- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
bnm eşim aldatmayı filan beceremez zaten dhaa yaşı 25 gözü açılmadan evlendik. baktı bi kız buna ilgi gösterdi evet ben başarabilirim dedi snaırım neye uğradıgını şaırdı ve ani kararlar alıyo.. ama bunda sadece beni suçlu gösteriyo huzur kalmdı filan...
gelseydi af dileseydi pişman oslaydı köpekler gibi ayrı eve çıkardık ztn bu olmucak bişey değildi? onun yüzüne bakamam diyomuş birde ben o kılza bitirdim ztn tlf görüşmesiydi diyomuş.. arabada yatıyomuşş
şirket daha yeni araba verdiya arabada altınd aistediği gibi gidiyo rahat ... o arabayı alıcaz diye seviniyoduk biz araba gelcek istediğimiz gibi gezcektik. ama kendisi şimdi başkasıyla geziyo
yine aynı hikaye....
erkek aldatır, önce kadın kendini suçlar,sonra kocası suçlar.... eee peki erkek hiçmi suçlu değil... hep bu erkekler bunalır sıkılr...sonrada etraftaki evli erkek avcıları hemen bu sıkılan erkeği ayartır...bu erkekler sevgiye aç erkeklerdir.. zaaten karıları da onlara ilgi göstermiyordur..
bide çok ilginç dimi ilk başta nasılda yalvarmış eşin... şimdi ne oldu... bence şu oldu... ilk başta rezil olmamak adına sizi susturmaya çalıştı... sonra nasıl olsa herkes öğrendi deyip...boşanmayı gündeme getirdi... gündem boşanma olunca da yok karım dır dır yaptı yok bben mutlu değildim demeye başladı... bunları söyleyecek ki aldatmasının bahanesi olsun...
arkadaşım sen onun için bir sürü taviz vermişsin hayatından.. neden çünkü biz kadınlar sevdiklerimiz için her şeyi yaparız ..peki siz sevdiği için işini bırakan yaşamını kısıtlayan erkek gördünüz mü....
şimdi yapacağın şey arkadaşım sakin davranman... sakın onu haklı çıkaracak fevri davranışlarda bulunma ..özelllikle ailesiyle muhatap olman gerektiği zamanlarda sinirli davranma... bunu kullanırlar sonra..
boşanacmış senden, bırak boşansın ...o o...u ile sonu ne olacak bak bakalım... Allah onları ters mers eder sen merak etme...
arkadaşım eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar :) burada birçok arkadaş bu yollardan geçti.. bu erkekler klonlanmış canım :) hepsi ilk başta böyle yapıyorlar... gizli kapaklı yaparken utanmıyorlar hatta bundan zevk alıyorlar ama açığa çıkınca birden utanmaya başlıyorlar..sonra zaten ortaya çıkınca da bir rahatlama geliyor üstlerine.. nasılsa herkes öğrendi eee evdeki de eskisi gibi heyecan vermiyor ,bu daha heyecanlı (sanki bu da eskimeyecek) hemen araba değiştiri gibi model değiştiriyorlar... bunları yazarken kendimi çok ruhsuz hissettim ..ama gerçekten erkekler bu yazdıklarım kadar ruhsuzlar... yada ruhları varda yanlış yerlerine monte edilmiş :)mıknatıs gibi malum şey nereyi gösterirse oraya yöneliyorlar...aaa bende bunu düşünmüştüm ilk iyi davrandı yakardı hatda oğlumuzun üstüne yemin etti ? neden diye? olabilir evet ilk duyulmasın böyle devam ederim demiştir. nede olsa duyuluncada boşanalım demiştir . ama yinede boşanmak bu kadar kolaymı hala aklım almıy ben bile şu halimle ondan mantıklı düşünüyorum hem suçlu hem güçlü ...
evet ailesiyle konuştugumda mantıklı sakin konuşmam lazım. Ama burda güzel akıllar veriyosunuz aklıma gelmeyen şeyler öğreniyorum bunlar bana iyi geliyo çok tşkler vaktinizi ayırdınız hepiniz .. benimle üzüldünüz
arkadaşım eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar :) burada birçok arkadaş bu yollardan geçti.. bu erkekler klonlanmış canım :) hepsi ilk başta böyle yapıyorlar... gizli kapaklı yaparken utanmıyorlar hatta bundan zevk alıyorlar ama açığa çıkınca birden utanmaya başlıyorlar..sonra zaten ortaya çıkınca da bir rahatlama geliyor üstlerine.. nasılsa herkes öğrendi eee evdeki de eskisi gibi heyecan vermiyor ,bu daha heyecanlı (sanki bu da eskimeyecek) hemen araba değiştiri gibi model değiştiriyorlar... bunları yazarken kendimi çok ruhsuz hissettim ..ama gerçekten erkekler bu yazdıklarım kadar ruhsuzlar... yada ruhları varda yanlış yerlerine monte edilmiş :)mıknatıs gibi malum şey nereyi gösterirse oraya yöneliyorlar...
ve bunu yaparken eski eşmiş ,geçirilen güzel günlerin hatrıymış ,fedekarlıklarmış çocukmuş hiçbişeyi gözleri görmüyor... biz kadınlar herşeyi anlayabiliyouz da çocuklarına nasıl sırt çevirdiklerini anlayamıyoruz.. çünkü biz bu çocukları kanımızdan canımızdan varettiğimiz için onlardan asla vazgeçemiyoruz.. her ay bizim tek bir yumurtamız var dimi onlarınınki ise o andaki milyonlarca spermden birisi... bizim için bir onlar için milyonlarda bir ..işte aradaki sevgi farkı da böyle ortaya çkıyor olsa gerek..
Umarım bundan sonrası senin için daha iyi olur arkadaşım.. biz hep buradayız, ne zaman ihtiyacın olursa bir mesaj gönder yeter...
canım ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi..
ben dün ağlama krizine girmiştimevde ne varsa atıyordum yere o arada dayanamadım eşime çağrı attım arasaydı dicektim bana bunu niye yaptın ?_? ama aramadı bile annemi aramış demişki kızın beni arıyo söyle aramasın bunuda yeni öğreniyorummmm
bundan sonra neler yaşanılcak bakalım.. çok zor. kendimde değilim artık .. en çok oğlum için üzülüyorum babasız büyücek? herkes babasıyla beraber vakit geçircek belki el ele dolaşcak bnm oğlumda onları görcek .( arada aklına babası geliyordur bazen ismini söylüyo içim cız ediyo.
oğluma babası arı vız vız vız derdi, sırtına alırdı eve geldiğinde ekmek poşetini oğluma verir al annene götür derdi... beraber yatakta oynaşırdık üçümüz.. evde spor yapardık eşimle oğlumuzda bizi taklti ederdi. bi bana bi babasına sarıldı .( offffffffff Allahım daha geçen hafta gül gibiydik bir anda nasıl bu hale boşanma raddesine geldik bir anda ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?