Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

Cnm sakın üzülme diyeceğim ama elde değilki inan şu an bende çok üzüldüm ama güçlü ol dimdik ayakta durmaya çalış zamanla herşey geçer sabırlı ol

bir evlilikte kadin cok akilli ve cekip ceviren olmalidir..sizin yanlisiniz baskasi istedi,sevdiginiz sizden vazgecmesin diye verdikce vermissiniz..bu sizin istediginiz bir sey degilmis her ne kadar bende istedim yazmis olsaniz bile..eger gercekten isteseydiniz eski halinize donmek istemezdiniz..
2.si de baskalari yuzunden esinizle kavga etmeniz hadi ettiniz sirf bu yuzden evi huzurunu kacirmak hic akil kari degil..yok annen bunu dedi,kardesin sunu yapti..
3.kesin kararlar verin ve o yolda ilerleyin..kizidiginiz icin farkli isler icine girmeyin..
yazdiklarimi sakin yanlis anlamayin sadece sizinde hatalarinizi gormenizi istiyorum..
bir insan stresli bir ortamdan evine geldiginde huzur,mutluluk ve guler bir yuz ister..sizde bunun yerini kavga,gurultu almis basini gitmis..ikinizde sorunlari cozmek yerine iliskinizin sermayesinden yemissiniz..esinizde zayif karakterinin kurbani olup yanlislar yapmis..
once sakin olun eski hatalari yapip sinirle oturup kalkmayin..dusunerek hareket edin..iradeli ve sabirli olun..
evlilik hayatinin donum noktalarindan biridir..cok akilli olup,saglam adimlar atmak gerekir..en onemlisi esinizin karsisinda bundan sonra guclu ve kararli olun..

herkez babasıyla zaman geçirecek bitek senin oğlunmu geçiremeyecek gibi birşey yok oda babasıyla zaman geçirecek babası alacak gezdirecek o çocuğuyla boşanmıyorki bu konu çok farklı

ayrıca ben hiç babamın beni parka götürüp omzunda gezdirdiğinide hatırlamıyorum mesela

önemli olan baba olmak değil babalık yapabilmek

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum arkadşım..
evet gerçekten bu şok kolay kolay atlatılmaz ama zamanla azalacaktır...
tamamen geçmesi zor ama gün geçtikçe oda geçecek..
biz evlatlarımız için bu kadar fedakarlık yaparken gecemizi gündüzümüze katarken onlar kendi nefislerinin peşinde savruluyorlar...
savrulsun bakalım kul bilmezse allah bilir...
ona inat dik dur.. sen dik dur ki evladında güçlü olsun...
onlar bebek anlamaz diyoruz ama hepimizden sağlam onların iç güdüleri...

ben hatalrım yok demiyorum ki var başkası yüzünde hep kavgamızdı ama işte bizim sorunumuz yoktu ben buna güvendim. ve sadece bunalan o değildi?

azalıcakmı zamanla acım gerçekten? oğlunu ne zaman görmek isticek acaba? o gün ben onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum hiç. Bu akşam kardeşimle eve gidip bazı eşyalrımı alıcam hatda bileziklerimide alim tabi eşim almadıysa artık onu bile bekliyorum...

başından aynı şeyler geçmiş biri olarak diyorum ki asla o kızla muhatap olmayın.zaten onurlu gururlu biri olsa evli ve çocuklu bi adamla işi olmazdı,şimdi sizi ayırmak ve canınızı daha çok yakmak için yalan yanlış bi çok şey anlatabilir,aklınızı daha da karıştırabilir buna izin vermeyin

evet inan zamanla azalacak sen ne kadar güçlü durursan o kadar daha çabuk azalacak...
daha çok yeni ve önünde uzun bi süreç var... sen vicdanını rahat tut ne olursa olsun bunu kimse haketmez..
o eve gittiğinde aklına yaşananları getirmemeye çalış ve fazla vakit geçirme bu işini zorlaştırır canım..

bazen fevri davranmamak gerekiyor sanırım. aileler maalesef ortalığı karıştırıyor. bizde eşimle 6 ay çıktık sonra evlenmek istedik ve kaynanam bozdu seneler sopnra evlendik herşey duruldu zannetmiştik ama yeni başlıyormuş meğer. 4,5 senelik evliyiz hala eşimin tarafı kavga gürültü. bizde tartılıyoruz ama dozunda birbirmizi kırmanın bir işe yaramadığını çözmüş durumdayız çünkü. bir anlık sinirle ağızdan çıkan sözler o kadar yaralıorki insanı ve dertleşmek için birilerini arıyor. eşinde o kızdan yakınlık görmüş ve konuşmuş. ama çabuk yakalmışsın helal olsun sana itiraf etmeyede bilirdi. ama gerçekten çok pişman olmuş demekki bir şans vermende bir sakınca görmüyorum. ama sürekli eskileri deşmemek kaydıyla. oturun düzgünce kavga etmeden konuşun sen içindekileri dök oda döksün sonucu tatlıya bağlayın ve arkanıza bakmayın. erkektir yapar demiyeceğim cnm herkes bir değil çünkü.

senin hatan falan yok bunu çıkar aklından naparsan yap aldatılmayı hakedemezsin madem hatalar yapıyordun alacaktı karşına konuşacaktı senle olmuyormu yine alacaktı bak olmuyor ben senle olmak istemiyorum artık,sevmiyorum ayrılalım diyecekti haklarını verip ayrılıp sora naparsa yapacaktı kusura bakmasın öle kolay değil...

onla karşı karşıya gelki seni görsün ben öyle yaptım, her gördüğünde şık bakımlı güler yüzlü gördü beni o gittikten sonra nasıl ağladığımı nasıl yollarda kendimi kaybedip saatlerce yürüdüğümü burda herkez biliyor ama 1 kere ağladım karşısında onda da bana güçlü ol banu ağlama demişti bi dahada görmedi ve göremeyecek ağladığımı

tüm bileziklerini al o aldıysa bile mahkeme sana veriyor boşanma sonucunda tüm altınlarını ooo bunlara daha çok var sende .. çocuğunu arayacaktır Benim bay EGo 2 aydan sonra daha yeni yeni düzenli aramaya başladı onu ama beni aramıyor tabi bakıcıyı arıyor ve ben başlarda vermedim yatılı kalmasına ama burda herkez uyardı bu konuda şimdi karışmıyorum yatılı almasınada

yok o kızla görüşmektende vazgeçtim boşanmayı düşündüğünden beri. boşanmasaydı af dileseydi belki görmek isterdim ama şimdi değmez ikisinede ne halleri varsa gördünler inşallahhh

eve gittiğimde neler hissederim bilmiyorum ama inş. kimseyi görmem kaynımlardan eltimlerden kaynanama ve en önemlisi eşim denilen adamıı

böyle bişi ancak hafızanızı kaybederseniz unutulur bence....size asla boşan yada boşnma diyemem ortada bi çocuk var ve çok küçük..sadece olacakları yazıyorum aklınızı karıştırmak istemem..bundan sonra ne o sizin gözünüzde aynı adam olarak ne de siz eskisi gibi kalacaksınız,her yerde her zaman aklınızda bu olacak,böyle yaşamak o kadar zor ki.....

herşey geçer, herşey unutulur..

evlat kocadan çok sevilir mi? kadının evladı ölüyor, yaşamına devam ediyor.. içi acısa da yaşıyor.. yine gülüyor, yine diğer çocuklarını sevebiliyor..

zaman neye ilaç olmadı ki buna olmasın.. bu da geçer ya hu..

canım ne pişman olması resmen boşancam diyo aramama rağmen 1 kere annemi arıyo kızın bei aramaısn diyo.. ben artık hayatta aramam . evet erken yakaladım çok belli etti ama biliyomusunuz ben şüpheye düşerken eve geldiğinde tlfnunu istedim ya bakcaktım kimle konuştu diye o an bile şüphe ettim diye içimden kendime çok kızdım saçmalama eşinden mi şüpheleniyosun dedim ama olaylar o anda belli oldu . eşim evet gerçeği hemen açıkladı sonrada boşanmaya karar verdi işte

doğru benim hatam yokki işte insan kendide de hat arıyo hatam var evet ama bu her evde olan tartışmalar vs. hem madem istiyordu boşanmayı niye söylemedi ben yakalayınca ve evden gidincemi aklına geldi boşanmak. bahane olarak da huzursuzdumm mutsuzdum başladı ban suç atmaya. yaaa bu benim 3 yıllık sevgilim , 3,5 yıllık eşim di nasıl tanıyamamışım nasıl sildi heryi beni bırak insan yavrusu için bir kere daha şans verir. istese yapardı ama istemiyor çünkü mutlu huzurlu. ama son gülen iyi güler.

Ben şimdi acaba 1 hafta geçince işyerindeki yetkiliye görüşsemmi desemki böyle böyle oldu hadımköye işe yolaldınız bunları yaşadık araba verdiniz eve geç gelemer başladı. bana kin tutar diye korkuyorum nede olsa çocuk var arada mecbur görüşcez ilerde.. birde hemen boşanmayı açsammı beklesemmi o açsın diye?

Gerçekten sözün bittiği yer burası.
Kelimeler düğüm düğüm kaldı boğazımda.
Basamıyorum klevyenin tuşlarına.

Delikanlı olmak bu kadar mı zor?
Çıkarsın erkek gibi eşinin karşısına dersin ki:
"Acı tatlı yaşanan bilmem kaç senemiz oldu. Gül gibi evladımız var. Ama ben eski ben değilim artık. Yoruldum, bunaldım, sevmiyorum, istemiyorum. Sen yoluna, ben yoluma. Hakkını helal et" dersin
Çeker gidersin ADAM gibi.

Bu nedir anlamadım ki ben?
Önce inkar etmeler.
Sonra senin yanından tel açmalar.
Sonra bütün aileye duyurmalar.
Şimdi de boşanma istemek.

Pes, ya hu pessssss.
Biraz karakter, biraz vicdan, biraz akıl ihsan eyle Ya Rabbim sen şu erkek cinsine.

Allahım yardımcın olsun canım.
Lütfen artık kimsenin bu konuda konuşmasına, özellikle O KİŞİ ile konuşmasına izin verme.
Adam arandıkça egosunu parlatıyor, gittikçe daha çok çirkinleşiyor.

Dualarım seninle ve yavrunla...

Son düzenleme:
erken görüp yeni hayatına baslaman daha iyi.daha uzun süre farketmeseydin avunsaydın kandırılsaydın ne yapcaktın peki.kendi hayatına basla ve kendi düzenini kur.o kaybettiğine pişman olsun kaybeden o.güçlü ol.yavrun seni hayata bağlayacak.deger vermeyen birininhayatında yeri yok anlıyorum cok zor ama üzülen olmanı istemiyorum.hayatında sana deger verecek insana ihtiyacın var senin.eminim hakediyosun

bence hiç bulaşma iş yerine falan değmez .. kendini iyice haklı göstermesin..
sen kendini kötü duruma sokma haklıyken haksız duruma düşme deri...

alla allaaa nolmuş ben okumayalı böyle olmuycaktı eşin senden özür dileyecekti,eşşek gibi pişman olacaktı sende biraz sonra affedecektin ve daha dikkatli daha mutlu olcaktın...
eeee şimdi nolucak aldatma yetmedi bide kendisimi haklı olacak.bence suskunluğunu bozma şimdilik bekle.yaw bunların ne biçim annesi babası ağabeği var.büyük olarak gel aman kızım de.evinin,çocuğunun başında dur de.yıkmayın yuvanızı de.iki dakka da harcamak kolay işte el nede olsa.halbuki biliyoruzki bir insan yavrusu ne zorluklarla büyüyor.al işte elin adamına bak.bence sakin ol ve kimseyle muhatap olma,eşinden hamle bekle.kötü olursa sen daha kötü ol,iyi olursa daha iyi ol.işyeri işini dava açarsa git rezil et orda onu.madem boşandıktan sonrada ilişkiniz devam edecek sen onun rezilliklerine rağmen görüşürsen o da senle hayde hayde görüşmek zorunda.

sonra nasıl ödeyecek giderlerinizi peki? sonradan nafaka gibi taleplerin olacak biraz kendi menfaatlerinide düşün arasan işten atılsalar nolacak ayrılacaklarmı aman naptık bizmi diyecekler sanki.. (onunda zamanı var oda oalcak) hem kin tutsa nolurrr tutmasa nolur allah aşkına bırak onun ne hissedeceğini kendi hislerine bak sen...

siz zaten çalışmıyorsunuz, eşinizi de işinden edin, oh ne güzel.. o yavrunun nafakası ne olacak?

eşiniz maddi manevi içine düştüğü bunalımdan size hepten düşman olup, belki yavrunuzla da ilgilenmeyecek, üzülmeyecek misiniz?

tamam canınız çok çok yandı, ama lütfen birazcık sakin olun..

yavrunuzun hatrına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…