- Konu Sahibi sudeyoncaa
Cnm sakın üzülme diyeceğim ama elde değilki inan şu an bende çok üzüldüm ama güçlü ol dimdik ayakta durmaya çalış zamanla herşey geçer sabırlı ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan sonra neler yaşanılcak bakalım.. çok zor. kendimde değilim artık .. en çok oğlum için üzülüyorum babasız büyücek? herkes babasıyla beraber vakit geçircek belki el ele dolaşcak bnm oğlumda onları görcek .( arada aklına babası geliyordur bazen ismini söylüyo içim cız ediyo.
oğluma babası arı vız vız vız derdi, sırtına alırdı eve geldiğinde ekmek poşetini oğluma verir al annene götür derdi... beraber yatakta oynaşırdık üçümüz.. evde spor yapardık eşimle oğlumuzda bizi taklti ederdi. bi bana bi babasına sarıldı .( offffffffff Allahım daha geçen hafta gül gibiydik bir anda nasıl bu hale boşanma raddesine geldik bir anda ya..
arkadaşım ne olur kendini üzme bende üzülüyorum... yaşadıklarım aklıma geliyor.. hissettiğin şeyleri o kadar iyi anlıyorum ki... o anlar hayatımda yaşadığım en kötü anlardı... kızım babasıyla bir doğumgünü bile kutlayamadı..şimdi bile gözlerim doldu...zaten boşanma söz konusu olunca eğer çocuk yoksa , herşey çok kolay.. ama ortada masum bir yavru varsa kadın için okadar acı verici ki.. çünkü gözünüzün önünde bir melek size bakıyor ve siz onun 1- 5 -10- 20 yıl sonrasını düşünüp acı çekiyorsunuz... erkekse hiiiçççç bunları düşünmmüyor nedense...
inan herşey güzel olacak senin için ama biraz sabret... şoku atlatman yaşadıklarını hazmetmen uzun zaman alacak ... ama azalacak merak etme...
Konuşmayın bence..Eğer evli ve çocuklu biri olmadığını bilseydi konuşmanız yerinde olurdu..Ama zaten biliyor, zaten insanlığı yokmuş belliki, neden muhattap olup üzüleceksiniz ki ?
Ama gerçekleri onun ağzındanda dinlemek istiyorum derseniz, illaki konuşacaksanız yüzyüze konuşun ve lütfen çok dik olun.
ben hatalrım yok demiyorum ki var başkası yüzünde hep kavgamızdı ama işte bizim sorunumuz yoktu ben buna güvendim. ve sadece bunalan o değildi?
azalıcakmı zamanla acım gerçekten? oğlunu ne zaman görmek isticek acaba? o gün ben onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum hiç. Bu akşam kardeşimle eve gidip bazı eşyalrımı alıcam hatda bileziklerimide alim tabi eşim almadıysa artık onu bile bekliyorum...
ben hatalrım yok demiyorum ki var başkası yüzünde hep kavgamızdı ama işte bizim sorunumuz yoktu ben buna güvendim. ve sadece bunalan o değildi?
azalıcakmı zamanla acım gerçekten? oğlunu ne zaman görmek isticek acaba? o gün ben onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum hiç. Bu akşam kardeşimle eve gidip bazı eşyalrımı alıcam hatda bileziklerimide alim tabi eşim almadıysa artık onu bile bekliyorum...
anladığım kadarıyla sen bu evliliğin devam etmesini istiyorsun. öyle ya da böyle, çocuk ya da aşkın için ama boşanmaya hazır değilsin gibi. eşine de az da bi güvenin kalmış,acaba mı diyorsun. ama eşinin cevaplaması gereken büyük sorular var. sana ve ailene karşı sorumlu. çocuğuna karşı sorumlu.
gelip adam gibi konuşacak seni ikna edecek ve ikiniz de her şeyi unutup yeni temiz bir sayfa açacaksınız.ama sen de adamın kafasına kakmadan durabiliecek misin? ben olsam duramazdım diye düşünyorum. diğer taraftan dururum diyorsan, unutacaksın. unutmazsan hep daha mutsuz olursunuz canım. o kızla da görüşüp olayın gerçek boyutunu öğrenmen lazım.yüzleştir onları. sakin ol ama, tabi eğer bu evliliği istiyorsan yap bunları. istemediğine kanaat getirirsen, mahkemeler zaten orda, yerinde duruyor. önemli olan nasıl mutlu olacağın canım, hakkınızda hayırlısı olun. dilerim kaybettiğiniz mutluluğu yeniden yakalarsınız.
yok o kızla görüşmektende vazgeçtim boşanmayı düşündüğünden beri. boşanmasaydı af dileseydi belki görmek isterdim ama şimdi değmez ikisinede ne halleri varsa gördünler inşallahhh
eve gittiğimde neler hissederim bilmiyorum ama inş. kimseyi görmem kaynımlardan eltimlerden kaynanama ve en önemlisi eşim denilen adamıı
bazen fevri davranmamak gerekiyor sanırım. aileler maalesef ortalığı karıştırıyor. bizde eşimle 6 ay çıktık sonra evlenmek istedik ve kaynanam bozdu seneler sopnra evlendik herşey duruldu zannetmiştik ama yeni başlıyormuş meğer. 4,5 senelik evliyiz hala eşimin tarafı kavga gürültü. bizde tartılıyoruz ama dozunda birbirmizi kırmanın bir işe yaramadığını çözmüş durumdayız çünkü. bir anlık sinirle ağızdan çıkan sözler o kadar yaralıorki insanı ve dertleşmek için birilerini arıyor. eşinde o kızdan yakınlık görmüş ve konuşmuş. ama çabuk yakalmışsın helal olsun sana itiraf etmeyede bilirdi. ama gerçekten çok pişman olmuş demekki bir şans vermende bir sakınca görmüyorum. ama sürekli eskileri deşmemek kaydıyla. oturun düzgünce kavga etmeden konuşun sen içindekileri dök oda döksün sonucu tatlıya bağlayın ve arkanıza bakmayın. erkektir yapar demiyeceğim cnm herkes bir değil çünkü.
doğru benim hatam yokki işte insan kendide de hat arıyo hatam var evet ama bu her evde olan tartışmalar vs. hem madem istiyordu boşanmayı niye söylemedi ben yakalayınca ve evden gidincemi aklına geldi boşanmak. bahane olarak da huzursuzdumm mutsuzdum başladı ban suç atmaya. yaaa bu benim 3 yıllık sevgilim , 3,5 yıllık eşim di nasıl tanıyamamışım nasıl sildi heryi beni bırak insan yavrusu için bir kere daha şans verir. istese yapardı ama istemiyor çünkü mutlu huzurlu. ama son gülen iyi güler.
Ben şimdi acaba 1 hafta geçince işyerindeki yetkiliye görüşsemmi desemki böyle böyle oldu hadımköye işe yolaldınız bunları yaşadık araba verdiniz eve geç gelemer başladı. bana kin tutar diye korkuyorum nede olsa çocuk var arada mecbur görüşcez ilerde.. birde hemen boşanmayı açsammı beklesemmi o açsın diye?
doğru benim hatam yokki işte insan kendide de hat arıyo hatam var evet ama bu her evde olan tartışmalar vs. hem madem istiyordu boşanmayı niye söylemedi ben yakalayınca ve evden gidincemi aklına geldi boşanmak. bahane olarak da huzursuzdumm mutsuzdum başladı ban suç atmaya. yaaa bu benim 3 yıllık sevgilim , 3,5 yıllık eşim di nasıl tanıyamamışım nasıl sildi heryi beni bırak insan yavrusu için bir kere daha şans verir. istese yapardı ama istemiyor çünkü mutlu huzurlu. ama son gülen iyi güler.
Ben şimdi acaba 1 hafta geçince işyerindeki yetkiliye görüşsemmi desemki böyle böyle oldu hadımköye işe yolaldınız bunları yaşadık araba verdiniz eve geç gelemer başladı. bana kin tutar diye korkuyorum nede olsa çocuk var arada mecbur görüşcez ilerde.. birde hemen boşanmayı açsammı beklesemmi o açsın diye?