eşim demek bile gelmiyor içimden çok kırıldım

Aynı benim kocam. Bu KK da ne kadar çok kocama benzeyen adam var ya hu. Elimden bi kaza çıkacak, sana kıymıyorum bak böyle giderse bi gün çok kötü dayak yersin vs. vs. Ben de sevmiyorum öyle vıç vıç ilişkileri, çatkapı gidip gelmeyi, senli benli muhabbeti. Dediğin gibi tanıştığımızda biliyordun sonradan ne diye problem çıkarıyorsun ki? Ben bu erkekleri çözemedim valla. Sakın yüz verme. Hatasını anlasın. Doğru bildiğinden asla vazgeçme.

Kizlar babaanneye gitmeyin kendi ailenize gidin diyorsunuz da bu o kadar kolay degil daha ilk bayramlari ve iki ay olmamis evleneli uzlasip karara baglayin kendi basina ailenin yanina gidersen ailende anlar birseyler oldugunu ve sende uzulursun onlarda eşin sinirli sanirim bizde yeni evliyiz ve maddi sikintilar tabiki var buda stres ve gerginlik yaratiyor bnm esimde gergin bende yeni ewliyim sorunlar yasadim ama artik cokta onemsemiyorum cunku evliligin ilk bir yili birbirine alisma donemi umarim bu bir yili bir an once atlatiriz hayirlisiyla skma canini esinin ustune gitme kirildigini uzuldugunu goster ama sakin yalniz gitme siz bir ailesiniz biriniz nerde digeriniz orda birde simde memleketinizde merakli insanlar vardir illaki neden limon yalniz geldyse vs der moralinz daha kotulesir insanlara laf vermeyin Allah yardmcnz olsun :)

Evlenmeden kimse gerçekten taninmiyormus bunu öğrenmiş oldum

Bende öyle istiyorum zaten birlikte gidelim diye ama babaanne olayı hiç yoktu bi anda çıktı eşim çok sinirli bi de inatçı ama kiriliyorum kırıldım diyince dır dır yapmış oluyorum öyle diyo

Bende öyle istiyorum zaten birlikte gidelim diye ama babaanne olayı hiç yoktu bi anda çıktı eşim çok sinirli bi de inatçı ama kiriliyorum kırıldım diyince dır dır yapmış oluyorum öyle diyo
4 gun var bayrama canim konusup halledersiniz insaAllah uzulme daha alisma donemindeyiz ben neden evlendim neden aptallik ettim diordm simdi oyle dusunmuyorum cunku zman gectikce birseyler yerine oturuyor esinde zamnla senin degerini anlayacaktr uzak bir nisanlilk doneminden sonra bir anda ayni evde yasamaya baslamissinz daha tam kabullenmemis olabilir zamanla kabullenip daha mutlu olacaginizi dusunuorum borclarda gercekten insani yipratior esinize hak veriorum bizde de oluyor ama gecici cok sukur yeni evlendk borclar tavanda esin sinirliyken sen hic konusma sakinlesince soyle daha iyi oluyor Allah yuvalarimiza mutluluk huzur versin :)

Hmmmm madem aileden degilmişsiniz aile gezmelerindede bulunmak zorundada degilsiniz.. bayramda tek basiniza bi tatile cikmak nasil fikir

madem sizin aileden degilim bayramlarda insanlar aileleriyle birlikte olur ailemin yanına gidicem ben deyin..

Bence iki aileye de gidilmesi lazım da eşinizin gösterdiği bu bencillik karşısında deyilecek bir şey yok. Ben daha çok sizin aileniz açısından bakıyorum da insanlar çok üzülecek. İlk bayramınızmış bir de. Ailenize kocanızın bu tavrını söyleseniz çok üzülürler, bu konuda bir şey düşündünüz mü nasıl söyleyeceksiniz eğer eşinizi ikna edemezseniz?

Eşim çok inattır ben çıkıp gitsem hayatta yüzüme bakmaz aşkından ölse bile. Çünkü zamanında annesi bırakıp gitmiş onun için buna asla tahammül edemez

Valla ne diyim onun aramaması sanki sizin yararınıza gibi geldi bana..Fikrim sorulmayacaksa,kedi yavrusu gibi elini kaldırıp korkutup sindirecekse ki o el en son yüzde patlar siz böyle sinerseniz o zaman cehenneme arasın dert mi yani..Bu adama bulunmaz hint kumaşı olmadığını hissettirmezsiniz sürekli arka planlarda olacaksınız ..Ama biz ne dersek diyelim siz biliyorum ki harekete geçmeyeceksınız ..ÜZGÜNÜM ..

Halinizden anlıyorum ama tecrübeyle sabit ki bu modellerin huyu bu. Zamanla her şey yoluna girer. İlk dönemler bavullar hazır arabaya bindik, tatile gidiyoruz. Annesinin evinin önünde durduk. Zannettim ki veda edeceğiz. Eşim sen inme dedi. Şaşırdım. 10 dk. sonra annesinin bavullarıyla indi. Meğerse tatile annesiyle gidiyormuşuz. Kıyı boyunca gezip, pansiyon otel ne bulursak kalacaktık. Fakat kaynanam beş yıldızlı otelde yer ayırtmış. Söyleyince de o bizi beş yıldızlılarda tatile götüren, bense bir haline şükretmeyen oldum.
Asıl takıldığım yeri hala anladığını sanmıyorum. En azından bana sormadan plan yapmamayı öğrendi zamanla ama.

yok artık .....

Şiddeti ve aldatmayi asla affetmeyecegimi biliyor o yüzden anca eli havada kalır birsey yapamaz buna cesareti yok. Harekete geçtim zaten akşam 7 buçuk gibi telefon edip ben babamlardayim hazırlan seni de aliyim yemek yicez dedi gelmiyorum dedim afalladi neden dedi o aileden değilim siz ailece yiyin dedim bişey diyemedi. Normalde babalarına gittiğimizde 11 den önce donmezdik akşam 8 buçuk 9 gibi geldi eve. Benim sevdiğim programları açtı sürekli meyve hazırladı getirdi hiç orali olmadım yattım uyudum. Sabah yine kalkmadim kendi kendine giyindi gitti kahvaltı falan hazirlamadim

Hayatları sadece kendilerinden ibaret sanıyorlar

oooooo aferin takdir ettim adam olsun yaa o nedir öyle ayıp yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…