- 3 Mayıs 2011
- 13.739
- 48.919
- 798
- Konu Sahibi mormenekse135
Eşiniz enayi mi sizden mal kaçıracak kadar uyanık mı çözemedim ama ikincisi daha ağır basıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnnemlerAnnemlere zamanında 200 tl borç vermiştim, 2000 tl olarak yatırmam gerek de bakalım tepkisi ne olacak. (miktarı yüksek de söyleyebilirsiniz ama bu sefer verirken bana mı sordun der diye düşük tuttum)
öyle bir para kesinlikle yok hatta kendisi kombi çok yakıyor niye kapatmıyorum diye bana kızar falan4 ay önce 50 bininiz yokmuş ki abla borç vermiş
140 bin araba alacak para nerede
ablaya vefa borcu evlenince mi aklına gelmiş
yani deseniz ki eşime bir yerden 200 bin geldi
onunla ablama araba alacağım hep hevesim vardı, alamadım dese olur derim de 4 ay önce borç alıp şimdi 3 katı ile geri vermek olmaz
4 ayda mı bu kadar arttı şaka gibi.4 ay önce verdi borcu evi aldıktan sonra verecektik parayı eşimde para vereceğiz diyordu sonra nolduysa eşimde arabaya döndü vefa dedi bilmem ne dedi eşimde şuan öyle bir para yok max 30 bin TL parası vardır
Bana dün iyi al bakalım o arabayı görelim dedikten sonra senden nefret ediyorum ya benim ailemi bu şekilde kabul edersin ya da git yarın biletini al ben boşanmak istiyorum dedi şimdi bi grup bana evinde kal güçlü bir şekilde diyor kimi de bekleme git o evden diyor ne yapacağım bilemedim kafam karıştı4 ayda mı bu kadar arttı şaka gibi.
Ben zannettim ki seneler önce aldınız.
Bakın resti çekin bu ne böyle, 50 bini versin ama o arabayı asla aldırmayın.
Yarın öbürgün ev isteyecek kadın sizden bu yüzsüzlükle.
Bana dün iyi al bakalım o arabayı görelim dedikten sonra senden nefret ediyorum ya benim ailemi bu şekilde kabul edersin ya da git yarın biletini al ben boşanmak istiyorum dedi şimdi bi grup bana evinde kal güçlü bir şekilde diyor kimi de bekleme git o evden diyor ne yapacağım bilemedim kafam karıştı
Kocanız ablasıyla yaşasın. Onlara mutluluklar dile ve uzaklaşş..Merhaba arkadaşlar eski konumu hatırlayanlar olacaktır Görümceyle yurt dışı tatili
Görümcemle yurtdışı tatili diye bir konu açmıştım ve görümcem bize verdiği 50bin TL karşılığı araba istiyordu eşimden eşimde bunu vefa borcu olarak adlandırıp kabul etti dün de sadakatsiz dizisini izliyorduk bir araba gördüm dizide dedim ki vay be arabaya bak falan o sırada eşim de dedi ki ya artık ablamın şu arabayı da almamız lazım dedi ben de dedim ki kaç para istediği araba bana demez mi 130-140 bin TL ben kafamda hep 100 bin TL diye kurmuştum fakat eşimin ablası 50bin TL borca karşılık 140 bin TL lik araba istiyormuş
Bende eşime dedim ki valla keşke tefeciden alsaydık en azından borcumuzu bilirdik 50bin TL nasıl 140 bin TL ye çıktı dedim böyle bi şey olamaz dedim oda dedi ki valla bi şekilde alınacak dedi bende iyi al o zaman dedim
Sonra konu görümcemle yurtdışına gitmek istemediğime geldi eski şeyleri açtı buna benzer ablası da praga gitmek istiyordu bizimle işte ama biz eşimle Prag’a daha önce gitmiştik ben de hem bunu öne sürerek hemde baş başa olmak istediğimi söyleyerek reddetmiştim sonra ben İtalya muhabbeti Yapmıştım daha önceden ablasının yanında ablası da demişti ki ay ben daha önce italyaya gittim bidaha niye gideyim salak mıyım demişti dün de ben eşime bunu söyledim ablan Prag’a gitmek istiyo ee biz daha önce gittik biz salak mıyız tekrar Prag’a götürüyoruz ablanı dedim sonra birden bi bağırmaya başladı senden nefret ediyoruuum yarın biletini al git annenin yanına boşanmak istiyorum dedi bende hiç tepki vermeden gittim yanından sabah ta işe taksiyle gidicem diye direttim zorla beni işe bıraktı kendisi şimdi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor sizin yorumlarınızı da merak ediyorum zaten ailemden uzak bir yere gelin geldim sırf eşimi zamanında sevdiğim güvendiğim için gördüğüm muameleye bakın
Bu arada eşim ablası bekar diye bu durumu kafasına takıyormuş tek yollamak istemiyormuş tatile ablası da 40 yaşında bende dedim ki ablanın kendi tercihi bu ve daha önce tek başına bir sürü tatile gitti dedim ablanı gözünde ilah yapmışsın resmen dedim dedi ki ablam benim idolüm istediği arabayı da alırım herşeyi yaparım dedi dedim ki senin önceligin şuan bizim ailemiz değil benim lafımın hiç bir değeri yok dedim sonra konuşmadık birdaha işte
Ev için kredi çekildi 100 bin kadar gerisi benim altınlar ve görümcenin 50 biniyle olduNikahtan önce altınlarla ev aldınız hadi de kredi falan da çekilmemiş madem neden ortak tapu yapmadınız? Siz sanıyorsunuz ki görümce kv kurnaz eşinizi yoluyor. Kusura bakmayı ama bu hikayede saf olan tek bir kişi var o da sizsiniz. Eşiniz de sizden mal kaçırmanın planını yapmış bir güzel . Araba da görümceye alınmıyor aslında olay size ödetip hak iddia edemeyeceğiniz bir mal almak. Görümce de kullanmayı bilmiyormuş zaten, eşiniz gezdirir artık onu. Ben sizin yerinizde olsam 5 aylık evlilikte 3 defa boşanma lafı eden, bana evden git diyen, benden mal kaçırma hesabı yapan adama iyi bir avukat bulup bir güzel boşanma protokolü hazırlatır önüne koyardım. Sonra o düşünsün. Evden gitmenize gerek yok bunun için.
Ev için kredi çekildi 100 bin kadar gerisi benim altınlar ve görümcenin 50 biniyle oldu
Evet tuttum bu planı bence de evi satsa 450 eder şuanda bana 150 bin versin sonra gitsin ablasına istediği arabayı alsın herkes mutlu olsunEvi satsın, sen altınlarının karşılığını al, görümceye araba alıp o arabayla sağ şeritten Prag'a gitsinler.
Gidin yada kalın diyemem,tek diyebileceğim maaşınızdan 5 kuruş dahi vermeyin. Kesinlikle geri adim atmayin,alabiliyorsa hem evi geçindirip,hem krediyi ödeyip alsın. Sizde kenara atın paranızı.Bana dün iyi al bakalım o arabayı görelim dedikten sonra senden nefret ediyorum ya benim ailemi bu şekilde kabul edersin ya da git yarın biletini al ben boşanmak istiyorum dedi şimdi bi grup bana evinde kal güçlü bir şekilde diyor kimi de bekleme git o evden diyor ne yapacağım bilemedim kafam karıştı
Tefecilik muhabbetlerini önceki konunuzdan hatırlıyorum.Merhaba arkadaşlar eski konumu hatırlayanlar olacaktır Görümceyle yurt dışı tatili
Görümcemle yurtdışı tatili diye bir konu açmıştım ve görümcem bize verdiği 50bin TL karşılığı araba istiyordu eşimden eşimde bunu vefa borcu olarak adlandırıp kabul etti dün de sadakatsiz dizisini izliyorduk bir araba gördüm dizide dedim ki vay be arabaya bak falan o sırada eşim de dedi ki ya artık ablamın şu arabayı da almamız lazım dedi ben de dedim ki kaç para istediği araba bana demez mi 130-140 bin TL ben kafamda hep 100 bin TL diye kurmuştum fakat eşimin ablası 50bin TL borca karşılık 140 bin TL lik araba istiyormuş
Bende eşime dedim ki valla keşke tefeciden alsaydık en azından borcumuzu bilirdik 50bin TL nasıl 140 bin TL ye çıktı dedim böyle bi şey olamaz dedim oda dedi ki valla bi şekilde alınacak dedi bende iyi al o zaman dedim
Sonra konu görümcemle yurtdışına gitmek istemediğime geldi eski şeyleri açtı buna benzer ablası da praga gitmek istiyordu bizimle işte ama biz eşimle Prag’a daha önce gitmiştik ben de hem bunu öne sürerek hemde baş başa olmak istediğimi söyleyerek reddetmiştim sonra ben İtalya muhabbeti Yapmıştım daha önceden ablasının yanında ablası da demişti ki ay ben daha önce italyaya gittim bidaha niye gideyim salak mıyım demişti dün de ben eşime bunu söyledim ablan Prag’a gitmek istiyo ee biz daha önce gittik biz salak mıyız tekrar Prag’a götürüyoruz ablanı dedim sonra birden bi bağırmaya başladı senden nefret ediyoruuum yarın biletini al git annenin yanına boşanmak istiyorum dedi bende hiç tepki vermeden gittim yanından sabah ta işe taksiyle gidicem diye direttim zorla beni işe bıraktı kendisi şimdi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor sizin yorumlarınızı da merak ediyorum zaten ailemden uzak bir yere gelin geldim sırf eşimi zamanında sevdiğim güvendiğim için gördüğüm muameleye bakın
Bu arada eşim ablası bekar diye bu durumu kafasına takıyormuş tek yollamak istemiyormuş tatile ablası da 40 yaşında bende dedim ki ablanın kendi tercihi bu ve daha önce tek başına bir sürü tatile gitti dedim ablanı gözünde ilah yapmışsın resmen dedim dedi ki ablam benim idolüm istediği arabayı da alırım herşeyi yaparım dedi dedim ki senin önceligin şuan bizim ailemiz değil benim lafımın hiç bir değeri yok dedim sonra konuşmadık birdaha işte
Bak hala akıllanmamışsınız, neden 150 bin versin? Görümcenin 50 bini olmuş 140 bin sizinki niye aynı kalıyor? En az 300bini sizin olmalı.Evet tuttum bu planı bence de evi satsa 450 eder şuanda bana 150 bin versin sonra gitsin ablasına istediği arabayı alsın herkes mutlu olsun
Bunlar ailecek böyle kurnazlık peşinde annesi evinin içlerini yeniletti biz anlamayız oğlum sen gel dedi konuş ustalarla dedi sonra hop eşime kitledirler yeğeni bir oyuncak istemiş görümcemden sözde görümcem aramış taramış bulamamış nasıl olduysa bize söyledi hemencik buluverdik yani hep böyle küçük oyunlar çok sıkıldım artık bu da son nokta olduGidin yada kalın diyemem,tek diyebileceğim maaşınızdan 5 kuruş dahi vermeyin. Kesinlikle geri adim atmayin,alabiliyorsa hem evi geçindirip,hem krediyi ödeyip alsın. Sizde kenara atın paranızı.
Bunun aileyi kabul etmek etmemek meselesi olmadığı aşikar. Eşiniz ikinizin maaşıyla ailesine ve kendine yatırım yapıyor aklınca. Araba mı almak istiyor,ablasına verir 50 bin lirayı size alır arabayı. Neden siz ödüyorsunuz ki ablasının araba parasını
Ahahah evet doğru banane banane bende range Rover istiyorum altınlarıma karşılıkBak hala akıllanmamışsınız, neden 150 bin versin? Görümcenin 50 bini olmuş 140 bin sizinki niye aynı kalıyor? En az 300bini sizin olmalı.![]()
Konu sahibi konunuz 12 sayfa olmuş, kk olarak hepimiz bu aileye çok bilendik, davamız haline getirdik adeta ama ben sizin ne yapmayı düşündüğünüzü hâla anlayamadım, ne yapacaksınız? Ayrılma gibi bir planınız var mı?Bunlar ailecek böyle kurnazlık peşinde annesi evinin içlerini yeniletti biz anlamayız oğlum sen gel dedi konuş ustalarla dedi sonra hop eşime kitledirler yeğeni bir oyuncak istemiş görümcemden sözde görümcem aramış taramış bulamamış nasıl olduysa bize söyledi hemencik buluverdik yani hep böyle küçük oyunlar çok sıkıldım artık bu da son nokta oldu
öyle bir para kesinlikle yok hatta kendisi kombi çok yakıyor niye kapatmıyorum diye bana kızar falan