• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

affetmek mi?
bir şans daha mı?
gerçekten bunları söyleyenler ciddimi :31:
kk ya neler olmuş,biz kadınlara neler oluyor?
yok 2.kadını dövüp rahatsız etmeler felan:20:
bu kadınlar eşlerinizle silah zoruyla beraber olmadı,erkek suçsuz mu

te allam ya:37:
bi Allah*ın kuluda ayrıl,bu adamdan bi halt olmaz dememiş

şimdi tepkiler başlar...
bekarssınnn anlamazsın diye
iyi ki bekarım
gururum ayaklar altına alınmıyor :21:

İlk zamanlardaki bana o bakışlarını çok özlüyorum ne çok severdik birbirimizi nerden nereye.....

Evlilik çok zormuş....

Ve tekrar bir araya gelirsem nasıl bakıcam o gözlere... başkasına baktı o bakışlarıyla :((

bende öyle düşünrüm ama başına gelince hele çocuk olunca insan ne yapacağın 40 kere düşünüyo böyle. hemen ayrılmak istiyorum ama bişeyler yaşanmışlıklar var . tabi içine etti kendisi. nasıl düzelir nolur bilmiyorum bir araya gelmem çok zor zaten çok güven vermesi lazım bana

eşimde suçlu tabiiki ama ikiside yediği haltın bedelini ödemeli . ben kızla konuşim veya işten attırmka gibi düşüncem varsa bir daha böyle şeylere kalkışamasın diye. bnm eşim ztn taviz vermese olmazdı . bunu düşünmek acı veriyo ztn

Son düzenleme:
affetmek mi?
bir şans daha mı?
gerçekten bunları söyleyenler ciddimi :31:
kk ya neler olmuş,biz kadınlara neler oluyor?
yok 2.kadını dövüp rahatsız etmeler felan:20:
bu kadınlar eşlerinizle silah zoruyla beraber olmadı,erkek suçsuz mu

te allam ya:37:
bi Allah*ın kuluda ayrıl,bu adamdan bi halt olmaz dememiş

şimdi tepkiler başlar...
bekarssınnn anlamazsın diye
iyi ki bekarım
gururum ayaklar altına alınmıyor :21:

bu kadar kolay değil zhebanicim...
tamam haklısın olacak iş değil belki başımıza gelse anında bitiririz ama ortada bi çocuk var..
hata yapabilmek her insana mahsus yeterki ders alabilsin..
eğer o adam böyle bi pislik yapmışsa asıl gurursuzluğu onursuzluğu karektersizliği o yapmıştır...
kadını ne suçu var..

ayrıca kimse erkek suçsuz o kadın suçlu demiyor..
ortada bi suç varsa (ki fazlasıyla varrr) bu ikisininde ayıbı..
yanlış anlama sana tepki vermiyorum düşencelerine düşüncelerimle karşılık veriyorum o kadar..:71:

bu kadar kolay değil zhebanicim...
tamam haklısın olacak iş değil belki başımıza gelse anında bitiririz ama ortada bi çocuk var..
hata yapabilmek her insana mahsus yeterki ders alabilsin..
eğer o adam böyle bi pislik yapmışsa asıl gurursuzluğu onursuzluğu karektersizliği o yapmıştır...
kadını ne suçu var..

ayrıca kimse erkek suçsuz o kadın suçlu demiyor..
ortada bi suç varsa (ki fazlasıyla varrr) bu ikisininde ayıbı..
yanlış anlama sana tepki vermiyorum düşencelerine düşüncelerimle karşılık veriyorum o kadar..:71:

evet çocuk var,Allah analıı-babalı büyütsün:emir_bebek:
ben diğer kadının suçu yok demedm.bu tür kadınlara bi şey diycem banlanırm:30:
ama erkekte suçlu.

peki şimdi ne olacak
bu adam yine yapmayacak mı

hep şüpheyle mi yaşanacak

yok yanlış anlamadm:70:

Eşiniz hoporlörü açıp konuşurken bile hiç inandırıcı değildi değil mi?
Karşı taraf nasıl olsa bozuntuya vermez diyerek başladı türkü çığırmaya..
Çok ama çok üzüldüm.Allah kimsenin başına vermesin.
Bu yuva yakan adi kadınlar neden bu kadar hevesli bu işe.
Yapacakların,yada yapmayacakların..En iyi kararı sen vereceksin.
Eşinle çok güzel başlamışsınız ve büyük bir sevgi varmış aranızda

Şu olaya kadar..
Bir anda bitirip atamazsın,iyi araştır.Sonuç sadece telde konuşma vs ise bilmiyorum ki kararın ne olur.
Bu benim başıma gelmiş olsa hem kendimi hem eşimi üzüntüden,sıkıntıdan mahvederdim,ama sonunda ne yapardım hiç bilmiyorum.Çok zor bir durum,Allah sabır selamet versin.

evet çocuk var,Allah analıı-babalı büyütsün:emir_bebek:
ben diğer kadının suçu yok demedm.bu tür kadınlara bi şey diycem banlanırm:30:
ama erkekte suçlu.

peki şimdi ne olacak
bu adam yine yapmayacak mı

hep şüpheyle mi yaşanacak

yok yanlış anlamadm:70:

dur şimdi bişey deme boşuna banlanma:64:
haklısın taviz vermeye gelmez bunlara ama konu sahibi arkadaşım yaşanmışlık var diyo ve bi anda kestirip atılmıyo.. her ikiside suçlu canım bunu tartışılmaz bişey zaten...
insanın içine girdimi o şüpe bikere bidaha çıkmaz zaten...
şahsen ben konu sahibi arkadaşım ikna olursam dönerim dediği için tatmin olursan git dedim..

dur şimdi bişey deme boşuna banlanma:64:
haklısın taviz vermeye gelmez bunlara ama konu sahibi arkadaşım yaşanmışlık var diyo ve bi anda kestirip atılmıyo.. her ikiside suçlu canım bunu tartışılmaz bişey zaten...
insanın içine girdimi o şüpe bikere bidaha çıkmaz zaten...
şahsen ben konu sahibi arkadaşım ikna olursam dönerim dediği için tatmin olursan git dedim..

herkesin kendi hayatı tabi:31:
ben affedemiyorum işte

Benimde 1.5 yaşında oğlum var
yaşadıklarınızdan çok etkilendim başıma gelse naparım bilemiyorum
empati kurdum da affedemem gibi geliyor
halbuki 1 kere affedilir diye düşünüyordum hep
üzüldüm ama herşeyin hayırlısı..

ben senin yerinde olsam kızın işyerine gidip ağzıma geleni sayar bi cingar çıkartıp rezil ederim ki senin yaşadığın eziyeti oda yaşasın yok öyle kocayı ayartıp kenara çekilmek rezil et kızı gerekirse tut saçından boşver rezil olsun daha iyi hem için rahatlar

Çok zor bir durum olduğunu söylemeye bile gerek yok.ne kadar sizi anlıyorum desemde yaşamadan bu mümkkün değil biliyorum.sadece kendi düşüncelerimi yazmak istedim.öncelikle MALESEF erkelerin bu gibi durumlarda tamamen doğruyu söylediklerine inanmıyorum ben.yani öyle olmasa bile tabiki bir anlıktı diyecektir.fiziksel bir temasının olmadığını iddia edecektir.peki bundan emin olmanın bir yolu var mı tabiki yok.o rezil kadınla konuşsanız da size gerçeği söylemeyecektir ki zaten bence hiç muhattap olmayın.diğer bir konu da tabiki istisnaları vardır ama ben bir kere yapan yine yapar diye düşünenlerdenim.aldatmanın hiç bir bahanesi olamaz.boşluk, kavga, huzursuzluk hiç biri bahane olamaz.ama bunlar yüzünden mi yaptı diye düşünüp onu kafanızda aklamaya çalışmanız size kendinizi suçlu hissettirmeye başlar ki bu da asla kendinize yapmamanız gereken bir haksızlık olur.
sizin için en hayırlısını diliyorum.

Son düzenleme:
çok önemli bir konu da bence şu eğer aynı şeyi siz ona yaşatmış olsaydınız o bunu kabullenip yanınızda olma fedakarlığını sizin için yapar mıydı?
ben hep derim ki ne kadar ekmek o kadar köfte.

Herkesin 1 aldatma hakkı mı var ki Bir kere şans ver deniliyor ??? çook ilginç gerçekten.. Benim kocam Bi kere aldattı hakkını kullandı, 2. sinde Boşanacam ?? Var mı Böyle Bir mantık.. Bi kere ihanet varsa Bitmiştir, tükenmiştir Bişeyler.. işi yokuşa sürmeye ne gerek var.. 2 kişiye de yazık.. aldatan adam da o Boşluğa bir daha düşmeyecek mii. nerde görülmüş aldatıp affedilen insanın Bir daha aldatmadiği.. Ayrıca şu an o adamın kapında yatıp kalkması gönlünü almaya çalişmasi yanlişa düştüm affet diye yalvarması gerekirdi.. Bence yaptiğini hata olarak görmüyor Bile.. Belki kurtuldum iyi oldu diye düşünüyodur.. Telefon konuşmaları da tamamen oyun.. eşimle tartiştik Bitti diyince kız hemen tamam diyip kapatıyor, profosyonel oyuncu ikisi de.. Üstelik Ben Bu durumda cidden 2. Bi şans isteyen Bi adam Bile göremiyorum, yok adam ortada, yok yok.. Allah Bilir ne alemde. ?? Bence Bitmiş Bişeyler, geri dönsen Bile uzatmaları oynarsınız.. Ömrüne yazık..

Herkesin 1 aldatma hakkı mı var ki Bir kere şans ver deniliyor ??? çook ilginç gerçekten.. Benim kocam Bi kere aldattı hakkını kullandı, 2. sinde Boşanacam ?? Var mı Böyle Bir mantık.. Bi kere ihanet varsa Bitmiştir, tükenmiştir Bişeyler.. işi yokuşa sürmeye ne gerek var.. 2 kişiye de yazık.. aldatan adam da o Boşluğa bir daha düşmeyecek mii. nerde görülmüş aldatıp affedilen insanın Bir daha aldatmadiği.. Ayrıca şu an o adamın kapında yatıp kalkması gönlünü almaya çalişmasi yanlişa düştüm affet diye yalvarması gerekirdi.. Bence yaptiğini hata olarak görmüyor Bile.. Belki kurtuldum iyi oldu diye düşünüyodur.. Telefon konuşmaları da tamamen oyun.. eşimle tartiştik Bitti diyince kız hemen tamam diyip kapatıyor, profosyonel oyuncu ikisi de.. Üstelik Ben Bu durumda cidden 2. Bi şans isteyen Bi adam Bile göremiyorum, yok adam ortada, yok yok.. Allah Bilir ne alemde. ?? Bence Bitmiş Bişeyler, geri dönsen Bile uzatmaları oynarsınız.. Ömrüne yazık..

Bizim evde görüldü. Bir kez aldattı bir daha yapmadı. Bu iş bir şans iki şans meselesi değil. Diyorum ya adamın içinde olacak. Aldatmışsa aldatmıştır. Mayasında varsa devam etmiştir. Ama bir hata yaptığının farkına varıp tekrarına düşmemişse yavaş yavaş yoluna girer olaylar.

Çok güçlü bir karakterim vardır. Çok hümasitimdir. Ama en çok korktuğum ve kati kurallarımın olduğu tek durum aldatılmaktı. Öğrenince sapıttım. Onu affettim evime geri döndüm ve o da beni utandırmadı

affedilcek gibi değil hemde hiç bi an düşünüyorum yok yok kabullenemem bi an düşünüyorum ya değerse barışmaya ?

karşına geçtiğimde çok sorum var yalanlarını sorucam ,
o kızla nasıl başladı ,
nasıl gelişti
,ilişkiniz hangi boyuttaydı,
senmi adım attın omu?
eve geç geldiği 2 akşam onunlamıydın? sabah erken kalkıp gittiğin gün onumu alıpğ işe gittniz?
eve geldiğiğnde akşam işler yoğunlaştı tarifk var dediğinde çok geç geliyorsun oğlun seni göremiyo böyle olmaz patronla konuş çözüm bul dediğimde söyledim olmuyor dedin gözüme baka baka ? peki beni sildin ya oğlunudamı akşamları görmeme pahasına sildin bizi?

bayılcak gibiyim dün öğlenden beri şu saat oldu ne uyudum ne yemek yedim ....

canım belli eşini çok seviyorsun senin yerinde olsam benim tavrım net olurdu ama senin yerinde değilim o yüzden sana tavsiyem çok istiyor seviyorsan yeniden düzeltmeye çalış unutabilirim diyorsan devam et çocuğun var ortada ayrılmanı istemem elbet ....eşinle hatalarınızı konuşun her olayda kavga çıkarma erkekler kaçar eline bişey geçmez kavgayla ancak çekip gitmesine fırsat vermiş olursun ....:37:
başka bir yönden bakacak olursak hiçbirşey bu durumu haklı çıkarmaz illa bumu olmalı karşılığı?kimse kimseyi bişeylere zorlayamaz eşinde istemiş belliki ! bu durumda sevgiden söz edilemez bana göre........:35:bir anlık denebilir ama bu birdaha olmayacak anlamına gelmez ki çoğu zaman tekrarlanır bu durum ne yazıkki...çok iyi düşün her yönüyle mantıklı karar ver inşallah hayırlısı olur senin için:71:

affedilcek gibi değil hemde hiç bi an düşünüyorum yok yok kabullenemem bi an düşünüyorum ya değerse barışmaya ?

karşına geçtiğimde çok sorum var yalanlarını sorucam ,
o kızla nasıl başladı ,
nasıl gelişti
,ilişkiniz hangi boyuttaydı,
senmi adım attın omu?
eve geç geldiği 2 akşam onunlamıydın? sabah erken kalkıp gittiğin gün onumu alıpğ işe gittniz?
eve geldiğiğnde akşam işler yoğunlaştı tarifk var dediğinde çok geç geliyorsun oğlun seni göremiyo böyle olmaz patronla konuş çözüm bul dediğimde söyledim olmuyor dedin gözüme baka baka ? peki beni sildin ya oğlunudamı akşamları görmeme pahasına sildin bizi?

bayılcak gibiyim dün öğlenden beri şu saat oldu ne uyudum ne yemek yedim ....

sen istediğin kadar yeme içme uyuma umrundamı eşinin???
sen anca kendine ediyorsun unutma bunu...
çocuğunun sana ihtiyacı var ... unutamam yapamam diyorsan yapma zorlama bidaha kendini o zaman canım.. bence hiç bi zaman bu sorularına doğru cevaplar alamayacaksın çünkü yine bişey olmadı bi anlıktı diyip geçiştirecektir seni...
inanmak veya inananmamak sana kalmış...
her türlü olanağı düşün kafanda affedrsen ( ki ben bu niyette bi eş göremiyorum) bidaha yaşanırsa daha büyük bi yıkım yaşayacaksın...
afederim bidaha yaşatmaz dersende umarım herşey umduğun gibi gider..
ama önceliğin bence taviz vermemek olmalı...

canım çok üzüldüm. malesef günümüzde bu tür olaylar çok yaşanıyor değerlerimiz yok oluyor. erkeklere kalsa onlar her türlü şikayeti edecek her türlü lafı sokacaklar kadınlara sadece susmak düşüyor. kimbilir ailesi yüzünden ne çok yıprattı seni.. hiçbir kadın tartışmak istemez oysa karşı taraf çileden çıkarmadıkça! eşinin mesleği ne bu arada? bence ilk olarak bu kadını bir şekilde sor soruştur kimdir nedir öğren ya da birebir konuş soğukkanlı bir şekilde. çünkü erkekler sıkışınca çok güzel yalanlar uydurup işi masumca gösteriyorlar ona kanma!!! ne yaşamışlar ne yapmışlar ne kadar sürelik bunu kendin araştırmadıkça bilemezsin. sonra bir işe gir çalış ona muhtaç olmqadığını anlasın ve kolay kolay affetme bu kadar kolay değil üç yıllık aşk eğer gerçekten çabalarsa ve çok seviyorsan devam et ama hiçbir zaman unutmayacaksın en iyisi kendine zaman tanı hayatını ondan bağımsız yoluna koy ve bir daha kendinden taviz verme

bence aldatma kabul edılemez bırsey yerınde olsam affetmem ..tabı kı kolay deıl ama affedersen tekrarlar dıye dusunuyorum

Back