- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
yoluma bakıcam bi şekilde bu kadarını beklemiyodum yalnışlık yaptı bir anlıktı vs kabullenmiş gibiydim yuvam için. Zaten ergenliğini yaşaşmış biri kocam benim ilk göz ağrım o bende ben onda yaşadık herşeyi , şimdi deli doluluk tatlı geldi. Allahım görüyo ona sığınıyorum. Oğlum için ayakta durmam lazım işe giricem ama biraz zaman geçsin. tekrar bir düzen kurucam eşyalrımm evde almam lazım ama inanın ana baba evinde kalmak bir yük gibi geliyo . yuvamı çok özlücem sabah bile oğluma bi kitap gösterirken vak vak vaki dedim geldi hemen. Çünkü vak vak vaki kitabı evimizdeki en sevdiği kitaptıBaktı vak vak ördek yok şaşırdı nerde dercesine.....
Allahım bana güç ver , sabır ver oğlumu en gzl şekilde alnım ak namusunumla büyütmeyi nasip et. Dul bir kadın oldum bazen kendime güvenim gidiyo , dik durucam desemde.
Birde aslında annem aramamış kızın işyerini beni rahatlatmak için söylemiş . dediğiniz gibi ararsam eşin daha çok üstüne düşer haksız ve kendimizi küçük düşürürdük dedi.
Sen niye kocan olacak dangalağı arayıp, boşanmak istiyorsan adam gibi konuşalım ben yoluma bakıcam demiyorsun? Annen aramış, akraban sormuş falan bunlarla uğraşıyorsun ki? Araya 3. kişiler girince iş sarpa sarıyor.
Kaç gün olmuş adam keyfini sürüyor. Silkelen nolur, kendine gel. Dermanın yoksa bile çocuğun için güçlü ol.
Açsın davayı, versin tazminatı ne haltı varsa yesin.
Çok sinirlendim yaa.
annem ben kadını biraz merak ettim yine beraber çalışcaklar filan diyodum annemde beni üzmek için söylemiştir eminim. ama boşanma olayı kesin çünkü annemin ağlamaktan gözleri şişmiş şimdi herşeyi tokat gibi söylüyor zaman geçsin biraz diye şimdi söylüyo. boşanma konusunun neyini konuşcaz herkese diyo zten gelip bana demesine gerek yok istseydi gelirdi zaten.
benim ailemde boşandılar ben oğlumu böyle büyütmeyecektim hep diyorudum ama kader işte engel olamıyo insan. Herkesede diyoki ben ona o evden çıkalım dedim çıkmadı hakkımızı vermiyolardı abileri evden çıkarsak bende oğlumuzun geleceği için hakkımızı alalım diyodum şimdi ısıtıp ısıtıp bana bu bahaneyle saldırıyo. kim olsa aynı durumda hakkını istemezmi? ne var bunu söylemişsem suçmu?
anlamadım?
ben dün ağlama krizine girmiştimevde ne varsa atıyordum yere o arada dayanamadım eşime çağrı attım arasaydı dicektim bana bunu niye yaptın ?_? ama aramadı bile annemi aramış demişki kızın beni arıyo söyle aramasın bunuda yeni öğreniyorummmm
ben dün ağlama krizine girmiştimevde ne varsa atıyordum yere o arada dayanamadım eşime çağrı attım arasaydı dicektim bana bunu niye yaptın ?_? ama aramadı bile annemi aramış demişki kızın beni arıyo söyle aramasın bunuda yeni öğreniyorummmm
yaaa sadece beni suçlu çıkarmaya çalışıyo.. burda bişey varsa herkesin hatası var ailesinin , benim, eşimin .. sadece tek suçlu benmiydim ki? orda 3 eltiydik herkes bu ortaklıktan kavga ediyordu eşiyle...
Hekres şimdi yuvasında hele en büyük abisi sevinsin en çok herkes mutlu olsun olan bize en büyük aşkla evlenen bize oldu biz çok sevmiştik...
Ama eşim diyemiyorum bile artık o adam dicem , en son darbeyi çok kötü yaptı yaraladı öldürdü yuvamızı değermiydi acaba? hiçmi vicdanı sızlamıyo şuan ?; hiçmi pişman değil ? bu benim yıllardır sevdiğim adammı?
Benim alnım ak nasumumla yaşadım ,...
Tatlım konu ev meselesi miymiş ki? Bu adam seni aldatmadı mı? Yoksa benim kaçırdığım bir yer falan mı var? Ben eşimi aldattım, yüzsüz yüzsüz boşanıcam şimdi mi diyor yoksa zaten evde huzur yoktu, bu ev meselesi de malum ben boşanıyorum mu diyor?
bnm eşim aldatmayı filan beceremez zaten dhaa yaşı 25 gözü açılmadan evlendik. baktı bi kız buna ilgi gösterdi evet ben başarabilirim dedi snaırım neye uğradıgını şaırdı ve ani kararlar alıyo.. ama bunda sadece beni suçlu gösteriyo huzur kalmdı filan...
bnm eşim aldatmayı filan beceremez zaten dhaa yaşı 25 gözü açılmadan evlendik. baktı bi kız buna ilgi gösterdi evet ben başarabilirim dedi snaırım neye uğradıgını şaırdı ve ani kararlar alıyo.. ama bunda sadece beni suçlu gösteriyo huzur kalmdı filan...
gelseydi af dileseydi pişman oslaydı köpekler gibi ayrı eve çıkardık ztn bu olmucak bişey değildi? onun yüzüne bakamam diyomuş birde ben o kılza bitirdim ztn tlf görüşmesiydi diyomuş.. arabada yatıyomuşş
şirket daha yeni araba verdiya arabada altınd aistediği gibi gidiyo rahat ... o arabayı alıcaz diye seviniyoduk biz araba gelcek istediğimiz gibi gezcektik. ama kendisi şimdi başkasıyla geziyo
aramam asla ölsemde...boşanma davası deyince bile hala inanamıyorum. işte sadece aşk acısıvar.. nefrte etseydik neyse seviyoduk yaa ki hala o gzl günler canlanıyor durmaadan gözümde.. ve kapkaranlık bir son.. kesinlikle artık bitti.. en kısa zamanda işe girmek istiyorum ... oğlumun geleceği var...
ama unutmak ne kadar sürer bu acıyı ? kaç yıl ? alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?