- Konu Sahibi sudeyoncaa
yoluma bakıcam bi şekilde bu kadarını beklemiyodum yalnışlık yaptı bir anlıktı vs kabullenmiş gibiydim yuvam için. Zaten ergenliğini yaşaşmış biri kocam benim ilk göz ağrım o bende ben onda yaşadık herşeyi , şimdi deli doluluk tatlı geldi. Allahım görüyo ona sığınıyorum. Oğlum için ayakta durmam lazım işe giricem ama biraz zaman geçsin. tekrar bir düzen kurucam eşyalrımm evde almam lazım ama inanın ana baba evinde kalmak bir yük gibi geliyo . yuvamı çok özlücem sabah bile oğluma bi kitap gösterirken vak vak vaki dedim geldi hemen. Çünkü vak vak vaki kitabı evimizdeki en sevdiği kitaptı Baktı vak vak ördek yok şaşırdı nerde dercesine.....
Allahım bana güç ver , sabır ver oğlumu en gzl şekilde alnım ak namusunumla büyütmeyi nasip et. Dul bir kadın oldum bazen kendime güvenim gidiyo , dik durucam desemde.
Birde aslında annem aramamış kızın işyerini beni rahatlatmak için söylemiş . dediğiniz gibi ararsam eşin daha çok üstüne düşer haksız ve kendimizi küçük düşürürdük dedi.
Allah dayanma gücü ve dirayet versin canım.en azından gençsin,arkanda seni koruyan bir ailen var.bundan sonra oğlunla tutunacaksın hayata.şimdi toparlanma zamanı.Topla kendini.biliyorum söylemesi çok kolay ama,yıkık gözükmeni istemiyorum onların karşısında.Hayata kaldığı yerden devam eden ve ayakları yere sağlam basan bir kadın ol inşallah.Allah yar ve yardımcın olsun.