- 19 Kasım 2013
- 18.713
- 33.720
- 798
- Konu Sahibi mormenekse135
-
O arabayı alırsa ben boşardım o adamı net.Model renk yılına kadar ısmarladı birde ablası öyle herhangi bir renk bile olamaz
Vefa borcuymuş laf edemezmişim susmamı bekliyor bu durumdaO arabayı alırsa ben boşardım o adamı net.
Ne 50 binliraymış 140 bin liraya fırlamış şaka gibi.
Versin parasını hadi 10-20 binde vade farkı versin ama 140 bin lira nedir?
Eşim bu günlere ablası sayesinde geldiğini düşünüyor vefa borcuymuş bu onun evlendiktensonra aklına geldi heralde vefa borcuGorumcene söyle 50 binlira para vermişsin 150 binlik istiyosun nasil olacak öyle de yurt dışı tatillerine gittiğine göre parası vardır siz niye birc altına giriyorsunuz
O zaman alırsa alsın kendi parası varsa. Siz maaşınızdan ekstra bir şey yapmayın ev için. Böyle söyleyin.Vefa borcuymuş laf edemezmişim susmamı bekliyor bu durumda
Böyle bir vefa borcu olabilir mi yani?Vefa borcuymuş laf edemezmişim susmamı bekliyor bu
Herkes eşimi yolma derdinde anası ablaları bizimki de kardeş deyip kıyamıyor sonuç ortadaBöyle bir vefa borcu olabilir mi yani?
Madem varmış vefa borcu evlenmeden önce alsaymış ablasına araba. 90 bin hibe etmek nedir yani. Kusura bakmasin susulacak bir durum yok. Sizde çalışıyorsunuz ,gayette söz hakkınız var.
Evet nakit olarak ödeyecektik borcu görümce hayır altın olarak verin dedi bende altınları ona vermek istemedim çünkü onlar benim altınım ve gözüm kalacaktı istemeden de olsa sonra iyice şımarıklaştı şimdi 140 bin lik araba istiyor ve henüz araba kullanmayı da bilmiyor bu arada alıp öğrenecek hanımefendiablaya 140 binlik araba alacak para varsa bu ne borcu
borç alınırken şu zaman şu şekilde öderiz dendi mi
yıllar önce görümcemle birlikte ev tutmuştu eşim
depozitoyu o ödemiş zira eşim çalışmıyordu, sonra bir kurumda işe başlamak için de bir para gerekiyordu onu da abla ödemişti (yani bu paraları olağan şartlarda aile ödüyor da görümce çalışıp ailesi ile yaşadığı ve babasında değil onda nakit olduğu için o ödedi)
neyse biz evlendik çevreden akıl veren olmuş, şimdi bunlarda para vardır, harcadıklarını iste diye
araba alacağım dedi ve istedi, biz de verdik
aradan 15 yıl geçti araba falan almadı
o paraları borç diye vermemişti ama istedi verdik
şimdi eşime sorsan unutmuştur bile
Yani tamam versin borcunu amenna. 50 binin üstüne yatsın demiyorum ama ayıp yani bunu istemekte. Model yıl siparişi vermis kadın birde. Verin parasını gitsin alsın arabasını.Herkes eşimi yolma derdinde anası ablaları bizimki de kardeş deyip kıyamıyor sonuç ortada
Evet nakit olarak ödeyecektik borcu görümce hayır altın olarak verin dedi bende altınları ona vermek istemedim çünkü onlar benim altınım ve gözüm kalacaktı istemeden de olsa sonra iyice şımarıklaştı şimdi 140 bin lik araba istiyor ve henüz araba kullanmayı da bilmiyor bu arada alıp öğrenecek hanımefendi
Bana kalsa hemen verelim parasını ama eşim olcak kişi ablama araba alacağım diyor başka bir şey demiyorYani tamam versin borcunu amenna. 50 binin üstüne yatsın demiyorum ama ayıp yani bunu istemekte. Model yıl siparişi vermis kadın birde. Verin parasını gitsin alsın arabasını.
Hatalı bakıyorsun. Burada yolunan eşin değil, sensin. Eşin hayatından memnun.Herkes eşimi yolma derdinde anası ablaları bizimki de kardeş deyip kıyamıyor sonuç ortada
4 ay önce verdi borcu evi aldıktan sonra verecektik parayı eşimde para vereceğiz diyordu sonra nolduysa eşimde arabaya döndü vefa dedi bilmem ne dedi eşimde şuan öyle bir para yok max 30 bin TL parası vardıralsın arabasını da, size ne verdi ise siz onu ödeyin
bu 50 bin ne zaman verdi
atıyorum o tarihli altın döviz bir şeye endeksleyin hatta hangisi en pahalı oldu ise o olsun
yani 50 bin 60 bin olsun hadi 75 bin olsun da 140 bin olmamıştır
eşinde çok para varsa da borcun üstünü yine altına endeksleyip ablaya borç versin mesela
ama cidden kenarda para varsa kredi vs çekip değil altınlar vs dışında nakit parası varsa (eminim ki yok)
Benim parama erişemez hiç bir şekilde ben verdiğim altınları nasıl kurtarıcam diye düşünüyorum sadece şuan
4 ay önce verdi borcu evi aldıktan sonra verecektik parayı eşimde para vereceğiz diyordu sonra nolduysa eşimde arabaya döndü vefa dedi bilmem ne dedi eşimde şuan öyle bir para yok max 30 bin TL parası vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?