- 28 Kasım 2010
- 42.188
- 140.050
- 798
Normal. Tek hücresi olunca,ha babam bölünesi geliyordur.Derdi o başka derdi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal. Tek hücresi olunca,ha babam bölünesi geliyordur.Derdi o başka derdi yok
Gaziantep’in neresinde şu an beyin?Ne abisi be
Beyni bırakmış bi yerlerde evetGaziantep’in neresinde şu an beyin?
Bence gerçek değildir. Sanki azgın bir ergenin işidirKonu umarım gerçek değildir.
Seni aldatırım ne demek. Bu hiç normal deıl. TerbıyesızBen ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Şahinbey merkezGaziantep’in neresinde şu an beyin?
Tamam da oranın neresiŞahinbey merkez
Ben ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Ne yapacan senmi gidecen yanınaTamam da oranın neresi
Hep bir gün birinin gelip bunu söylemesini bekledimÖzür dilerim çok pardon ama şu “Gil” eki beni deli ediyor. Seni aldatacaksa “annenGİL’de kalmaya devam et, dönmee
Adam seni aldatırım diyor, siz kıymetimi anladın diyorsunuz. Şaka gibi bi çiftsiniz.Ben ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Keşke deseeeeSizin eşinizde böyle dermi size
Ya çağırmıyor işte anla ondan kıskandık bizEvlenince görrüm seni eşin çağırıyor mu evlimisin bilmiyomda
Sıkacak yalanım kalmayınca ben:Ne yapacan senmi gidecen yanına
Yazık beyni yok herhaldeDerdi o başka derdi yok
İlk yorumuna baksanaSıkacak yalanım kalmayınca ben:
Muki ekinin aşırı sevimli olması asjdjdksHiç bu durumda oldun muki
Anket yollarsınız sonrasında. Memnuniyet anketi.Gerçeğiyle yerini tutar mı memnun kalır mı