Eşim boşanmak istiyorum dedi

Eşiniz enayi mi sizden mal kaçıracak kadar uyanık mı çözemedim ama ikincisi daha ağır basıyor

Annemlere zamanında 200 tl borç vermiştim, 2000 tl olarak yatırmam gerek de bakalım tepkisi ne olacak. (miktarı yüksek de söyleyebilirsiniz ama bu sefer verirken bana mı sordun der diye düşük tuttum)
Annemler
öyle bir para kesinlikle yok hatta kendisi kombi çok yakıyor niye kapatmıyorum diye bana kızar falan

4 ay önce verdi borcu evi aldıktan sonra verecektik parayı eşimde para vereceğiz diyordu sonra nolduysa eşimde arabaya döndü vefa dedi bilmem ne dedi eşimde şuan öyle bir para yok max 30 bin TL parası vardır
4 ayda mı bu kadar arttı şaka gibi.
Ben zannettim ki seneler önce aldınız.
Bakın resti çekin bu ne böyle, 50 bini versin ama o arabayı asla aldırmayın.
Yarın öbürgün ev isteyecek kadın sizden bu yüzsüzlükle.

Bana dün iyi al bakalım o arabayı görelim dedikten sonra senden nefret ediyorum ya benim ailemi bu şekilde kabul edersin ya da git yarın biletini al ben boşanmak istiyorum dedi şimdi bi grup bana evinde kal güçlü bir şekilde diyor kimi de bekleme git o evden diyor ne yapacağım bilemedim kafam karıştı

Canım biz senin yazdığın kadarıyla kendi doğrularımıza dayanarak yorum yapıyoruz. Sen kendi kararını kendin vereceksin. Gitmek veya kalmak zaten yapılacak ilk iş. Sakin kafayla otur ve yapılacak işlerin bir listesini yap. Ama önce bir avukattan destek al. Çünkü evden gittiğin için sorumlu sen olursun ileride. Avukat anlatsın sana.

Bana kalırsa gitmek için acele etmeyin. Git dediğinde evin sizin altınlarla alındığını söyleyin. Benim de evim nereye gidiyorum hoşuna gitmiyorsa sen git deyin. Sonra da bir avukatla görüşün. Anneniz babanız çok uzakta değillerse gele bilirlerse gelsinler sizle kalsınlar. Her dediğini size yaptırmaya alışmış belli ki şimdi de yaptıracağından emin.

Kocanız ablasıyla yaşasın. Onlara mutluluklar dile ve uzaklaşş..

Nikahtan önce altınlarla ev aldınız hadi de kredi falan da çekilmemiş madem neden ortak tapu yapmadınız? Siz sanıyorsunuz ki görümce kv kurnaz eşinizi yoluyor. Kusura bakmayı ama bu hikayede saf olan tek bir kişi var o da sizsiniz. Eşiniz de sizden mal kaçırmanın planını yapmış bir güzel . Araba da görümceye alınmıyor aslında olay size ödetip hak iddia edemeyeceğiniz bir mal almak. Görümce de kullanmayı bilmiyormuş zaten, eşiniz gezdirir artık onu. Ben sizin yerinizde olsam 5 aylık evlilikte 3 defa boşanma lafı eden, bana evden git diyen, benden mal kaçırma hesabı yapan adama iyi bir avukat bulup bir güzel boşanma protokolü hazırlatır önüne koyardım. Sonra o düşünsün. Evden gitmenize gerek yok bunun için.

Ev için kredi çekildi 100 bin kadar gerisi benim altınlar ve görümcenin 50 biniyle oldu

4 ay önceki döviz kuru üzerinden hesaplayın
Biz kendimiz aile içinde borç alıp vereceksek döviz üzerinden yaparız akıl var mantık var.Yoksa birinin hakkı öbürüne geçer böyle

Gidin yada kalın diyemem,tek diyebileceğim maaşınızdan 5 kuruş dahi vermeyin. Kesinlikle geri adim atmayin,alabiliyorsa hem evi geçindirip,hem krediyi ödeyip alsın. Sizde kenara atın paranızı.
Bunun aileyi kabul etmek etmemek meselesi olmadığı aşikar. Eşiniz ikinizin maaşıyla ailesine ve kendine yatırım yapıyor aklınca. Araba mı almak istiyor,ablasına verir 50 bin lirayı size alır arabayı. Neden siz ödüyorsunuz ki ablasının araba parasını?

Tefecilik muhabbetlerini önceki konunuzdan hatırlıyorum.
Sizin yapamanız gerekeni ama yapamadığınızı eşiniz yapmış. İyi de yapmış bu vesileyle kurtulursunuz işte.
Diğer konuda da söyledim; anne ve abla eteğine yapışmış adamla olmaz. İdolüm diyor, önceliğim diyor, ne isterse alırım yaparım diyor, anlıyor musunuz?

Evet tuttum bu planı bence de evi satsa 450 eder şuanda bana 150 bin versin sonra gitsin ablasına istediği arabayı alsın herkes mutlu olsun
Bak hala akıllanmamışsınız, neden 150 bin versin? Görümcenin 50 bini olmuş 140 bin sizinki niye aynı kalıyor? En az 300bini sizin olmalı.

Bunlar ailecek böyle kurnazlık peşinde annesi evinin içlerini yeniletti biz anlamayız oğlum sen gel dedi konuş ustalarla dedi sonra hop eşime kitledirler yeğeni bir oyuncak istemiş görümcemden sözde görümcem aramış taramış bulamamış nasıl olduysa bize söyledi hemencik buluverdik yani hep böyle küçük oyunlar çok sıkıldım artık bu da son nokta oldu

Konu sahibi konunuz 12 sayfa olmuş, kk olarak hepimiz bu aileye çok bilendik, davamız haline getirdik adeta ama ben sizin ne yapmayı düşündüğünüzü hâla anlayamadım, ne yapacaksınız? Ayrılma gibi bir planınız var mı?

Beş ayda üç kez boşanmak istediğini söyleyen, her fırsatta kapı orda diyen ablacı sayko bir adamla devam etmeyi düşünüyor musunuz? Düşünmüyor iseniz ne yapacaksanız, nerden başlayacaksınız?

6 aylık evliyim eşim bana da aynısını yaptı hemde iki kere birincisinde iki aylık falan evliydik annenin evine git bosanalim dedi ikinciside yeni oldu. Ben gidersem dönüşü olmaz diye düşünüyorum o yüzden iki seferdir susuyorum ( ertesi gün zaten özür diliyor onuda bildiğim için he he deyip geçiyorum) ama artık 3 olursa eve değil de avukatın yanına gideceğim . Çok istiyorsa o gitsin annesinin evine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…