Aynısını ben de yaşadım ,affettim hamileydim .Ama asla eskisi gibi olamıyorsun ,unutman mümkün değil..
SAKIN AFFETME bence..Senin aşk evliliği sandığın evlilik onun tarafından bir anlık hatayla yıkılacak kadar
pamuk ipliğine bağlıymış..!Sen neden bunalıp da bir erkekle mesajlaşmıyorsun bu ne saçmalıktır !!!
Ayrıca telefon konuşması başlıbaşına bir şüphe canım ..Ne demek ''beni bi daha arama,karımla kavga
ettik ''..Benım eşim bu lafları etse anında telefonu kırar onu kovardım..Resmen karım yakaladı bu aralar
arama gibi birşey..Kız da ne alaka deyınce neden acıklamıyor..Kızım senı ıstemıyorum sen yuvamı yıkamazsın
ben karımı sevıyorum dıyecegıne kapatıyor..Neden?Çünki yanıbasındakı kadın..Yarın ona acıklamasını
yapacak ,karım arattı böyle böyle oldu dıyecek ..Bu kadar basıt mı affetmek ..O kız o işyerinde..Bula bula
senın evlı kocanı mı buldu koca ısyerınde..Bu ne cüret yaa..Sen nasıl rahat edeceksın,nasıl işe yollayacaksın..?
Ya o kız işten cıkmalı ,ya eşin cıkmalı yanı ..Bu böyle rahatca kapatabılecegın bırsey değil ki..Bence eşin
o işten cıkmadan affetme madem sen hayatın boyunca tavız verıp durdun bıraz da o tavız versın ..1paket
sıgara ıctı dıye haklı olamaz..Belkı kızla sıgara molalarında takıldı orda samımı oldu ..