- 9 Ocak 2017
- 619
- 487
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanimefendi cok beyefendi bi duruşunmanyak mısın be
Neden tuhafKocanız tuhaf
Siz ondan da tuhaf
Keşke benimkide öyle olsaBenim eşimde tam tersi bazen annemlere gidip kalıp onlara yardımcı olmam gerektiğini ileride onlara birşey olursa bunun vicdan azabını ve yükünü kaldıramıyacağımı söylüyor. Ben annenlerde kal ve zaman geçir derim.
Her erkek bir olmuyor canım . Ama sen kalmak istiyorsan içinden geliyorsa. Kendi hayatını kendin belirleyebilirsin onun senin için bunu düşünmesine gerek yok. Ailenle zaman geçir.. İleride keşke demek daha üzücü ve yıkıcı olacak.Keşke benimkide öyle olsa
Çüş seni aldatırım yoksa mı diyorBen ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Kocanızı cinsellikle terbiye edeceğinizi düşündüğünüz için tuhafsınız. Aynı çatının altındayken sürekli cinsel ilişkiye mi giriyorsunuz sanki? Tavşan mısınız insan mı?Neden tuhaf
Aynen boşver aldatsın annende kal gitmeBen ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Derdi o başka derdi yokKocanızı cinsellikle terbiye edeceğinizi düşündüğünüz için tuhafsınız. Aynı çatının altındayken sürekli cinsel ilişkiye mi giriyorsunuz sanki? Tavşan mısınız insan mı?
Benim eşim de Gaziantep’te. Ben de annem gilde rahatım vallah ama yine de özledim ya döneceğim.Ben ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Arıyor mu çağırıyor muBenim eşim de Gaziantep’te. Ben de annem gilde rahatım vallah ama yine de özledim ya döneceğim.
Yok ben ona cam şov yapıyorum.Arıyor mu çağırıyor mu
Gerçeğiyle yerini tutar mı memnun kalır mıYok ben ona cam şov yapıyorum.
Olduğu kadar be ablam -ya da abi-Gerçeğiyle yerini tutar mı memnun kalır mı
Ne abisi beOlduğu kadar be ablam -ya da abi-
Der ben de ona boynun altında galsın herüfff derimSizin eşinizde böyle dermi size