- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi Morsumbul92
Yok gayet açık yazmışsın. Teşekkür ederim fikirlerin için deniyorum bunları. Kesinlikle aile yapısından kaynaklanıyor dediğin gibi. Ben tamamen umutsuzdum asla düzelmez diye ama sen bana umut kaynağı oldun. İnşallah senin aşamana gelebilirim bende :)
Karşıdaki kişi için çok da sevimli bir durum değil açıkçası :)Süper, böyle bir insan olmayı dilerdim =)
Bundan sonra assa bazı seyleri sevimli olanilir =)Karşıdaki kişi için çok da sevimli bir durum değil açıkçası :)
Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorumBana göre eşiniz cimri..18 yaşından beri çalışıyorum,işsiz,parasız kaldığım zamanlar da oldu..paranın zor kazanıldığını gayet iyi bilirim ama harcayamayacaksam niye çalışıp didiniyorum ki...28 yaşında ne mutlu ev sahibi olmuş,borçsuz harçsız evlenmiş bi adam en azından ayda 1 dışarı çıkarmıyor,marketten aldığım 3 kuruşluk şeye lafyapıyorsa net cimridir...ölümlü dünya yarına çıkacağımız bilinmez,yiyebiliyoken yiyecek,sağlıklıyken gezeceksin
İzinli günlerde dışarı çıkarız ama dediğin gibi genel anlamda çok boğuluyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım.Cimri net
Evlendikten beri 1 kere disarda yedik diyorsunuz
Haftasonlari hic mi disari cikmazsinz, hep mi evdesiniz?? Bogucu bir hayat
Aynen küçük hesaplar da bu şekilde yapılınca ister istemez gözüne geliyo sanıyorum yiyesim bişey alaşım gelmiyor, hevesim falan da kalmadı. Bunu ona nasıl anlatıcam onu da bilmiyorum.Muhtemelen biz de o masayı alırken bikaç kez düşünürdük ama bu arada o hafta en az iki kez dışarda yemek yer,bi kez de sinemaya filan giderdik. Örneğin evlendiğimizden beri mutfakta tadilat yaptırasımız var,oraya on bin liraya kıyamıyoruz ama her yıl iki kısa bir uzun tatil mutlaka yapıyoruz. Bence eşiniz gerçekten cimri. Büyük meblağlar harcarken düşünmek cimri yapmaz insanı o arada hayatı kaçıracak ve kalitesizleştirecek kadar küçük hesaplar yapmak cimri yapar bence insanı.
Gezdik ama beğenemedik. Evet bende farkındayım bi tık pahalı ama ikimizin de zevki hemen hemen aynı eşim de beğendi. Zaten ben parasında değil de beni almak için götürüp böyle yapmasına bozuldum.Bi masa için çok değil mi yaa. Benim de gözüme gelir. Düşünmek isterim yani. Eşimin eli açıktır ama ben ona asla böyle bi teklifle gitmem bile. Çünkü o paraya almaz masa falan
Hayatta herşey dört dörtlük olmuyor malesef...Ya eşiniz abartmış ama borçsuz harçsız olmak ev sahibi olmak çok güzel. Okurken keşke eşim de biraz tutumlu olsa diye düşündüm. Eşim de para tutamaz bazen cimri bir adam olmasını isterim