- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.166
- 748
- Konu Sahibi mormenekse135
Oha. Nereye gitmiş o altınlar peki? Şu an kimdeymiş?150 bin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha. Nereye gitmiş o altınlar peki? Şu an kimdeymiş?150 bin
150 bin TL kadarO altınların değeri ne kadar?
Nerde şu an o altınlar. Onları bozdurup arabayı alır o zaman.150 bin TL kadar
Gidebileceğim bir arkadaşım bile yok bu şehirde işe de yeni girdim harika bir işim var şuanda nasıl herşeyi bırakıp gidicem herşey alt üst oldu
Dügünden 3 hafta önce nikah olmadan ev aldık maalesefNerde şu an o altınlar. Onları bozdurup arabayı alır o zaman.
Cuma günü gitme kararı aldım ailemin yanınaSiz düzeninizi bozmayın o zaman. Eğer maaşınız kiraya yetiyorsa adamın eşyalarını bavula yerleştirip hemen yollayın ablasının evine.
Oooof of. Bu kadınlarımız niye böyle. Artık herkes biliyor düğün öncesi alınanlar ortak olmuyor. Babana bile güvenmeyeceksin bu devirde. Siz nasıl bu adama güvendiniz? Eşinize söyleyin evi ortak tapuya çevirsin. Bir an önce bir şekilde ikna edin. Üzgünüm yoksa o ev de ablaya yar olur.Dügünden 3 hafta önce nikah olmadan ev aldık maalesef
Siz niye gidiyorsunuz? İşiniz var gücünüz var. O gitsin. Az dik durun Allah aşkına.Cuma günü gitme kararı aldım ailemin yanına
Ortak tapuya çevirebiliyor muyuzOooof of. Bu kadınlarımız niye böyle. Artık herkes biliyor düğün öncesi alınanlar ortak olmuyor. Babana bile güvenmeyeceksin bu devirde. Siz nasıl bu adama güvendiniz? Eşinize söyleyin evi ortak tapuya çevirsin. Bir an önce bir şekilde ikna edin. Üzgünüm yoksa o ev de ablaya yar olur.
Yarın otobüs biletini al git dedi dün akşam bana sanki ona çok bayılıyormuşum da gitmiyormuşum gibi düşünsün istemiyorumSiz niye gidiyorsunuz? İşiniz var gücünüz var. O gitsin. Az dik durun Allah aşkına.
Tabii siz eğer böyle olmasını istiyorsanız böyle yapın. Ama şimdi yaşadığınız şehri seviyorsanız, işinizi seviyorsanız, maddi olarak tek başınıza ayakta durabiliyorsanız birkaç gün izin alın işyerinden. Ailenizi arkadaşlarınızı görün, moraliniz yerine gelsin. Şu anda pandemi döneminde iş bulmak çok zor. İşinizden olmayın bu adam yüzünden.Cuma günü gitme kararı aldım ailemin yanına
Sen git demek çok mu zor? Böyle bir adamı siz kovun. Ablası çökmesin sizin eşyalarınıza. İşiniz iyi, eviniz iyi. Niye bırakıyorsunuz? O gitsin. Gitmezse polis çağıracağınızı söyleyin mesela. Ciddi durun lütfen .Yarın otobüs biletini al git dedi dün akşam bana sanki ona çok bayılıyormuşum da gitmiyormuşum gibi düşünsün istemiyorum
Ev şu an onun üzerine ise yarısını size devredebilir diye biliyorum.Ortak tapuya çevirebiliyor muyuz
İsimi şimdi birakmasam bile 1 ay sonra bırakmak zorunda kalırım çünkü bu şehirde kalıcı olmayı düşünmüyorum buraya gelin geldim kimsem yok eşim ve sevgili görümce dışındaAblasini avrupaya tatile götürmek isteyen, 140 binlik araba alma plani yapan adam (lafin gelisi) bu hastalik zamaninda karisina otobüsw bin git diyor.
Konu sahibi esinin önceliklerinin farkina var.
Duygusal davranma.
Kendi cikarlarini nasil korursun ona bak. Isini birakma.
Evini terk etme yarin birgün bosanma davasinda önüne cikmasin.
Iyi düsün acele karar verme.
Ayni evdw kalarakta esine seninde onu istemedigini gösterebilirsin.
Ayni odada kalma, camasir, bulasik yikama, sadece kendi yemegini yap.
Allah yardimcin olsun
4 ay oldu neredeyse işteBorç ne zaman alındı?
Yani o 50 bin o gün araba alınsaydı bugün 140 bin edecek gibi bir hesap olabilir mi? Malum araç piyasası...
Kayınvalideniz çok güzel galibaModel renk yılına kadar ısmarladı birde ablası öyle herhangi bir renk bile olamaz
Bu kadar anlayışsız çakal ve sinsi olan eş kişisi evi ortak tapu yapmaz. Sana vermemek icin. Senin çok iyi bir avukat bulman lazım bütün haklarını altınlarını herşeyi al bundan.Ortak tapuya çevirebiliyor muyuz