- 30 Nisan 2016
- 3.405
- 7.302
- Konu Sahibi catslover7
Şansmış! Afedersin k.çımın şansı! Kimisi ben de senin gibi iş güc sahibiyim diye beni şanslı görüyor ama alakası yok.Haklısınız doğru. Ben tamamen kendi çabalarımla buralara geldim ama bu bile şans olarak görüldü kimse karşıma geçip de kızım sen hırslısın çalışkansın sağol varol ama bizim oğlan biraz eksik bu konuda bile demedi. Kimse takdir bile etmedi bir tek kendi annem babam takdir etti. Onlar toz kondurmuyor kendine. Ailesi sen ilk sene işe girdiğin için şanslıydın dedi bi ara, işte kadın olduğum için de daha şanslıymışım.. eşim de bunu birkaç kez dile getirdi. Aslında hayatta acımasız olmak gerek, sonra kimse size acımıyor kimse sizi düşünmüyor. Aman iyi olur aman düzelir uğraşır beni seviyor vs vs diyerek bir yola çıkılmazmış. Gerçekten Allah bana yardım etsin başka birşey diyemiyorum çaresizlik..
Mesela beni şanslı görenlerden birinin 2 oğlu var. Kaç tane yere haber yolladılar ona rağmen oğullardan birine iş bulamadilar, ki ailenin tanıdıkları da var.
Diğer oğlan da ( evli) asgari ücretle bir yerde çalışıyor ama pek aile babası vasfı yok.