Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

kimse işinden etmiyor merak etmeyin.tanıdığım da gidip konuşmuştuda patronları o murat beyin bileceği iş özel hayatına biz müdahale edemeyiz demişler.ama işyerindede herkes o sessiz adamın ne olduğunu anladı diyor.işten çıkarılma yok yaniii

canım dışardan yorum yapmak bize kolay ama yaşayan sen olduğum için söylemek bize kolay gelir ama bende evliyim benim başımada gelse biraz süründürürüm yani öyle kolay kolay affedip eline teskeresini vermem yani.. boşanmak için çok ciddi bişey gibi durmuyor ama biraz süründür ki bi daha yapacak dahi olsa seni tamamiyle kaybedeceğini anlasın..ama şunu bilki affettikten sonrası daha zor olur yeniden güvenmen kıskanmaman için zorlu bir süreç seni bekler ama unutmaki sevgin varsa herşey gelip geçer canım yeterki olayları bi daha gündeme getirme tekrar tekrar yüzüne vurma..yıpranırsanız daha zor olur herşey..

olabilir evet konuşmamak en iyisi belkide oğlum için. off nelerle uğraşıyorum şuan ..

ailesi dün akşam aradı kızım siz severek evlendiniz noldu sorununuz ney dedi bende ortaklık filan dedim aldatma olayını söylemedim oda eve gel dedi yok dedim neyse 2-3 gün kafanı dinle dedi o kadar ne diceklerlki
.. eşim denilen adamlada konuşmuşlardır eşim onlarada bitti mutsuzuzm bıktım usandım boşancam demiştir.

Allahım onlarla yüz yüze geldiğimde bana mantıklı konuşmayı nasip et( amin)

en çok kavga eden eltim bile yuvası duruyo benm bozuldu

kurumsal firmalar umursamaz bu tarz şeyleri ama eğer şahıs firmasıysa üstünede mutahassıp bi iş yeriyse direk şutlarlar diye düşünüyorum

ben ailesine bunları söylediğini pek düşünmüyorum sessiz kalmıştır yada sizi suçlamıştır mutsuzuzm bıktım usandım derse o suçlu olur çünkü büyük ihtimalle size kızdıkları bi noltadan girecek hazırlıklı olun

eltinizi falanda bırakın sadece kendinizi düşünün onlarda ararsa güler yüzünüzü koruyun hem neden yalan atıyorsunuz aldattı deyin neden çekiniyorsunuzki

Bence boşanma sebebinizi söyleyin neden kendini suçlu duruma düşüreceksin yarın işler değişir aldatmayıda mahkemede kullanmak zorunda kalırsın bu kadar vicdansız bir insana güvenme , sen yanlış yapmadın kendisi yanlış yaptı utanılacak bişeyse yapsaymış bence sen sana sorulduğunda söyle ailesine.

Bana öyle geliyor ki,,
Sen şimdi bu boşanma davasını açsan,,
adam tıpış tıpış kaybetme korkusundan sana gelecek,,
Herşey kendi ellerinde sanıyor ya oyüzden rahatına bakıyor,,
Ama seninde kararlı oldugunu, vazgecmeye hazır oldugunu gördüğü anda carkı değişecek bence,,
Öyle biri olmasaa o kadından etkilenmezdi değil mi?
Ozaman sende kozlarını bu sekilde kullanacaksın pekala bu durumdan fazlasıyla etkilenecektir,,
Bikere davayı senin actıgını duyuncaa erkekliğine hazmedemeyecek kimbilir neler kuracaktır kafasında,,
Bunca rezilliği sana yasatmısken keşke sende ona bu duyguyu yasatabilsen(BOSANMAYI RESMİ OLARAK BASLATMAK),,

ailesi aldattığını biliyo annem anlatmışda ben onların bilmediğini sanıyodum o yüzden anlatmadım ama biliyoalrmış ztn... hatda eşim dneilecek adamda annemi aramış ne diye söylüyosun aileme demiş annemde ben söylemedim demiş. ve ne dese iyi babamn kalp hastalığı var niye söylüyosun kalp krizimi geçirsin istiyosun demiş .. annemde sen zaten iistemişsinki yaptın bunları demiş...

hiç zannetmiyorum öyle bile olsa çoooook peşimden şması lazım yaptıkları ASLA yanına kalmıcak eski ben gitti yepyeni ben gelciek karşısına artık yeter taviz.... boşanmayı ben açmayı düşünüyorum 1 hafta geçsinde . ztn o biliyo benm ne kadar üzüldüğümü şuan gelse ikna ederim diyo buna emin . kaç güdür annemler aradı gel dön diye yok dedi yok.. ama biz elimizden geleni yaptık gerisini kendisi düşünsün..

bence annenle konuş senin haberin olmadan bişey yapmasın yaparsada hemen söylesin .. hatta araya hiç girmesin muhatap olmasın tatlı dille söyle üzdürmem seni falan de sonuçta onların yanında olacaksın aranı bozacak bişey yapma dan canım

çok üzüldüm yaşadıklarınıza allah yardımcınız olsun merakettim siz neden evinizi terk ediyosunuz koyun valizlerini kapıya o defolup gitsin.sonuçta çocuğunuzun evi orası belli bir düzeni vardır onun içinde zorlu bir dönem sana tavsiyem BOŞANMA DAVASINI KESİNLİKLE SEN AÇMA çünki evi sen terketmişsin bunu mahkemede kullanabilir kocan dikkatli ol derim.bırak o açsın davasını bakalıp ne sebepler uydurucak bence hiç boşanma bırak sürünsünler diğer kızda herzaman 2. kadın olarak sürünsün

Allah sabır versin arkadaşım.. Her şerde bir hayır vardır.

Sen boşanma davası açma. O açarsa da duruşmalara gitme ve asla boşanma.. sürünsün.. Ancak bu şekilde onun canını yakabilirsin. Utanma falan yok bu adamda belli.. O senin canını yaktı, sen de ancak bu şekilde yakabilirsin.
Şimdi bu cevaba kızanlar olacak. Sağlam dursun, boşansın kurtulsun filan diye. O adamın da istediği bu zaten, kurtulmak. Onun ekmeğine yağ sürme.. Evet güçlü ol tabii ki.. İşe başla, yeni bir hayat kur.. Ama o sürünsün..

Sabırlar diliyorum tekrar...

Vallahi eşini aldatan her adam keşke eşinin hayatından defolup gitme lütfunda Bulunsa.. iyilik etmiş.. Boşver defolsun çeksin gitsin hayatınızdan.. Sana öyle koca gerekmez.. olmaz olsun öyle koca.. özür dileseydi affetseydin 5 ya da 10 sene sonra gene ufacık Boşlukta gene gidecekti Başkalarının koynuna.. en iyisi hayatından çıksın, hayatını daha fazla kirletmesin.. Bi de Böyle Bi adamı arayip geri dön yuvanı yıkma mı diyor annen. yapmayın arkadaşım yaaa !!!!!!!!!!! ne yalvarıyosunuz o iradesiz Bencil adama.. Gururlu ve dik olun.. Sakın aramayın, ondan önce açın davayı, Siz de Bangır Bangır Bağirin gözüme gözükmesin onu affetmicem , Bana öyle koca gerekez, kocam değil artık o adam Benim diye... Bangır Bangır Bağirin ki duysun çığlıklarınızı, Bu işin geri dönüşü olmayacağini iyice Bellesin...

işte şimdi süperr oldu. kendini toparlayıp böyle düşünebilmene gerçekten çok sevindim.çok zor şeyler yaşıyosun ama çok güçlü bir kadınsın.şuan yapabileceğin en güzel şey hayatına bir yol çizip çocuğunu ve kendini düşünmen. nakadar güzel ki arkanda olan anlayışlı bir ailen var. annenin söylediklerine bayıldım "çocuga bakarım çalış yepyeni birisi ol."ne kadar anlayışlı... ne aileler var sonuçta. hakikaten yepyeni birisi ol birileri de çatlasın

Allah yardımcın olsun canım çok zor ama yapıcak bişey yok oğluma ne olur diye düşünme bi anne evladına hem anne hem baba olabilir ama baba bi ana olamaz oğlunun arkasında sen varsın paşalar gibide bakarsın oğluna canım güçlü ol dimdik dur hayata karşı herşey olacağına varır canım Allah yardımcın olsun eşin olmadanda oğluşunla ve annenle çok güzel günler geçirirsin inşallah

Boşanma davasını sen açmadıkça, o da açmayacakmış gibi geldi bana. Evi terketmen ve üstüne senin boşanma davası açman, ona koz vermiş olmana sebep olabilir. Bu nedenle evine dönüp (evine döndün mü emin olamadım.), boşanma davasını bir an önce açman senin için en iyisi olur. Eşinin eve girmesine de izin verme tabi ki. Çünkü eşin henüz işin ciddiyetini kavrayamamış bence. Boşanma davasını gördüğünde, yaptığının içini ne kadar acıtabileceğini belki anlayabilir. Kendinden emin ol ve kendine güvenmekten hiç vazgeçme. Oğlunun olması, seni ayakta tutmayı sağlayan en önemli sebep olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…