- 27 Kasım 2020
- 163
- 214
- 23
- 30
- Konu Sahibi mormenekse135
-
İşin kötüsü elimizde birikmiş öyle bir para şuan yokAllah baska dert vermesin insallah
parayi bulan once arabayi sonra hatun kisiyi degisirmis olayina dönmüş
sinirden de olsa oyle konusulmaz. bir erkek bosanma lafini sakiz gibi agzina alamaz bu bir
ikincisi cok lafi edilmez para pul isleri kari koca arasinda boylr sorunlara neden olur
cok takma pragmis italyaymis
para karsiligi araba istemek mantiksizİşin kötüsü elimizde birikmiş öyle bir para şuan yok
Evet ablası 41 yaşındapara karsiligi araba istemek mantiksiz
borc 60binse o ödenir
arabayi kim bulmus da siz alip veriyosunuz bu zamanda ha para bolsa bisey diyemem ama yazik gunah yani
abla kocandan cok mu buyuk yasca
Model renk yılına kadar ısmarladı birde ablası öyle herhangi bir renk bile olamazEşiniz evlenme olgunluğunda biri değilmiş. Kusura bakmayın da tatili geçtim hala 60 bin borca 140 binlik araba alicam diyor. Iyi evlenmeseymiş o zaman alsaymış ablasına arabayı, ihtiyacı olur anlarım böyle bir zamanda bu tutarda bir arabayi ablama alıcam diye tutturmak düpedüz şımarıklık.
Öyle dedim bende keşke hiç evlenmeseydin ablanla yaşasaydın dedim yaşarım dediBosan da ablasıyla rahat rahat takılsin artık tatile mi gider pikniğe mi ne yaparlarsa yapsınlar.
Bana üçüncü boşanma iması bu hatta bu sefer ima değil direk söyledi daha öncelerinde bak kapı orada , istemiyorsan boşan dediği olmuştuSinirden söylemiştir , çok takılmayın ama kırıldıgınızı sessizliğinizle belli edin.
ve ilk fırsatta şu boşanma lafını ağzına alışkanlık haline getirmesin bunu konusun ve mumkunse başkaları için size bağırmasın..
bu duruma üzüldüğünüzü de belirttin ..
ayrıca 50 bin tl borç aldıysanız hadi faiz yada para değer kaybı nedeniyle 60bin 70bin ödeyin ama nakit aldınız nakit ödeyin.
140bin araba ileri de olacak 200 bin değeri ..
Bunu da dediyse bırak yaşasın o zamanÖyle dedim bende keşke hiç evlenmeseydin ablanla yaşasaydın dedim yaşarım dedi
Bu adamla boşa vakit harcama.Bana üçüncü boşanma iması bu hatta bu sefer ima değil direk söyledi daha öncelerinde bak kapı orada , istemiyorsan boşan dediği olmuştu
3. mü muhtemelen bnu siz gitmiyorsunuz nasılsa diye diretiyor o yuzden . söyluyor çunku nasılsa siz gitmeyecekseniz. Bu sefer gidin madem o da ne yapmak istiyorsa yapsın..Bana üçüncü boşanma iması bu hatta bu sefer ima değil direk söyledi daha öncelerinde bak kapı orada , istemiyorsan boşan dediği olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?