genel olarak gergin midir eşin çabuk mu sinirlenir
karşısına çıplakta çıksam fantezi elbiseside giysem bana mısın demiyor git üstüne bir şey giy üşürsün diyor
:))ayy bi de dil çıkarmış :) Allah seni bildiği gibi yapsın
Bu tarz durumlar can sikici.. Evde size karsi tutumu hep asabi yada hep soguk mu?
Bu tarz durumlar can sikici.. Evde size karsi tutumu hep asabi yada hep soguk mu?
buna cvp yazdınız mı bakamdım ama evliliğinizin başından berimi böyleydi yoksa bi anda mı oldu
çocugunuz varmi, çocuk yapalim faaln diye konustunuzmu hiç
çocuk olmasin diye mi uzak duruyorki :)
canım bir arkadaşımın da eşi arkadaşımı aldattı. Adam meğerse karısı yakında mı herşey yolunda mı vb diye arıyormuş sık sık. Kadıncağız da seviniyordu aramız düzeliyor diye. Çünkü aşık olarak evlenmişlerdi. adam sürekli kadını beğenmemeye eleştirmeye başlamıştı. Bağırıyormuş en küçük fırsatta. evde vakit geçirmiyordu. geçirmesi gerekiyorsa hemen uyuyormuş.
O yüzden dikkat et. çıktı tabi sonradan. Adam bir ton yalanla kandırdı ikna etti kadını biz biliyoruz ne haltlar yediğini ama şimdi çok mutlular. sünger çektiler geçmişe. Ama adam gerçekten pişman oldu. Kadını da el üstünde tutuyor şimdi.
polislerin hayatı hep gerilim. eşim polis değil ama çok yoğun çalışıyor. bu durum bizi çok etkiliyor. sizde de öyle olabilir. ama ben bu siteye üye olduğumdan beri bütün erkeklere potansiyel aldatan olarak bakar oldum
Eşinize böyle cevaplar mı veriyorsunuzbeni kıskanmıyor bile diyorum ki sen bir şey yapmayacaksan ben giyerim gece elbiselerini giderim apartmanda bir kapıya karısı olan bile alır beni içeri işimi halleder geri dönerim diyorum. Git diyor artık ciddi anlamda mı yoksa sinir olduğundan mı dıyor bilmiyorum