Eşim çok Değişti

öyle bir durum var ise de uğurlar olsun kimselerin kölesi olacak değilim erkek kalmadı sanki dünyada evlilik nedir bilmez oldum anlamaz oldum bu zamani erkekleri bu zamani evlilikler çok farklı insan neden evlenirki sevdiği için paylaşmak için anlam veremiyorum inanın nerede hata yaptım nerede hata yapıyorum
Evlenmeden önce de birliktemiydiniz ?

siz bunu bir çare olarak söylemişsiniz onu anlayabiliyorum.Ama malesef kendinizi soktuğunuz bu durum bile size çare olmamış.Bnec bu kadar alçalmaya gerek yok.Zaten sonuç ta elde dilmemiş.
.Eşiniz hiç bir zaman mı kıskanç değildi peki.

hayır ben onu şu neden den dolayı söyledim dedim ki, millet karılarını el üstünde tutuyor değer veriyor sen elimi tutmayı bırak seni öpmemden bile korkar oldun. şu apartmanda ben birinin kapısına gitmiş olsam içeri almazlar mı sanıyorsun beni dedi, ee git o zaman dedi kıskançlıkla veya sinir etmekle alakası yok benim demek istediğimin alçalmaklada alakası yok siz yanlış anlıyorsunuz demek istediğimi farklı yöne çekiyorsunuz nasıl yakıştırdınız kendinize bunu diyorsunuz sanki yapmışım gibi konuşuyorsunuz burada benim bunu demem değil sorun burada eşimin ilgisizliği alakasızlığı büyük sorun olan anlatabiliyormuyum yani kıskandırmak için söylenmiş birşey değil ve lütfen aaaaaaaaa bunu nasıl söylediniz bunu nasıl yakıştırdınız demek yerine eşimin neden değişmiş olabilir veya ne ters olan ondan bahsedin onlara yorum yapın isterseniz arkadaşlar anladık tamam ben bunu demişim ama sorun bunu demem değil şuan burada asıl konuya gelin artık

canım bebek olsa ondan diyeceğim oda yok
telefonda hatun görmesin ???? bu kişiye yazılan kim
belkide bir rahatsızlığı var bu 2 seçenek var maalesef canım

ya psikolojik sorunları var yada bilmediğiniz bir dolaplar dönüyor. takibe alın bence . Yaşadıklarınız normal değil şu anda

hayır ben onu şu neden den dolayı söyledim dedim ki, millet karılarını el üstünde tutuyor değer veriyor sen elimi tutmayı bırak seni öpmemden bile korkar oldun. şu apartmanda ben birinin kapısına gitmiş olsam içeri almazlar mı sanıyorsun beni dedi, ee git o zaman dedi kıskançlıkla veya sinir etmekle alakası yok benim demek istediğimin alçalmaklada alakası yok siz yanlış anlıyorsunuz demek istediğimi farklı yöne çekiyorsunuz nasıl yakıştırdınız kendinize bunu diyorsunuz sanki yapmışım gibi konuşuyorsunuz burada benim bunu demem değil sorun burada eşimin ilgisizliği alakasızlığı büyük sorun olan anlatabiliyormuyum yani kıskandırmak için söylenmiş birşey değil ve lütfen aaaaaaaaa bunu nasıl söylediniz bunu nasıl yakıştırdınız demek yerine eşimin neden değişmiş olabilir veya ne ters olan ondan bahsedin onlara yorum yapın isterseniz arkadaşlar anladık tamam ben bunu demişim ama sorun bunu demem değil şuan burada asıl konuya gelin artık

ben ilk mesajımda yazdım zaten.Eşinize söylenmemesi gereken en ağır şeyi söylemişsiniz buna bile karşılık vermemişse ciddi bir problem var diye.Bence sağlık sorunu olabilr gibime geliyor.Her ne ise Allah sizin yardımcınız olsun

canım belkide senin konuşmalarını yanlış anlıyor olabilir
ne zamandan bu yana böyle ve bir konu mu geçti
eşim banada der azgın kuduruk
bende sana azdım kudurdum
sana azmıcamda kime azacam diyorum
alınma bunlara
evet senin yaşadığın durumu bende yaşadım tartıştım
yanaşırım uykum var yorgunum
kafam binlerce tilki döndü
dönüp dedim ki ihtiyacımı gidermiyorsan
dışarda mı gidereyim dışarda çok insan var gelsede avlasm diye
yapma böyle dedim
ve artık bende bırakmıştım umursamadım
eşim hastalığı vardı psikiyatride ondan dedi

eşini takip etmelisin evde banyoda napıyor
mastürbasyon yapıyor mu diye

ben ilk mesajımda yazdım zaten.Eşinize söylenmemesi gereken en ağır şeyi söylemişsiniz buna bile karşılık vermemişse ciddi bir problem var diye.Bence sağlık sorunu olabilr gibime geliyor.Her ne ise Allah sizin yardımcınız olsun

rabbim en iyisini bilir hayırlısı ne ise o olsun

canım belkide senin konuşmalarını yanlış anlıyor olabilir
ne zamandan bu yana böyle ve bir konu mu geçti
eşim banada der azgın kuduruk
bende sana azdım kudurdum
sana azmıcamda kime azacam diyorum
alınma bunlara
evet senin yaşadığın durumu bende yaşadım tartıştım
yanaşırım uykum var yorgunum
kafam binlerce tilki döndü
dönüp dedim ki ihtiyacımı gidermiyorsan
dışarda mı gidereyim dışarda çok insan var gelsede avlasm diye
yapma böyle dedim
ve artık bende bırakmıştım umursamadım
eşim hastalığı vardı psikiyatride ondan dedi

anladım ama ben gercekten oturup ilk önce konuşmayı denedim ama sinirlenip bak giderim kapat şu konuyu ne oldu sana n meraklısın ne kadar azdın oluyor sonra normal konuşamıyoruz bile

eşim 28 yaşında polis memuru iş yerinde çok sevilen biri beni gören herkes diyor değerini bil değerini bil diye ama benim değerimi bilen yok tabi. Eşim diye demiyorum gerçekten çok iyi niyetli çok temiz kalpli bir insan ama çok değişti
Allaha yalvarın ıstedıgınız gibi 1 eş olur ınşallah

takipteyim zaten sadece gaylık gibi bir durum olmadığı kesin onu demek istiyorum
Belki öyle şeyleri görünce etkileneceği için izlemek konuşmak istemiyordur. İçini sıkmak istemem ama ya başka bi kadın var yada gay canım. başka bi açıklaması yok. Benim eşim kesinlikle bunu yapmaz deme. yaparlar.....

Belki öyle şeyleri görünce etkileneceği için izlemek konuşmak istemiyordur. İçini sıkmak istemem ama ya başka bi kadın var yada gay canım. başka bi açıklaması yok. Benim eşim kesinlikle bunu yapmaz deme. yaparlar.....

yapmaz demem ama gaylik yok kaç senelik eşim bilirim göstermişliğim bile var bana şunları gösterip durma midem bulanıyor derdi hep ve daha çok karı kızla alakası var yani azda olsa insan anlar bir nevi onu demek istiyorum

X