- Konu Sahibi sudeyoncaa
Vallahi eşini aldatan her adam keşke eşinin hayatından defolup gitme lütfunda Bulunsa.. iyilik etmiş.. Boşver defolsun çeksin gitsin hayatınızdan.. Sana öyle koca gerekmez.. olmaz olsun öyle koca.. özür dileseydi affetseydin 5 ya da 10 sene sonra gene ufacık Boşlukta gene gidecekti Başkalarının koynuna.. en iyisi hayatından çıksın, hayatını daha fazla kirletmesin.. Bi de Böyle Bi adamı arayip geri dön yuvanı yıkma mı diyor annen. yapmayın arkadaşım yaaa !!!!!!!!!!! ne yalvarıyosunuz o iradesiz Bencil adama.. Gururlu ve dik olun.. Sakın aramayın, ondan önce açın davayı, Siz de Bangır Bangır Bağirin gözüme gözükmesin onu affetmicem , Bana öyle koca gerekez, kocam değil artık o adam Benim diye... Bangır Bangır Bağirin ki duysun çığlıklarınızı, Bu işin geri dönüşü olmayacağini iyice Bellesin...
Annem ilk evden çıktıgımda eşimle konuşmuşlar o gün annem noldu oğlum diye sormuş? oda anlatmış bir bir birisiyle oldugunu filan ama boşancam demiş bitti demiş. Annemde böyle pat diye boşancam diye şok olmuş zaman verin birbirnize oğlum bebeğiniz var filan yok diyomuş beyefendi .. ondan sonra aramadık zaten. Boşanma davası açıcam ben. ama bi araştırmam lazım Allahtan alt katımızda komşu avukat var :)
Hala oğlunu özlemedimi anlamadım ama o gelse beni öyle güçlü öyle bakımlı görmesini istiyorumki. O kadar çok yalnışlar yapıyoki çok pişman olcak çok ama iş işten çoktan geçti.
Erkek kardeşim çok üzgün enişten nasıl yaparbunu diyo gözleri doluyo
Eve gittim bu akşam bazı eşyalarımı aldım , bileziklerimi aldım, ev tapu belgelerini filan aldım fotokobisini çekip geri koycam. Eşimde eve gelmiş kıyafet değiştirmiş, şarj aletini almış ama kıyafetleri duruyodu evde. Evde bulaşıklar duruyo kurumuş ,çamaşırlar balkonda toplanmamış hiiiiç ellemeden çıktım nasıl bıraktıysak öyle. Cenaze evi gibi sanki
oğlumun oyuncaklarınıda aldı yarın sevinir canım oğlum benim. SEnin için Allahın izniyle herşeyi aşıcam sen benim herşeyimsin artık. Allah senin hatrına yüzümüzü güldürsün inş. (