Eşim beni arıyor gel diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşimde tam tersi bazen annemlere gidip kalıp onlara yardımcı olmam gerektiğini ileride onlara birşey olursa bunun vicdan azabını ve yükünü kaldıramıyacağımı söylüyor. Ben annenlerde kal ve zaman geçir derim.

Benim eşimde tam tersi bazen annemlere gidip kalıp onlara yardımcı olmam gerektiğini ileride onlara birşey olursa bunun vicdan azabını ve yükünü kaldıramıyacağımı söylüyor. Ben annenlerde kal ve zaman geçir derim.
Keşke benimkide öyle olsa

Keşke benimkide öyle olsa
Her erkek bir olmuyor canım . Ama sen kalmak istiyorsan içinden geliyorsa. Kendi hayatını kendin belirleyebilirsin onun senin için bunu düşünmesine gerek yok. Ailenle zaman geçir.. İleride keşke demek daha üzücü ve yıkıcı olacak.

Ben ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Çüş seni aldatırım yoksa mı diyor

Ben ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Aynen boşver aldatsın annende kal gitme

Benim eşim de Gaziantep’te. Ben de annem gilde rahatım vallah ama yine de özledim ya döneceğim.

Ben kocayı 2 ay yalnız bırakıyorum. Mastürbasyondan haberi yokmuş gibi davranmasın.

İnsanlar size ne desin koca kadın eşinizi bilirsiniz gidip gitmemek size kalmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X