- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
kimse işinden etmiyor merak etmeyin.tanıdığım da gidip konuşmuştuda patronları o murat beyin bileceği iş özel hayatına biz müdahale edemeyiz demişler.ama işyerindede herkes o sessiz adamın ne olduğunu anladı diyor.işten çıkarılma yok yaniii
olabilir evet konuşmamak en iyisi belkide oğlum için. off nelerle uğraşıyorum şuan ..
ailesi dün akşam aradı kızım siz severek evlendiniz noldu sorununuz ney dedi bende ortaklık filan dedim aldatma olayını söylemedim oda eve gel dedi yok dedim neyse 2-3 gün kafanı dinle dedi o kadar ne diceklerlki
.. eşim denilen adamlada konuşmuşlardır eşim onlarada bitti mutsuzuzm bıktım usandım boşancam demiştir.
Allahım onlarla yüz yüze geldiğimde bana mantıklı konuşmayı nasip et( amin)
en çok kavga eden eltim bile yuvası duruyo benm bozuldu
Bana öyle geliyor ki,,
Sen şimdi bu boşanma davasını açsan,,
adam tıpış tıpış kaybetme korkusundan sana gelecek,,
Herşey kendi ellerinde sanıyor ya oyüzden rahatına bakıyor,,
Ama seninde kararlı oldugunu, vazgecmeye hazır oldugunu gördüğü anda carkı değişecek bence,,
Öyle biri olmasaa o kadından etkilenmezdi değil mi?
Ozaman sende kozlarını bu sekilde kullanacaksın pekala bu durumdan fazlasıyla etkilenecektir,,
Bikere davayı senin actıgını duyuncaa erkekliğine hazmedemeyecek kimbilir neler kuracaktır kafasında,,
Bunca rezilliği sana yasatmısken keşke sende ona bu duyguyu yasatabilsen(BOSANMAYI RESMİ OLARAK BASLATMAK),,
ailesi aldattığını biliyo annem anlatmışda ben onların bilmediğini sanıyodum o yüzden anlatmadım ama biliyoalrmış ztn... hatda eşim dneilecek adamda annemi aramış ne diye söylüyosun aileme demiş annemde ben söylemedim demiş. ve ne dese iyi babamn kalp hastalığı var niye söylüyosun kalp krizimi geçirsin istiyosun demiş .. annemde sen zaten iistemişsinki yaptın bunları demiş...
en çok kavga eden eltim bile yuvası duruyo benm bozuldu
evet erkeklere suç konduramaıyoruz o yaptı bu yaptı. neyse yaaaa artık ne hali varsa görsün isterse 5 kadınla görüşsün hiç umrumda değil.
o zaten bana kapan dedi ama bi keresinde açık olmanı isterdim dedi hatda içki içelim dedi hep ben reddettim.. nefret ediyorum artık ondan.. ben yolumu çizicem çok şükür ailem arkamda. babam annem ayrı ev ikisinde kapıları açık bana çok şükür. annemde çocuga bakarım çalış yepyeni birisi ol diyo. dimdik ol diyo. Şu saatden sonra barışmakmı imkansızzzzzzzzz Allah görüyo sürünsün inşallahhh ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?