Eşim çok Değişti

Vallahi canım inşallah senin dediğin gibidir ama bunun başka bi izahı yok bi erkeğe bende başkasına yaptırıcam diyorsan ve karşılığında git cevabı alıyorsan. Durum vahim. bi erkek bunun şakasını bile kaldıramaz yaaa.

Bence sen esini kendinden sogutmussun bu tarz konusarak adami yetemiyorum diye dusundurtmussun sonunda o da pes etmis baska arayis icine dusmez umarim kucuk sevgi kirintisi gordugu yere gider bu gidisle hicbir kadin kocasina bu tur bisey dememeli cok cirkin

evet doğru bır tespit yetersızlık görmesi iter senden,ve kendını kral gıbı hıssettırene gider,aayy bacım erkekler ilginç varlıklar,bilemedım ne dıceğimi,yanı o kadar ilginçlerki,ay anda hem akrısına heme sevgilisne hemde üçüncü bir sahsa senı sevuyorum deyip birde üstüne ilişkiye gidirp,normal yaşayan tipler,yanı bır ınsan bir günde ıkı ayrı kişiye ssenı sevıyorum deyıp yatarmı,yanı bız kadınlar yapabilirmıyız bı düşün,erkekler bu kadar tuhaf

onu demeden önce değişti canım yaklaşık 3-4 aydır böyle diyorum dikkatini çekerim

valla ne karılar var erkeklerden beter o yüzden yorum yok haksızlık etmeyelım hepsine

arada böyle bana çok iyi davranıyor böyle izin istermiş gibi sanki dışarı çıkabilirmiyim falan tarzında bana öyle geldi
yanı bılmıyorum eger esınızde saglık problemı varsa hıc bır erkek 2-3 ay beklemez ya hasta yada baska bısı bılemedım ama arkadaslarında dedıgı gıbı sıkı takıp et

İş yerinde bi sıkıntısı vardır belki aşamadigi bir durumu vardir zaman ver ve sıkıştırma bunaltma

valla ne karılar var erkeklerden beter o yüzden yorum yok haksızlık etmeyelım hepsine
tatlım ben bardağa kendı tarafımdan baktım,o yüzden çok doğru ne kadınlar,ama lutfen o ne adamlarla o kadınlar birbirine denk düşsün yaa bızı bulmasız (yanı doğrusunu bende bılemdımki,iyi adamlara kadınlar kötülük ettiği içinmi iyiler,yoksa iyilermi,yanı erkekler çok mutlu bır ılışkıden çirkef bır kadına gidebiliyor,şok oluyoprusninasıl olur dıye,bunun kuralı kaidesi yok..

merhabalar arkadaslar yeniim forumda.benim eşimde 2 sene çok ilgilidi özellikle çocuk oldu 5-6 ay sonra bir ilgisizlik bir ters tavırlar şaşırıorum resmen

Kadın olsam ve bu lafı söyleyecek kusura bakma ama kalitede (!) olsam eşimin git cevabına bir dakika durmam.
Erkek olsam ve eşim bu lafları söyleyecek kalitede olsa o dakikadan itibaren eşim olmaz.
Bence konuşmaların adamı kendinden soğutur, bir hanımefendi olduğunu nasıl unutursun bu nasıl ucuz bir üsluptur.
Birbirinizi böyle ağırlıyorsanız zaten boşan ama ne olursa olsun kendine çeki düzen vermeni öneririm, bu tarzla kimseyle bir adım öteye gidemezsin.

eşimle bu tarz konuşmuyorum yaklaşık 3-4 aydır böyle olduğu için o cümleyi kullandım ilginizi çekerim. kendimden soğutacak hiç bir ters hareketimde olmadı kendisine karşı aksine hep ilgili davranıorum ama sebebi olmayan bir değişiklik

Eşinizle konuşmaya çalışın, belki fizyolojik olarak bir sıkıntısı vardır ve bundan utanıp kabullenemiyordur, siz de bu problemi hatırlattığınız için kızıp tepki veriyordur. Bu tepkisi çok kötü ama insan kendini bir tehdit altında hissedince tırnaklarını çıkarabilir. Cinsellik evliliğin önemli bir parçasıdır, bu sebepten ilişkiler bitiyor. 3-4 ay uzun bir süre. Gerekirse doktora gidin. ama öncelikle sakinliğinizi korumaya çalışın, konuşmaya çalışın. Konuşurken söyleyeceklerinizi dikkatli seçin sinirlenmeden, suçlamadan, sakin tonda, anlaşmak için konuşun.

yemeğine müshil kat. farkederse demek ki sensiz birşeyler yapıyor. farketmezse demk ki adamın o işlerde bezi kalmamış.

5 ayda ilgisiz kalsan bu üslubun izahatı yok bence. Herkesin ilişkisinin de ölçüsü farklı biliyorum ve anlıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Davranışları çok şüpheli,senin yerinde olsam biraz rahat bırakır çok gizli takip ederdim neler karıştırdığını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…