Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

Allah dayanma gücü ve dirayet versin canım.en azından gençsin,arkanda seni koruyan bir ailen var.bundan sonra oğlunla tutunacaksın hayata.şimdi toparlanma zamanı.Topla kendini.biliyorum söylemesi çok kolay ama,yıkık gözükmeni istemiyorum onların karşısında.Hayata kaldığı yerden devam eden ve ayakları yere sağlam basan bir kadın ol inşallah.Allah yar ve yardımcın olsun.

Sen niye kocan olacak dangalağı arayıp, boşanmak istiyorsan adam gibi konuşalım ben yoluma bakıcam demiyorsun? Annen aramış, akraban sormuş falan bunlarla uğraşıyorsun ki? Araya 3. kişiler girince iş sarpa sarıyor.

Kaç gün olmuş adam keyfini sürüyor. Silkelen nolur, kendine gel. Dermanın yoksa bile çocuğun için güçlü ol.

Açsın davayı, versin tazminatı ne haltı varsa yesin.

Çok sinirlendim yaa.

annem ben kadını biraz merak ettim yine beraber çalışcaklar filan diyodum annemde beni üzmek için söylemiştir eminim. ama boşanma olayı kesin çünkü annemin ağlamaktan gözleri şişmiş şimdi herşeyi tokat gibi söylüyor zaman geçsin biraz diye şimdi söylüyo. boşanma konusunun neyini konuşcaz herkese diyo zten gelip bana demesine gerek yok istseydi gelirdi zaten.

benim ailemde boşandılar ben oğlumu böyle büyütmeyecektim hep diyorudum ama kader işte engel olamıyo insan. Herkesede diyoki ben ona o evden çıkalım dedim çıkmadı hakkımızı vermiyolardı abileri evden çıkarsak bende oğlumuzun geleceği için hakkımızı alalım diyodum şimdi ısıtıp ısıtıp bana bu bahaneyle saldırıyo. kim olsa aynı durumda hakkını istemezmi? ne var bunu söylemişsem suçmu?
anlamadım?

ben dün ağlama krizine girmiştimevde ne varsa atıyordum yere o arada dayanamadım eşime çağrı attım arasaydı dicektim bana bunu niye yaptın ?_? ama aramadı bile annemi aramış demişki kızın beni arıyo söyle aramasın bunuda yeni öğreniyorummmm

Yani hatayı burda yapıyorsunuz işte. Sadece seni suçlamıyorum yanlış anlama, daha fazla üzülmeni istemem.

Herkesle konuşmasın, daha fazla yıpratma kendini. Ara ac davayı ona buna anlatıp durma de. Kendini daha az üzersin onu anlatmaya çalışıyorum..

Allah belasını versin daha ne denir ki?

Allah' ım bu nasıl bir ikiyüzlülük, nasıl bir pişkinlik anlamadım. Sanki sen onu aldatmışsın gibi davranıyor adam resmen ya.. O zaten insan olsaydı; karısıyla anlaşamıyorsa, sorunu varsa alırdı karşısına anlatırdı, böyle adiliklere kalkışmazdı.. Yazıklar olsun!!!

yaaa sadece beni suçlu çıkarmaya çalışıyo.. burda bişey varsa herkesin hatası var ailesinin , benim, eşimin .. sadece tek suçlu benmiydim ki? orda 3 eltiydik herkes bu ortaklıktan kavga ediyordu eşiyle...

Hekres şimdi yuvasında hele en büyük abisi sevinsin en çok herkes mutlu olsun olan bize en büyük aşkla evlenen bize oldu biz çok sevmiştik...

Ama eşim diyemiyorum bile artık o adam dicem , en son darbeyi çok kötü yaptı yaraladı öldürdü yuvamızı değermiydi acaba? hiçmi vicdanı sızlamıyo şuan ?; hiçmi pişman değil ? bu benim yıllardır sevdiğim adammı?

Benim alnım ak nasumumla yaşadım ,...
oysa ben kapanmıştım onlara göre namus başörtüdeydi? bana kapan diyen adam namussuzluğun ta kendisi ...

Son düzenleme:

Tatlım konu ev meselesi miymiş ki? Bu adam seni aldatmadı mı? Yoksa benim kaçırdığım bir yer falan mı var? Ben eşimi aldattım, yüzsüz yüzsüz boşanıcam şimdi mi diyor yoksa zaten evde huzur yoktu, bu ev meselesi de malum ben boşanıyorum mu diyor?

evet evde huzur yoktu ailem bi taraftan eşim bi taraftan beni bunalttılar diyo .. o yüzdende aldattı? bu yüzdende boşancakmış...

erkekler dırdıra gelemezler ya ... ama biz yiende huzurluydukki. kendi içimizde bi sorunumuz yoktu ne cinsellk ne başka? sadece ailesi ortaklık kese bir 3 elti bi arada .. bunlar ... keşke deiğim şey gerçekten evden çıksaydık ... ama bu yüzden bunları hakettimmi ben şimdi? ben bunalmadıımmı? o evde günlerce kavga ettik o işe giderken ben ağlamadımmı?

allahım bu nasıl es nasıl koca
hadı bunları gectım nasıl bır baba
allahım ya
kanım dondu okurken yarabbım ya
o kadar sınırlendım ve uzuldumkı arkadasımm
buarada bırkac arkadasa okuttum hepsı sok oldu ya

allahım sen bzıız ve evlatlarımızı hayırlı ınsanlarala karsılastır
kusura bakmayın klavyemde sanırım bır bozukluk var yanlıs olduysa

canım, arkadaşın ve eşinin aralarında sürekli eşinin ailesi kaynaklı sorunlar olunca adam da kendini bi kıza atmış boşlukta

klasik aldatma bahanesi işte..

oalcağı varmış olmuş..

bnm eşim aldatmayı filan beceremez zaten dhaa yaşı 25 gözü açılmadan evlendik. baktı bi kız buna ilgi gösterdi evet ben başarabilirim dedi snaırım neye uğradıgını şaırdı ve ani kararlar alıyo.. ama bunda sadece beni suçlu gösteriyo huzur kalmdı filan...

gelseydi af dileseydi pişman oslaydı köpekler gibi ayrı eve çıkardık ztn bu olmucak bişey değildi? onun yüzüne bakamam diyomuş birde ben o kılza bitirdim ztn tlf görüşmesiydi diyomuş.. arabada yatıyomuşş

şirket daha yeni araba verdiya arabada altınd aistediği gibi gidiyo rahat ... o arabayı alıcaz diye seviniyoduk biz araba gelcek istediğimiz gibi gezcektik. ama kendisi şimdi başkasıyla geziyo

Son düzenleme:

canım aldatmanın 25i 30 u olmaz..

boşver bunlarla uğraşmayı.. önüne bak.. derim..

Lütfen, Sakın bir daha onu arama,,
Hatta iyice düşün bosanma davası acacaksan bile,,Kagıt eline gittiğinde bir sokta o yasasın,,
Pişman olcak, dank edecek bence kafasına,,
Şimdi olayın taze olusuyla keyfine bakıyor,,nasılsa istersem hemen toparlarım durumu diyordur,,
Oyüzden onu sakın ARAMA.

aramam asla ölsemde...boşanma davası deyince bile hala inanamıyorum. işte sadece aşk acısıvar.. nefrte etseydik neyse seviyoduk yaa ki hala o gzl günler canlanıyor durmaadan gözümde.. ve kapkaranlık bir son.. kesinlikle artık bitti.. en kısa zamanda işe girmek istiyorum ... oğlumun geleceği var...

ama unutmak ne kadar sürer bu acıyı ? kaç yıl ? alır

Eşimin bir akrabası kız 16 yaşında eşi 22 yaşında kaçarak evlendiler dükkanları fabrikaları eşinin üzerindeki kıyafetler arabalar sonradan 3-4 tane farklı yerlerden ev aldı 1 kız 1 erkek çocukları oldu ama adamın etrafında ondan yaşça büyük küçük hatunlar türedi durumları çok çok iyiyken kötüleşmeye başladı dışarıya mal almaya gidiyorum diye gitti 1-2 kadınla yaşamaya başladı hanımı kendi babası farketti kendi eşini bıraktı onunda parası pulu bitince kadınlar onu bıraktı şimdi tükendi Kendi eşi üzüntüden kötü hastalık oldu bu zaman zarfında şimdi iyileşme sürecinde adamada ne anası babası baktı gelinlerini hep kolladılar Adam eşine dönmeye kalktı o da nafile velhasıl adam şimdi perişan tanınmaz bir halde ekmeğe muhtaç
Senin de başına gelen bu olayda bir hayır vardır Belki sonradan başına daha büyük bir şey gelecekti Eşin olacak adamı bir kere bile arama Hem kendine hem de çocuğuna karşı güçlü ol Kendine uygun bir işte bulup çalışırsan çabuk atlatırsın Evde pek durma çocuğunu da al dışarıda çık dolaş her derdini de kimseye anlatma ALLAH'ım sana güç kuvvet huzur sağlık versin

Tahmin edebiliyorum canım,,
Çok zor,,ama güçlü oldugunu bunu atlatabileceğini tekrar et kendine,,
Ve bir gün seni tekrar kazanmak isteyeceği zaman gercektende onu reddetme zevkini tatır kendine,,
Sen hayatına ne kadar cabuk yön verirsen acısı okadar cabuk azalır,,
Saplantılı kalıp evine kapanıp sürekli yas tutarsan bu süre uzayabilir,,
Hersey sana baglı,,kendini cok daha fazla önemsemen lazım artık

klasik kadını suçlayıp işin içinden sıyrılma bu model erkeklerin yaptığı hep aynı ..

bana yorum yapan arkadaşlardan bi tanesi demiştiki

-kadın bu suçlamaları kabul eder hatta kendini dahada suçlar çünkü bir süre sonra onu affetmeye geri dönmeye bir sebebi olsun -ben hatalıydım hakettim diyerek geri dönme bahanesi

o kadar doğruki bu

her evde söylediğin yaptığın kavgalar oluyor daha bile fazlası bu sebep değil.. o eğer bitti diyorsa sebebi söylediği hiç bişey inan çünkü gerçekten seven adam bunları ayrılık bahanesi yapmaz

şimdi senin kendini bir iyi bir kötü hissettiğin zamanlar olacak,beklediğin neden diye sorduğun buna ne kadar izin verirsen o kadar dibe batıyorsun

işte bunlardan vazgeçtiğinde iyileşmeye başlıyorsun,ve artık sen boşanmak istiyorsun

o seni aldattı hatalı o bunu unutma

Birde benım anlamadığım adam o sıkıntılı hayatı sana yaşatıyor onun ailesi yüzünden kavga gürültü onun işleri yüzünden onun ortaklıkları yüzünden huzurlu hayatı veremeyen o suçlayan o biz kadınlar erkekler bu hale getiriyoruz sanırım hakkımız olan huzurdan bile vazgeçiyoruz ,istemiyoruz ki o sıkıntı içine girmesin bize ne aslında yapmak zorunda evi geçirdikmek zorunda diye düşünmeliyiz sanırım sonra bize yapmak zorunda oldukları şeyleri lüks olarak görüyorlar

Yaptığı şeyden utanıyor ve kılıf bulmaya çalışıyor vicdanı rahatsız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…