ailenize de) sorarsa ben aileden değilim ya de.....
sende ona hakaretli konuş yine sorarsa samimiyim ondan dersin.....
sinir oldum....

İyi madem ailesine birsey söyleme, esin yani seni sorumlu tutuyor birde hamilesindir diye düşünerek elini kaldırirkende düşünseydi hamilesindir diye onu bunu bilmemde eşinin sinirli bir yapısı var +erkeğim benim sözüm geçer edasında yeni evlisiniz sanırım bebek için acele etme bence

valla asıl sen gerçek yüzünü görmüşsün eşinin, o kalkan el bir gün inerde, madem sen aileden değilmişsin neden seni tüm bayram babaannesinde kalmaya zoruluyor

1 buçuk aylık evliyiz ve en az 2 sene çocuk istemiyorum zaten. Aylık iğne ile korunuyorum ama hiç birşey garanti değil. Evet eşim çok sinirli ama bana karşı değildi. Hep benimle sakinleşirdi. Bana Kıyamaz sesini yukseltmezdi. Son zamanlarda böyle oldu. Öfke kontrolü yok

Bu daha kötü ya.
Bu kadar eziyet insana gitmesi için baskı kurmak.
Anne baş tacı kabul de..
Eşini de ezdirmemeli..

ağlıyorsun diye mi hamile olduğundan şüpheleniyor, yaşlarınız kaç, çalışıyor musun

Yere göğe sigdiramadiklari damatlarinin kızına el kaldirdigini bilselerdi asıl ozaman yikilirlardi

o zaman cicim ayları bitmiş, aşkta bitmiş bitecek, saygı ve sevgi kalmalı geriye, ama sizin ilişkinizde bunlar kalacak mı bilmiyorum, okuyan geç kızlar varsa bile göre sinirli bir karakterle evlenmesinler derim, çünkü gün gelir o sinir onlarada patlar, hatta şamar oğlanına dönerler, hayat hep nişanlılıktaki gibi geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…