Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamBen ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Oldu o zaman.Ben ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Annende kal o zamanBen ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Aynen yaEşin azıtmış demek ki
"Gel yoksa seni aldatırım " mı dedi?Ben ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Bilemedim"Gel yoksa seni aldatırım " mı dedi?Bu ne iğrenç bir düşünce ya. Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı? Sizi gazlamak gibi olmasın ama ben olsam bu laftan sonra bunu diyen biriyle aynı yatağa giremezdim soğurdum
Sizin eşinizde böyle dermi sizeMadem azmış mastürbasyon yapsın. Beklemek bu kadar mı zor? İnsan sevdiği karısına hiç seni aldatırım der miailenizle kalmaya devam edin bence.
Ben evli değilim, evlendim boşandım. Bir erkek bana bunu dese yine boşarım hiç sorun değil benim için. Ama beni gerçekten seven, sadık, dürüst, güvenilir olan ve cinsel hayatımızın çok iyi olduğu eş adayı ile böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Çok iğrenç söylediği şey, sineye çekip tahammül edilecek bir durum değil bu .Sizin eşinizde böyle dermi size
Neyi bilemedinizBilemedim
Dürüst adam, şey kafalıBen ankaradayım eşim gaziantepte annemlerdeyim cuma gününden beri eşim bana dayanamıyormuş eve gel diyor yoksa seni aldatırım diyor derdi hep şey başka birşey düşündüğü yok annem gilde daha rahatım vallah bana hasret kalsın kıymetimi anlasın
Eşin bununla mı besleniyor bacımhep şey başka birşey düşündüğü yok
Bilemedim diye cevap vermiş. Gerçekten böyle bir olay olsaydı bu şekilde yorum yapmaz sakin kalmazdı benceSoru sahibi fake misin? yok eğer gerçeksen aşırı yanlış bir durum var...