Eşim boşanmak istiyorum dedi

Eğer o arabayı alacaksa bütçenizi ayırın ve eve beş kuruş harcamayın. Kocanız tam bir gerizekalı. Ablasıyla yaşasaymış keşke. Niye evlenmiş ki. Siz akşama kadar ona araba almak için mi çalışacaksınız. Niye bir şekilde alacağız dediğinde tamam diyorsunuz.
 
Tamam demedim al da görelim gibisinden imalı konuştum
 
Bana üçüncü boşanma iması bu hatta bu sefer ima değil direk söyledi daha öncelerinde bak kapı orada , istemiyorsan boşan dediği olmuştu
Sizin ağzınız o sırada ne yapıyor? Arabaya dediğiniz gibi tamam mı diyorsunuz. Gururlu kadınlar lazım bize. Dik duran kadın lazım. Boşanmak nasıl olurmus sizin göstermeniz lazım ama ben deyim. Siz arabayı alır, akşama kadar görümce için çalışırsınız.
 
Hepsinde gitmeye kalktım ayaklarıma kapandı çok sinirliyim bi anda ağzımdan çıkıyor bir daha olmayacak dedi inandım herşey çok yeni diye ama artık bu 3 oldu ve son
 
Ayrılmak zor evet ama ilk boşanan insan siz değilsiniz ki. Eşinizde ablasida cekilecek dert değil
Siz çalışıp görümceye araba alacaksınız, siz çalışıp ablasını yurt dışına tatile gideceksiniz. Ayy düşününce çıldırdım
 
Hepsinde gitmeye kalktım ayaklarıma kapandı çok sinirliyim bi anda ağzımdan çıkıyor bir daha olmayacak dedi inandım herşey çok yeni diye ama artık bu 3 oldu ve son
Bu adam her kavgada sizi kovarsa 5 sene sonra ağzından çıkan boşanma kelimeleri ile burdan Bağdat’a yol yaparsınız. Ama o arabayı almak için kredi falan çekerse sizin de imzanız lazım. Alsa vermeyin. Bunun dışında sizden para isterse asla vermeyin ve lütfen kendi hesabınızda birikim yapın. Maaş kartınız sizde demi?
 
Benim parama erişemez hiç bir şekilde ben verdiğim altınları nasıl kurtarıcam diye düşünüyorum sadece şuan
 
Bence siz boşayın bu adamı ablası gelsin ona karılık yapsın. Çünkü Maşallah karısı ablasıymış gibi davranıyor,siz ikinci plandasınız bu ne böyle be başlarlar böyle evliliğe
 
Kendim yaşamış gibi sinirlendim valla. Demediniz mi “ablandan borç alacağımıza keşke bankadan alsaydık, ohhh üç katı para ver altına araba çek, parasını ver tatile götür, eee başka? Sırada ne var?? Alemin akıllısı siz misiniz...”
 
Ne okudum ben böyle ya şaka gibi. Eşinizin tavrı aşırı saçma. 50 bin karşılığı 140 bin ne demek. Keşke siz 50 bin borç verseydiniz de eşinizin kardeşi 140 geri ödeseydi Ayrıca şu sözlerinize karşı senden nefret ediyorum diye bağırmak absürt komedide bile yoktur. Yani sırf bu tartışmadan bu tepki verilmez. Birikmişlikler olur, dolup taşmıştır ve bir tartışmada patlamıştır bu tepkiyi vermiştir. Ancak böyleyken bu kadar abartı tepki verilir. Ama yine de böyle tepki verilmemeli.
Ayrıca görümcenin ne işi var sizinle tatilde. Ben ancak yengemle aram çok iyiyse ve bana çok çok ısrar ederlerse gidebilirdim herhalde. Onda da rahat edemeyeceğimden gitmezdim Bu ne böyle kuyruk gibi, gitsin arkadaşlarıyla takılsın kaç yaşına gelmiş
 
Bankadan çekselerdi kızcağız da kıyısından köşesinden hak sahibi olurdu evden
 
Aaa kötü düşünen biz olmayalım kizlar belki de görümce şöyle düşündü bundan bir yıl önceki 60binlik arabalar şu an 120-160 bandına çıktı o yüzden böyle bir yatırım ay çözüm bulmuştur.
 
Bütün haklarını al ve boşan. Bunların canını anca para ile yakarsın. Hem ablasına hem sana ödesin dursun ömür boyu, paşazade.
 
Boşanın da rahat rahat ablasıyla görüşsün artık. Gerçekten vakit harcadığınıza değmez.

Hayır ablası enayi yerine koyuyor umrunda değil, bulmuş safı sömürüyor. O arabanın kıymetini ablası asla bilmeyecek, zor gününde eşinizi ortada bırakacak görürsünüz.

Oturup yıllarca bunu çekecek haliniz yok, nasıl kendimi buradan çıkartırım diye ufak ufak planlarınızı işletin.
 
Öyle dedim bende keşke hiç evlenmeseydin ablanla yaşasaydın dedim yaşarım dedi
Ay bırak, ablasının yanında girsin andropoza. Kaynanayı bile anlarım, annedir, yaşlı başlı kadındır, nereye atsın derim ama gencecik görümce ne ya höh.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…