Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

aşık olan her kadında var mı böyle bir korku bende zaman zaman oluyor. yani aklıma geliyor çıldıracak gibi oluyorum o an dünya başıma yıkılıyor ki bu sadece aklımdan geçirmekle böyle bir şey yokken bu kadar kötü hissediyorsam Allah size sabır versin. böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama yakınımın başına geldi o da bu olay gibi genç şirketten kız ona ilgi duyuyor konuşuyor sohbet ediyor dinliyor diye kandı gitti şimdi üzgün bir kadın üzgün bir kız çocuğu üzgün ama yanlış yapmış bir koca. Allah yardımcın olsun inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

cnm cok üzüldüm..eşinin senin ayaklarına kapanmasını beklerken adam pişkin pişkin bide boşanmaya karar veriyo..sanki sen onu değil,o seni yakaladı aldatırken..pes artık!!!bence senin eşin bahaneye bakıyomuş boşanmak için güzelim...başka bi açıklaması yok bunun!!!

evet güçlü olucam işe giricem .. birde açılmayı düşünüyorum ama dogrumu yparım bilmiyorum? bakımlı alımlı olmak istiyorum.. kendimi iyi hissetmek istiyorum .. ama bi yandan kapalılığı seviyorum ? öyle mutluyum.. açılsammı kapansammı? herşey kalpte tabi buna inanıyorum..

eşimdeki şu secarete kanım donuyo boşancam bitti? bu cesareti nasıl alıyo ? bunu ben yapmam laımken bile yapamadım ? o yapabiliyo ? en iyisi davayı açim ben boşanma kağıdı eline gitsin. birde boşanma kağıdını o yollarsa iyice sinirlenirim. onuda ben yapim anlasın ne kadar ciddi oldugumu..

birgünde kayınvalidemler derse niye açıldın çokda güzel kozum olur namuz başörütde değil? sizin oğlunuzun namsulu hayatını gördüm? inadına açılcam Allahım benim kalbimi biliyo

Son düzenleme:
Son okuduklarıma inanamıyorum,2 gün içinde olayın bu raddeye gelmesi çok üzücü.
Allah sana sabır ve güç versin.

Eşinle mutlaka yüzyüze konuşmanız lazım.Üçüncü kişilerin aracılığıyla iletişime girmeyin.
Demiş,anlatmış,düşünüyormuş,miş,mış la olmaz bu iş.
Aile sorunlarınız ne boyutta bilemiyorum ama iki aile de boşanmanız yanlısı ise,söylenenler farklı yorumlanabilir.

Eşinizin gözü gayet açılmış, endişe etmeyin onun için..
25 yaşında bu kadar cin, ben sonrasını düşünemiyorum..
Konuyu 2 günde hangi noktaya getirdi adam, bravo... Neredeyse siz telefon açıp eve çağıracaksınız, az kalmış..
"Evde kavgalar çok fazlaydı, huzur yoktu, vs vs" erkeklerin klasik bahaneleri..
Ne desin..
"6 senedir aynı kadın, arada iş yerindeki fıstığı da götürsem fena olmaz, zaten onun da bana eğilimi var, zaten ben de adi bir erkeğim" diyecek hali yok..

Zaten etraf aldatan ve affedilen, hatta aldattığı için daha bir kıymete binen erkeklerle dolu..

Zaten kadın da her zaman kendini suçlamaya meyillidir aldatıldığında..
Çünkü onun kocası sütten çıkmış ak kaşık, gözü açılmamış bıldırcın yavrusudur.. Olsa olsa başkası gelmiş ve türlü kötü kadın numaralarıyla onu ayartmış, baştan çıkartmıştır. Etrafta evli, bekar yüzlerce herif varken, bu kötü kadın gelip bizim kocamızı bulmuştur, kancayı takmış ve neticede o mazlum, o sadık erkeği zorla yoldan çıkartmış, düpedüz mağdur etmiştir..

Suçlu olan evdeki kavgalara sebep olan k.validedir.. Suçlu olan o aşağılık, namussuz 2.kadındır.. Suçlu olan bizzat bizizdir, kocamıza gereken aşkı verememişizdir, hizmette kusurumuz olmuştur..

O aşiftenin ağzının payını verirsek, anasından doğduğuna pişman edersek, kendimiz de kocamıza daha bir aşkla yaklaşırsak, yani kendi hatalarımızı düzeltirsek elbette kocamız bundan sonra bize sadık olacaktır. Zaten ihanette kocamızın zerre kadar suçu, günahı yoktur. O kader kurbanı bir zavallıdır. Hatta biz itmişizdir onu böyle bir yola, af dilememiz bile gerekebilir..

Off, hep aynı film..

Son düzenleme:
Öcelikle geçmiş olsun diyorum. Umarım en kısa sürede geçer. Bu üzüntülü halinle ileride pişman olacağın şeyler yapma. Önce sakin ol. Kimseye inat olsun diye birşeyler yapma. Bundan önce eşin istediği için yapmışsın birçok şeyi bundan sonra bari mantığını ve kendi isteklerini düşün. Ama bunu düşünürken de bir çocuğun olduğunu unutma. Başını açmak istiyorsan aç ki zaten eşin istedi diye kapanmışsın.

Zaten eşin en başta onunla (1 gün bile olsa) bir ilişkisi olduğunu kabul etmiş ve o kıza ilişkimiz bitti demiş. Zaten böyle bir durumda affetmek kendi onurunu gururunu ezmek olurdu. Demekki ilişki diyebilecek kadar duygusal boyut kazanmış.

Bundan sonra senin yapacağın tek şey, annen de olsa başkalarından duyduklarınla değil de bizzat onun ağzından duyduklarınla hareket et. Sana boşan-boşanma diyemem. Kimsenin sorumluluğunu almak istemem. Ama eğer kesin boşanmaya karar verdiysen; Bence ara konuş. Ama barışmak için veya bir açıklama beklediğin için değil. Senin boşanmak istediğini duydum zaten ben de beni aldatan bir adamla bir hayat süremezdim. Ne ben böyle onursuzca bir hareketi hakediyorum ne de çocuğum. Benim ahlak anlayışımda aldatmaya ve aldatılmaya yer yok. Bunun için dava açacağım seninde bilgin olsun gibi bireyler söylersin. Kesin net ve başın dik olmalısın. Bırak artık geçmişte yaşanan güzel günleri. Onlar için üzülmeyi hakedecek biri değilmiş demekki.

Belki bir çok kişi boşanma konusunda sana akıl verdiğimizi filan düşünebilir ve kızabilir. Belki ileride sen de keşke kimseyi dinlemeseydim affetseydim diyebilirsin. O yüzden asla boşan-boşanma demem. Eğer bunları sineye çekebileceksen de affet.

evet erkeklere suç konduramaıyoruz o yaptı bu yaptı. neyse yaaaa artık ne hali varsa görsün isterse 5 kadınla görüşsün hiç umrumda değil.

o zaten bana kapan dedi ama bi keresinde açık olmanı isterdim dedi hatda içki içelim dedi hep ben reddettim.. nefret ediyorum artık ondan.. ben yolumu çizicem çok şükür ailem arkamda. babam annem ayrı ev ikisinde kapıları açık bana çok şükür. annemde çocuga bakarım çalış yepyeni birisi ol diyo. dimdik ol diyo. Şu saatden sonra barışmakmı imkansızzzzzzzzz Allah görüyo sürünsün inşallahhh ...

yine aynı hikaye....
erkek aldatır, önce kadın kendini suçlar,sonra kocası suçlar.... eee peki erkek hiçmi suçlu değil... hep bu erkekler bunalır sıkılr...sonrada etraftaki evli erkek avcıları hemen bu sıkılan erkeği ayartır...bu erkekler sevgiye aç erkeklerdir.. zaaten karıları da onlara ilgi göstermiyordur..
bide çok ilginç dimi ilk başta nasılda yalvarmış eşin... şimdi ne oldu... bence şu oldu... ilk başta rezil olmamak adına sizi susturmaya çalıştı... sonra nasıl olsa herkes öğrendi deyip...boşanmayı gündeme getirdi... gündem boşanma olunca da yok karım dır dır yaptı yok bben mutlu değildim demeye başladı... bunları söyleyecek ki aldatmasının bahanesi olsun...
arkadaşım sen onun için bir sürü taviz vermişsin hayatından.. neden çünkü biz kadınlar sevdiklerimiz için her şeyi yaparız ..peki siz sevdiği için işini bırakan yaşamını kısıtlayan erkek gördünüz mü....
şimdi yapacağın şey arkadaşım sakin davranman... sakın onu haklı çıkaracak fevri davranışlarda bulunma ..özelllikle ailesiyle muhatap olman gerektiği zamanlarda sinirli davranma... bunu kullanırlar sonra..
boşanacmış senden, bırak boşansın ...o o...u ile sonu ne olacak bak bakalım... Allah onları ters mers eder sen merak etme...

aaa bende bunu düşünmüştüm ilk iyi davrandı yakardı hatda oğlumuzun üstüne yemin etti ? neden diye? olabilir evet ilk duyulmasın böyle devam ederim demiştir. nede olsa duyuluncada boşanalım demiştir . ama yinede boşanmak bu kadar kolaymı hala aklım almıy ben bile şu halimle ondan mantıklı düşünüyorum hem suçlu hem güçlü ...

evet ailesiyle konuştugumda mantıklı sakin konuşmam lazım. Ama burda güzel akıllar veriyosunuz aklıma gelmeyen şeyler öğreniyorum bunlar bana iyi geliyo çok tşkler vaktinizi ayırdınız hepiniz .. benimle üzüldünüz

Evet canım dünden beridir seni merak ediyorum ve takibindeyim..olaylar göründüğü kadarda masum değilmiş yani aceba aralarında bişey yoktuda senmi yanlış anladın bir-iki günlük bir arkadaşlıkmıydı biz<mi yanlış anladık yok biz yanlış anlamadık masum değil...neyse olan oldu.
Sen bundan sonra mantıklı hareket et.bir avukatla konuş bilgi al durumu anlat davayı seninmi açmanı uygun görücek onunmu bunu sor nasıl nafaka alırsın diye sor.ne yapman lazım diye öğren avukatlar evden çıkan kadınlara biraz kızıyor çünkü eşin evi terk etti gitti deme hakkına sahip oluyor..bu yüzden ancak kolundan tutup seni dışarıya atarasa sen yüzde yüz haklı oluyorsun bunuda ıspatlaman lazım..bekle sabırlı ol bakalım sana ne ile gelicek ne diycek sabır..ama hazırlıklı ol..sakin ol.fevri davranma sorf ondan boşanmak için bişeyleri feda etme.acı çeksin senle boşanırken kolay olmasın..maddi boyuta bak..manevi kalmamış zaten....

arkadaşım eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar :) burada birçok arkadaş bu yollardan geçti.. bu erkekler klonlanmış canım :) hepsi ilk başta böyle yapıyorlar... gizli kapaklı yaparken utanmıyorlar hatta bundan zevk alıyorlar ama açığa çıkınca birden utanmaya başlıyorlar..sonra zaten ortaya çıkınca da bir rahatlama geliyor üstlerine.. nasılsa herkes öğrendi eee evdeki de eskisi gibi heyecan vermiyor ,bu daha heyecanlı (sanki bu da eskimeyecek) hemen araba değiştiri gibi model değiştiriyorlar... bunları yazarken kendimi çok ruhsuz hissettim ..ama gerçekten erkekler bu yazdıklarım kadar ruhsuzlar... yada ruhları varda yanlış yerlerine monte edilmiş :)mıknatıs gibi malum şey nereyi gösterirse oraya yöneliyorlar...

ve bunu yaparken eski eşmiş ,geçirilen güzel günlerin hatrıymış ,fedekarlıklarmış çocukmuş hiçbişeyi gözleri görmüyor... biz kadınlar herşeyi anlayabiliyouz da çocuklarına nasıl sırt çevirdiklerini anlayamıyoruz.. çünkü biz bu çocukları kanımızdan canımızdan varettiğimiz için onlardan asla vazgeçemiyoruz.. her ay bizim tek bir yumurtamız var dimi onlarınınki ise o andaki milyonlarca spermden birisi... bizim için bir onlar için milyonlarda bir ..işte aradaki sevgi farkı da böyle ortaya çkıyor olsa gerek..
Umarım bundan sonrası senin için daha iyi olur arkadaşım.. biz hep buradayız, ne zaman ihtiyacın olursa bir mesaj gönder yeter...

bak canım artık olay bi anda şekilleniverdi...
bu saatten sonra hayatına şekil ver oğluna yeni bi gelecek hazırla
hiç bişey imkansız değildir...
sen herşeye olumlu bak ki herşey olumlu gitsin ...
o adamda ettiğini çeker sonunda..
yokmuş gibi davran..
kendini yenile .. umarın bundan sonrası için güzel bi hayat senin ve oğlunun olur...

Bazen söz bitiyor sanırım...
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım..
Dik durun,sakın eğmeyin başınızı!
O adamı da Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah!

canım bundan 3 ay kadar önce benzer bi olay benimde başımdan geçti.inan seni o kadar ii anlıyorum ki...özelden mesaj yazmak istedim sana ama mesajlarım az olduğu için gönderemiyormuşum.şu an ne söylesem biliyorum ki seni rahatlatmayacak,sadece lütfen sakin ol,biraz zaman ver kendine ve eşinle bir süre hiçbir şekilde görüşme.o kadar ağır bişeyki yaşadığımız maalesef çok kolay unutulmuyor ve hiçbir şey artık eskisi gibi olmuyor.

canım ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi..

bundan sonra neler yaşanılcak bakalım.. çok zor. kendimde değilim artık .. en çok oğlum için üzülüyorum babasız büyücek? herkes babasıyla beraber vakit geçircek belki el ele dolaşcak bnm oğlumda onları görcek .( arada aklına babası geliyordur bazen ismini söylüyo içim cız ediyo.
oğluma babası arı vız vız vız derdi, sırtına alırdı eve geldiğinde ekmek poşetini oğluma verir al annene götür derdi... beraber yatakta oynaşırdık üçümüz.. evde spor yapardık eşimle oğlumuzda bizi taklti ederdi. bi bana bi babasına sarıldı .( offffffffff Allahım daha geçen hafta gül gibiydik bir anda nasıl bu hale boşanma raddesine geldik bir anda ya..

aaa şaşrıdım valla ınsanın gercek yuzunu kavga da gorurmussun

arkadaşım ne olur kendini üzme bende üzülüyorum... yaşadıklarım aklıma geliyor.. hissettiğin şeyleri o kadar iyi anlıyorum ki... o anlar hayatımda yaşadığım en kötü anlardı... kızım babasıyla bir doğumgünü bile kutlayamadı..şimdi bile gözlerim doldu...zaten boşanma söz konusu olunca eğer çocuk yoksa , herşey çok kolay.. ama ortada masum bir yavru varsa kadın için okadar acı verici ki.. çünkü gözünüzün önünde bir melek size bakıyor ve siz onun 1- 5 -10- 20 yıl sonrasını düşünüp acı çekiyorsunuz... erkekse hiiiçççç bunları düşünmmüyor nedense...
inan herşey güzel olacak senin için ama biraz sabret... şoku atlatman yaşadıklarını hazmetmen uzun zaman alacak ... ama azalacak merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…