• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

biraz dışarı çıktık oğlumla ,oğlumda ilgisiz kaldı robot gibiyim konuşamıyorum . oğlum bide eşimin adını söyledi bi kaç kere :((

hala çok kararsızım tam karar veremiyorum ne yapacağıma allak bullak oldum . Eşim beni aramadı açmam diye ki açmam zaten çok utanıyomuş (inanmıyorum).. Ama açmam diye aramadı işyeride çook uzak . şuan bide sinirliyiz diye konuşmayalım diyodur. ama bencede insan yaptıgı hatayı telafi etmek için gelip kapıda köpek olması lazım biz olsak ayaklarına kapanırız affet diye. Onunla yüz yüze geldiğimde herşeyi sorucam aklıma takılan verdiği cevaplar beni tatmin eder güven verirse gidicem vermezse gitmicem. Tek başına konuşuruz sonra akrabayla ..

Bu arada aslında eşim bilinmeyen numaradan aradı açtım sesini duydum ama ne o ne ben konuştuk ben kapattım.

Bu arada annemde kızın çalıştıgı topkapıdaki yeri aramış müdüryle konuşmuş böyle bir kız elemanınız varmı demiş var demişler. Hadımköye evli erkeklerle gezsin diyemi yolluyosunuz demiş annem. Adam şaşırmış annem onu işten çıkarıcaksınız çıkarmazsanız oraya gelir rezil ederim sizi demiş ...

Bence annen çok yanlış yapmış... böyle yaparak karşı taraftakini mağdur durumu düşmüş gibi göstermiş olursunuz. bu durumda da eşiniz doğası gereği mağdur durumu düşmüş kişiyi koruma içgüdüsü ile hareket edecektir.Sonuçta bir de bakacaksınız ki onlar yakınlaşırken siz ise onlarda fersah fersah uzaklaşmışsınız. sahip oluklarınızın farkına varın ve şunu kendi kendinize söyleyin karşınız daki sizin rakibiniz değilsadece eşinizle bir iletişim proleminiz olduğu konusu üzerine yoğunlaşın ve bunu çözmeye çalışın...

kadınlar kadınlardan ne istiyor..?.
Neden kadını kadın eziyor..?.
Affedersen tekrarlar mı? Tekrarlamaz mı? Bilemiyorum...
çok zor durumun aslında affedilecek gibi değil ama çoğu zaman çocuklar düşünülerek
göz yumuluyor tabi buda tartışılır doğrumu yanlışmı bilinmez.
Unutabilirim diyorsan affet!
Unutamayacaksan kendine eziyet edeceksen hiç deneme
biraz geç kaldı diyelim yinemi bi kadınla veya aradın telefonu meşgul kiminle konuşuyor acaba...
Böyle olucaksa kendine eziyet etme derim
ayrıca aileler arası tartışma şu bu nedenlerden bunaldı diye aldatmak...!
Değil ki bir kadın aslında hiçbir insan aldatılmayı haketmiyor...
Hiçbir sebep haklı çıkaramaz bunu...

anladığım kadarıyla sen bu evliliğin devam etmesini istiyorsun. öyle ya da böyle, çocuk ya da aşkın için ama boşanmaya hazır değilsin gibi. eşine de az da bi güvenin kalmış,acaba mı diyorsun. ama eşinin cevaplaması gereken büyük sorular var. sana ve ailene karşı sorumlu. çocuğuna karşı sorumlu.
gelip adam gibi konuşacak seni ikna edecek ve ikiniz de her şeyi unutup yeni temiz bir sayfa açacaksınız.ama sen de adamın kafasına kakmadan durabiliecek misin? ben olsam duramazdım diye düşünyorum. diğer taraftan dururum diyorsan, unutacaksın. unutmazsan hep daha mutsuz olursunuz canım. o kızla da görüşüp olayın gerçek boyutunu öğrenmen lazım.yüzleştir onları. sakin ol ama, tabi eğer bu evliliği istiyorsan yap bunları. istemediğine kanaat getirirsen, mahkemeler zaten orda, yerinde duruyor. önemli olan nasıl mutlu olacağın canım, hakkınızda hayırlısı olun. dilerim kaybettiğiniz mutluluğu yeniden yakalarsınız.

kadınlar kadınlardan ne istiyor..?.
Neden kadını kadın eziyor..?.
Affedersen tekrarlar mı? Tekrarlamaz mı? Bilemiyorum...
çok zor durumun aslında affedilecek gibi değil ama çoğu zaman çocuklar düşünülerek
göz yumuluyor tabi buda tartışılır doğrumu yanlışmı bilinmez.
Unutabilirim diyorsan affet!
Unutamayacaksan kendine eziyet edeceksen hiç deneme
biraz geç kaldı diyelim yinemi bi kadınla veya aradın telefonu meşgul kiminle konuşuyor acaba...
Böyle olucaksa kendine eziyet etme derim
ayrıca aileler arası tartışma şu bu nedenlerden bunaldı diye aldatmak...!
Değil ki bir kadın aslında hiçbir insan aldatılmayı haketmiyor...
Hiçbir sebep haklı çıkaramaz bunu...

kadınlar ne acılar çeker neler neler yaşar da boşluğa düştüm bahanesinin arkasına saklanıp ne eşini ne de kendini aldatmaz.
birçoğumuzun anneleri yıllarca eşi, ailesi, eşinin ailesi üçgeni içinde yıpranmamışmıdır?
peki babalarımızı aldattılarmı?
neden erkeklerin böyle bir hakkı olsun?
evde sorun varsa eşler mutluluğu başkasında aramak yerine evliliğini kurtarmak sorunu çözmek için çaba sarfetmelidir diye düşünüyorum.
Hiçbir sebep eşinizi haklı çıkarmaz ama yuvanızı yıkın demek de kolay değil.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
sevgiler

angelseda yazdıklarına katıldığım için alıntı yapmıştım.yazmayı unutmuşum

son yaşadıkarımın şokundan çıkamadım henüz . noldu biliyomusunuz?

akşak kayınvaldem aradı siz birbirnizi severek evlendiniz vs bir sürü şey söyledi bende dedim şimdi konuşmak istemiyorum bunları. Kayınvalidemede annem aramış , annemi aradım kızdım anne neden onları arayıp anlatıyorsun herşeyi aldatma olayını bilmelerini istemiyordum deyince ................................... annemde sessizlik ve ağlama başladı noldu dedim, kızım neden söyldim biliyomusun eşin boşanıcam diyo başka bişey demiyo , ben böyle mutluyum huzurluyum bitti demiş. meğer annem beni oyalamış üzülmim diye. Ve ben o anda tlfnda sesim gitti gözlerim bi yere odaklandı inanın vücudum uyuştu kanım dondu öyle bakıyorum duvara anneme cevap bile vermiyorum kardeşim aldı telefonu , annemde hazırla kızımı almaya gelicem onu dedi . kardeşim elimden tuttu hazırlandık şimdi annemdeyim. Annem çok yaşvarmış yapma oğlum bir oğlunuz var başka eve çıkarsınız filan yok demiş ... Annem çok ağlıyo ben inanın sanki gözyaşlarım kurudu ağlamıyorum hatda Allah sanki o çektiğim acıları bide bu üstüne eklenince içimdeki acıyı aldı gitti hiçbirşey hissetmiyorum ne acı ne başka bişey.
Herkes eşimi suçluyo tmm sorunlarınız olabilir ama aldatma olmamalıydı , hatda bu bikaç günlük kadın için yuvasını oğlunu terk etmeyi nasıl düşünür insan değilmiş vs.Eşim birde demişki ben oğluma uzaktan babalık yaparım. Kaç gündür görmüyo nasıl dayanıyo bilemiyorum ama..

Akşam uyudum sabah uyandım oğlumu öptüm öptüm öptü sarıldım gülümsüyo annem öptü . Neler yaşıcam artık bilmiyorum ama bitti artık kesin . Ben geri dnmeyi düşünürken onun af dilemesini beklerken o boşanmaya karar vermiş , hata üstüne hata.. Allah sonunu hayır etsin artık onu Allaha bırakıyorum inş. bnm çektiğim acıların mislini çeker...

herkes şokta eşimin böyle birşey yapmasını kimse inanamıyıo , bir anlık hevese kapıldı. sanırım ben evi terk edince kız ona , o kıza daha bir yanaştılar. mutluluklar diliyorum..
artık ağlamıcam nasıl atlatcam bilemem heryerde, herşeyde anılar, yaşanmışlıklar, oğlumun babasız büyümesi vs vs bir sürü acılar yaşıcam . Ama tek duam Allahım sen bunu bana verdiysen bir anda bana bunları yaşatdıysan hiç yere yokken demekki vardır bunda bir hayır bana sabır ver , bana güç ver diye dua ediyorum.... İşte bu kadarmış BİTTİ.....

Bu arada annemde kızın çalıştıgı topkapıdaki yeri aramış müdüryle konuşmuş böyle bir kız elemanınız varmı demiş var demişler. Hadımköye evli erkeklerle gezsin diyemi yolluyosunuz demiş annem. Adam şaşırmış annem onu işten çıkarıcaksınız çıkarmazsanız oraya gelir rezil ederim sizi demiş ...

o zaman eşinizin çalıştığı iş yerini arayıp, karısını aldatab adamı niye çalıştırıyosunuz? işten atmazsanız rezillik çıkarırım deyin?

Son düzenleme:

akşak kayınvaldem aradı siz birbirnizi severek evlendiniz vs bir sürü şey söyledi bende dedim şimdi konuşmak istemiyorum bunları. Kayınvalidemede annem aramış , annemi aradım kızdım anne neden onları arayıp anlatıyorsun herşeyi aldatma olayını bilmelerini istemiyordum deyince ................................... annemde sessizlik ve ağlama başladı noldu dedim, kızım neden söyldim biliyomusun eşin boşanıcam diyo başka bişey demiyo , ben böyle mutluyum huzurluyum bitti demiş. meğer annem beni oyalamış üzülmim diye. Ve ben o anda tlfnda sesim gitti gözlerim bi yere odaklandı inanın vücudum uyuştu kanım dondu öyle bakıyorum duvara anneme cevap bile vermiyorum kardeşim aldı telefonu , annemde hazırla kızımı almaya gelicem onu dedi . kardeşim elimden tuttu hazırlandık şimdi annemdeyim. Annem çok yaşvarmış yapma oğlum bir oğlunuz var başka eve çıkarsınız filan yok demiş ... Annem çok ağlıyo ben inanın sanki gözyaşlarım kurudu ağlamıyorum hatda Allah sanki o çektiğim acıları bide bu üstüne eklenince içimdeki acıyı aldı gitti hiçbirşey hissetmiyorum ne acı ne başka bişey.
Herkes eşimi suçluyo tmm sorunlarınız olabilir ama aldatma olmamalıydı , hatda bu bikaç günlük kadın için yuvasını oğlunu terk etmeyi nasıl düşünür insan değilmiş vs.Eşim birde demişki ben oğluma uzaktan babalık yaparım. Kaç gündür görmüyo nasıl dayanıyo bilemiyorum ama..

Akşam uyudum sabah uyandım oğlumu öptüm öptüm öptü sarıldım gülümsüyo annem öptü . Neler yaşıcam artık bilmiyorum ama bitti artık kesin . Ben geri dnmeyi düşünürken onun af dilemesini beklerken o boşanmaya karar vermiş , hata üstüne hata.. Allah sonunu hayır etsin artık onu Allaha bırakıyorum inş. bnm çektiğim acıların mislini çeker...

herkes şokta eşimin böyle birşey yapmasını kimse inanamıyıo , bir anlık hevese kapıldı. sanırım ben evi terk edince kız ona , o kıza daha bir yanaştılar. mutluluklar diliyorum..
artık ağlamıcam nasıl atlatcam bilemem heryerde, herşeyde anılar, yaşanmışlıklar, oğlumun babasız büyümesi vs vs bir sürü acılar yaşıcam . Ama tek duam Allahım sen bunu bana verdiysen bir anda bana bunları yaşatdıysan hiç yere yokken demekki vardır bunda bir hayır bana sabır ver , bana güç ver diye dua ediyorum.... İşte bu kadarmış BİTTİ.....

Allah sabır versin cnm sana..Çok zor..

bu kadar da nefsine düşkün olmaz bi insan be! kocalığından geçtim nasıl babadır bu aklım almıyor.. Allahım akıl fikir versin hatalarını göstersin tez zamanda inş ne diyeyim..
ergen çocuklar gibi davranıyor resmen!

Artık söylenecek söz bırakmamış eşin (!).. Gerçekten şuan kanım çekilmiş gibi hissediyorum, Allah' ım ne kadar sorumsuz, duygusuz bir insanmış. Canım arkadaşım, sana hep dua ediyorum Allah' ın izniyle altından kalkacaksın, çok çok daha güzel günler göreceksin buna inan oğluna tutun sımsıkı.

olan olmuş canım..

ortalığı ayağa kaldırmadan, sakince yollarını ayır.. nafakanı al.. önüne bak..

bir kadın için yuvasını bırakan adamdan koca da baba da olmaz..

Allah büyük konuşturmasın hiçbir zaman ama sökülen dikiş tekrar tutmaz,bir ilişkide aldatma varsa ve bir kere niyeti bozduysa insan tekrarlamaması için hiçbirşey yok.Hangi bölümden mezun oldunuz bilmiyorum ama derhal iş bulup çalışmaya başlayın,hem ayaklarınızın üzerinde durursunuz hem de kendinizi işe verirsiniz kafanızda herşeyi tekrar tekrar kurup deli olmazsınız.Sizi büyük bir imtihan ve sorumluluk bekliyor ama güçlü olun herşeye rağmen eşinize rağmen ,çocuğunuz için kendiniz için,diğerlerinin canı cehenneme bırak Allah cezasını vericek zaten.Allah yardımcın olsun ve unutturacak başka acı yaşatmasın inş

yoluma bakıcam bi şekilde bu kadarını beklemiyodum yalnışlık yaptı bir anlıktı vs kabullenmiş gibiydim yuvam için. Zaten ergenliğini yaşaşmış biri kocam benim ilk göz ağrım o bende ben onda yaşadık herşeyi , şimdi deli doluluk tatlı geldi. Allahım görüyo ona sığınıyorum. Oğlum için ayakta durmam lazım işe giricem ama biraz zaman geçsin. tekrar bir düzen kurucam eşyalrımm evde almam lazım ama inanın ana baba evinde kalmak bir yük gibi geliyo . yuvamı çok özlücem sabah bile oğluma bi kitap gösterirken vak vak vaki dedim geldi hemen. Çünkü vak vak vaki kitabı evimizdeki en sevdiği kitaptı :( Baktı vak vak ördek yok şaşırdı nerde dercesine.....

Allahım bana güç ver , sabır ver oğlumu en gzl şekilde alnım ak namusunumla büyütmeyi nasip et. Dul bir kadın oldum bazen kendime güvenim gidiyo , dik durucam desemde.

Birde aslında annem aramamış kızın işyerini beni rahatlatmak için söylemiş . dediğiniz gibi ararsam eşin daha çok üstüne düşer haksız ve kendimizi küçük düşürürdük dedi.

Son düzenleme:
çok üzüldüm:43: diyecek söz bulamadım, allah sabır versin. güç alabileceğin bir oğlun var en azından, ona sarıl. şanslısın ki ailen de yanında. allah görür merak etme, ilahi adalete inanırım ben. yuva yıkanın yuvası olmaz.:50:

Yüreğimde hissettim acını,,
Gün olur devran döner tüm bu yaptıkları tokat gibi yüzüne carpar eşinin,,
Seni, yavrunu bu denli üzmenin hesabını verir inş,,
Hakkında hayırlısı olsun,,
Lütfen güçlü ol,,onunla karsılassanda asla yıkık, bitik gözükme,,
Bilsin arkasında enkaz değil cok güçlü bir kadın bıraktıgını,,
Yazıklar olsun.

tatlım annen de sana habire yalan söylüyo:26:

eşin pişman demiş yalan, kızın iş yerini aradım demiş yalan

koskoca kadınsın, seni yalanlarla avutmasına gerek var mı :44:

Allah yardımcınız olsun son olayları okuyunca boğazıma bir yumru gibi oturdu çok üzüldüm hem sizin adınıza hem oğlunuzun, üzülmeyin bundan sonrasın da daha güçlü olun ama bundan önce bence ağlayabildiğiniz kadar ağlayın içinize atıp sıkıntı yapmayın..Size tavsiyem bir psikologdan yardım alın rahatlarsınız..Yemeğinizi yiyin en azından oğlunuz için hayata sımsıkı tutunun :) Dualarımız sizinle :):71:

offff yaaa sonu tatlıya bağlanır sanmıştım. çok üzüldüm. belki sinir haliyle alınmış anlık bir karardır. umarım arar ve barışmak ister. Rabbim sen kimseye böyle bir acı gösterme. herşeyde vardır bi hayır umarım çabuk atlatırsın.

tatlım annen de sana habire yalan söylüyo:26:

eşin pişman demiş yalan, kızın iş yerini aradım demiş yalan

koskoca kadınsın, seni yalanlarla avutmasına gerek var mı :44:

aynen katılıyorum.
ve buna ek olarak
siz kulaklarınızla duydunuz mu?
hayır
anneniz söyledi
anne bile olsa bazen üçüncü kişiler kendilerine göre yorumlar yaparlar
bu konuda yalan söyler mi bilemem ama hiç güvenme kendin duy boşanacaksa o söylesin yüzünüze karşı
aracı kullanmayın.
boşanacaksanız da barışacaksanız da sizin kendi gözlemlerinize ve iletişiminize göre olsun ...
hayatta kimseye güvenmem...

Back