Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

Aynen oyle ne saçma sanki çocuk ne münasebet ya o kadar da dinlenilmez koca da olsa

Zaten bu tür ilişkiler de kocalar eşlerini sindirmiş oluyor. Ya korku ya durumdan hoşlanma var kadınlar da. Sahipleniyor kıskanıyor diyor ya da şiddet uygular korkuyorum diyor. Zayıf karakter meselesi. Oldu olacak elektronik kelepçe taksın. Ev hapsinden ne farkı var?

Adam da çok ciddi aldatma işaretleri var savunduğunu şeye bakın.

1.Pardon ama evden onsuz dışarı cikmama izin vermiyor demişsiniz bir yorumunuzda. Öncelikle o konu için yorum yapayım; siz "evli" değil "hapissiniz".
2. Şifre istemek bana da sacma gelir, ama lavaboya girerken bile kendi telefonlarimiz sarjdaysa diğerinin telefonunu aliriz biz (lavaboda uzun kalacaksak vakit geçirmek icin). Evlilik dürüstlük ve güven uzerine kuruludur.
3. Sonuc olarak, neden direkt rest çekip açıkça sormuyorsunuz? "Bu telefonun kapali olmasindan, surekli benden saklamandan rahatsizim ve boyle bir iliski istemiyorum, sana güvenmiyorum, ben bu kadar telefonu saklasam sen ne düşünürsün?" deyin.

Bencede net olunmalı açık açık konuşulmalı diye düşünüyorum

Eşim telefonunu öyle kaçırsa, şifresini söylemese olay çıkarırım. Bunu uzatırsa muhtemelen eski eşim olur.
Bunun güvenle de bir ilgisi yok. Sosyal medyasına girmem, girmek istemem çekici gelmez maçlar yarışlar. Ama saklasa sorun ederim yani.
Nasıl sabredebiliyorsunuz anlamadım.
Ama evden de çıkamıyorum demişsiniz. Sizin yaşadığınız hayat normal değilki ilişki normal olsun.

Benim mesleğim var . Böyle bişey yakalarsam zaten bırakırım . Sadece öyle bişeyini yakalayamadım . Ama şüpheleniyorum . Emin olmak istiyorum. Akşamları dışarı çıkma huyu yok haftada 1 gün bazen . Evde ilgisinde bir sıkıntı yok ama telefonu saklaması ve kapatması beni çok arada bırakıyor

Boşan gitsin ya, bariz aldatıyor pislik herif. Delil toplamaya çalış sadece.

Severek evlendik biz . Ya dedim ya hiçbirşeyini yakalamadım ama tuhaf bazı şeyler bilmiyorum. Susmadım tabiki ama her seferinde telefonun özel alanı olduğunu ailesi arkadaşı ile konuşmalar olduğunu onun benimkini okumadığını benimde onunkini okumamın yanlış olduğunu söyleyip duruyor .

Ya ne alaka Allah aşkınıza benim ailemim durumu iyi mesleğim var ailem arkamda
Ne mi alaka? Hanımefendi kocanız olmadan evden dışarı çıkamıyorsunuz. Daha ötesi var mı? Böyle bir mantıksızlığı sırf kocanız istiyor diye kabullenmişsiniz. Böyle hayat mı olur deyip çoktan çekip kapıyı çıkacağınıza, takip edemem kocam izin vermez diyorsunuz.

Malesef öyle görünüyor. Daha okumaya başladığım anda kesin aldatıyor dedim şahsen.

Ya aynı medeniyeti keşke dışarı çıkmanızda da gösterse hani. Sanki çok medeni kendisi yanlış buluyormuş bak sen hmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…