- Konu Sahibi sudeyoncaa
biraz dışarı çıktık oğlumla ,oğlumda ilgisiz kaldı robot gibiyim konuşamıyorum . oğlum bide eşimin adını söyledi bi kaç kere (
hala çok kararsızım tam karar veremiyorum ne yapacağıma allak bullak oldum . Eşim beni aramadı açmam diye ki açmam zaten çok utanıyomuş (inanmıyorum).. Ama açmam diye aramadı işyeride çook uzak . şuan bide sinirliyiz diye konuşmayalım diyodur. ama bencede insan yaptıgı hatayı telafi etmek için gelip kapıda köpek olması lazım biz olsak ayaklarına kapanırız affet diye. Onunla yüz yüze geldiğimde herşeyi sorucam aklıma takılan verdiği cevaplar beni tatmin eder güven verirse gidicem vermezse gitmicem. Tek başına konuşuruz sonra akrabayla ..
Bu arada aslında eşim bilinmeyen numaradan aradı açtım sesini duydum ama ne o ne ben konuştuk ben kapattım.
Bu arada annemde kızın çalıştıgı topkapıdaki yeri aramış müdüryle konuşmuş böyle bir kız elemanınız varmı demiş var demişler. Hadımköye evli erkeklerle gezsin diyemi yolluyosunuz demiş annem. Adam şaşırmış annem onu işten çıkarıcaksınız çıkarmazsanız oraya gelir rezil ederim sizi demiş ...
Bence annen çok yanlış yapmış... böyle yaparak karşı taraftakini mağdur durumu düşmüş gibi göstermiş olursunuz. bu durumda da eşiniz doğası gereği mağdur durumu düşmüş kişiyi koruma içgüdüsü ile hareket edecektir.Sonuçta bir de bakacaksınız ki onlar yakınlaşırken siz ise onlarda fersah fersah uzaklaşmışsınız. sahip oluklarınızın farkına varın ve şunu kendi kendinize söyleyin karşınız daki sizin rakibiniz değilsadece eşinizle bir iletişim proleminiz olduğu konusu üzerine yoğunlaşın ve bunu çözmeye çalışın...