Eşim çok Değişti

karşısına çıplakta çıksam fantezi elbiseside giysem bana mısın demiyor git üstüne bir şey giy üşürsün diyor

Valla benim eşimde öyle oldu ayda bir iki ayda bir anca oluyo ama bebeğe bişey olmasın diye uzak duruyo kendince herald. Seninkini bilemedim. Var bi iş neden uzaklaştı acaba? Üstüne çok düşme umursamıyor gibi yap. Akşam arkadaşlarınla çık gez kendini çok önemsediyse demek. Hayatının ondan ibaret olmadığını hatırlat.

iş yerinde bir problemi mi var?ya da canı bir şeye mi sıkkın?mynette okudum erkeklerin problemleri olunca cinsel hayatları etkisiz hale geliyormuş ve bu yüzden soğuk davranabiliyorlarmış.

Bu tarz durumlar can sikici.. Evde size karsi tutumu hep asabi yada hep soguk mu?

polislerin hayatı hep gerilim. eşim polis değil ama çok yoğun çalışıyor. bu durum bizi çok etkiliyor. sizde de öyle olabilir. ama ben bu siteye üye olduğumdan beri bütün erkeklere potansiyel aldatan olarak bakar oldum

Bu tarz durumlar can sikici.. Evde size karsi tutumu hep asabi yada hep soguk mu?

yoo gayet normal davranıyor

bana karşı ilgisiz ve cinsellik denen bir şey yok, ama normal bir şekilde konuşuyoruz yani asabi falan değil gayet sakin

Yani daha çok yeni ilişkiniz aslında sanmıyorum bu dönemde bir aldatma olayı olsun falan. Belki cinsel bir problemi vardır sana söyleyemiyordur içine kapanmıştır bilemiyorum. Aslında yapmaması gerek ama böyle ilişkilerde kısa süreli soğukluk olabiliyor çiftler arasında ama gerçekten 3 ay çık uzun bir süre. Sen de yanaşma ona bakalım sana yaklaşacak mı daha da mı soğuyacak ona göre davranırsın sende.

konuyu takip ediyorum bi fikrim yok ama bu yolun sonundan ne çikacak merak ediyorum
saglik problemi olabilirmiki

çocugunuz varmi, çocuk yapalim faaln diye konustunuzmu hiç
çocuk olmasin diye mi uzak duruyorki :)

canım bir arkadaşımın da eşi arkadaşımı aldattı. Adam meğerse karısı yakında mı herşey yolunda mı vb diye arıyormuş sık sık. Kadıncağız da seviniyordu aramız düzeliyor diye. Çünkü aşık olarak evlenmişlerdi. adam sürekli kadını beğenmemeye eleştirmeye başlamıştı. Bağırıyormuş en küçük fırsatta. evde vakit geçirmiyordu. geçirmesi gerekiyorsa hemen uyuyormuş.
O yüzden dikkat et. çıktı tabi sonradan. Adam bir ton yalanla kandırdı ikna etti kadını biz biliyoruz ne haltlar yediğini ama şimdi çok mutlular. sünger çektiler geçmişe. Ama adam gerçekten pişman oldu. Kadını da el üstünde tutuyor şimdi.

ben en ufak şeyde bile affetmem gözünün yaşına bakmaz postalarım

evet ya, kocama guveniyoruma ma buradaki olaylar paranoya ediyor insanı :S

Eşinize böyle cevaplar mı veriyorsunuz Eşiniz bence sizden acayip soğumuş biraz Hatayı kendinizde arayın.Ne olursa olsun insan eşine karşı böyle konuşmaz.Kadınlık gururunuzu ayaklar altına almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…