• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Off genelde de böyle tipler aldatıyor. Kendileri her b..ki her ama karısını evden çıkarmaz. Siz niye bu kadar emrinin altına girdiniz ki ne demek çıkarmıyor ya. Bazen bu platformdaki kadınları şöyle bir sallayıp kendine getirmek istiyorum. Ben doğuda terörün göbeğinde yaşıyorum ama arkadaşlarımla gece 23.00e kadar dışarda geziyorum "kocam olmadan".

Telefonlar ortadadır herkes bakabilmelidir arayanların rahatsız etmesini istemiyorsa uçak moduna almak var kolaylık gayette yani ne demek telefonda şifre var ele vermiyor he sosyal medya hesap şifresi vermeyebilir ama telefon ortada olunca insan bakmak isterse bakar.

Severek evlendik biz . Ya dedim ya hiçbirşeyini yakalamadım ama tuhaf bazı şeyler bilmiyorum. Susmadım tabiki ama her seferinde telefonun özel alanı olduğunu ailesi arkadaşı ile konuşmalar olduğunu onun benimkini okumadığını benimde onunkini okumamın yanlış olduğunu söyleyip duruyor .
Tamam okumazsın ama telefonu ver deyince verebilmeli şifresi varsa eş bilmeli ben de eşim mesajlarımı okusun istemem sonuçta benim de kardeşim veya arkadaşlarımla özelim vardır ama ver dese eline veririm gizlemek hiç hoş değil

Severek evlendik biz . Ya dedim ya hiçbirşeyini yakalamadım ama tuhaf bazı şeyler bilmiyorum. Susmadım tabiki ama her seferinde telefonun özel alanı olduğunu ailesi arkadaşı ile konuşmalar olduğunu onun benimkini okumadığını benimde onunkini okumamın yanlış olduğunu söyleyip duruyor .
Sizi evden dışarı tek çıkarmayan adam özel alan muhabbeti yapıyor dalga geçer gibi.
Hiç severek evlenmiş gibi değilsiniz.
Sizi evden çıkarmayacak zihniyette bir adamın neyini sevip evlendiniz mesela?
Ailem arkamda, mesleğim var demişsiniz. Daha kötü böylesi.
Kimsesiz, cahil biri eşim izin vermiyor diye evden çıkmaz en fazla.

Bir de siz niye onsuz çıkamıyormuşsunuz tek sorun aldatma mı bu evlilikte bana dışarı çıkmama izin vermese önce bu sebepten adamı boşarım

Ciceksepeti Trendyol gibi uygulamalarına ulaşma imkanın var mı ? Hediye aldıysa gözükür. Kayıtlı adreslere bakarsın. Canım arkadaşıyla küfürlü konuşmayan mi var sen erkek muhabbeti okuyacak değilsin ki zaten. Bahanenin böylesi. Telefonunu saklayan erkek nanelidir

Esnaflarla olan muhabbetinden falan bahsetmişsiniz .Eşiniz ne iş yapıyor ?Eğer esnafsa dükkana gidin gün içinde , biraz ortalığı kolaçan edin. Farklı bir iş yapıyorsa perakende alış satış tarzı bir şeyse şirkete gidin şöyle bir etrafı kolaçan edin derim tabii evden çıkmanızı kızmazsa

Sizi evden dışarı tek çıkarmayan adam özel alan muhabbeti yapıyor dalga geçer gibi.
Hiç severek evlenmiş gibi değilsiniz.
Sizi evden çıkarmayacak zihniyette bir adamın neyini sevip evlendiniz mesela?
Ailem arkamda, mesleğim var demişsiniz. Daha kötü böylesi.
Kimsesiz, cahil biri eşim izin vermiyor diye evden çıkmaz en fazla.
Sevgiliyken böyle değildi ki . Evlendik ben onun memleketine geldim doğuda biyer ve kimseyi tanımadığımı batılı olduğum sarışınlığımdan belli olduğunu söylüyor ve bende belki burda yaşadıkça bu durumu alışır diye bekliyorum. Bunu kabul etmiyorum sadece alışmasını umuyorum yoksa zaten bende dediğiniz gibi düşünüyorum

onun tanımadığı bir arkadaşınızdan sosyal medyadan mesaj atmasını isteyin. Aldatıyorsa %99 onu da karşılıksız bırakmaz. Elinizde de delil olur.

Ciceksepeti Trendyol gibi uygulamalarına ulaşma imkanın var mı ? Hediye aldıysa gözükür. Kayıtlı adreslere bakarsın. Canım arkadaşıyla küfürlü konuşmayan mi var sen erkek muhabbeti okuyacak değilsin ki zaten. Bahanenin böylesi. Telefonunu saklayan erkek nanelidir
Onlara bakıyorum daha doğrusu sipariş veriyoruz bir şey beraber son siparişle gözüküyor bişey yok

Ne alaka küfür? Sen küfür bilmiyor musun? Ya o telefonu paşa paşa verecek ya verecek. Aksi halde aldatıldığın gün gibi açık canım. Üzgünüm ama bu adam seni salak yerine koyuyor. Bir de ben güzellemeler yapıp koyamam. Arama gelmiyor, şifreler havada uçuyor. Pardon da şeyini gördüğün adamın özel alanını şifreyle koruması kabul edilemez. Eşler birbirine güvenirler ve özel alanlarına ancak güven varsa saygı duyarlar. Ortada güveni suistimal edici çok fazla detay var. Amaaa ayrılmayacaksan kurcalama. Bu da aklında bulunsun. Eğer kararlıyım diyorsan boşanacaksan, karşılaşacaklarına hazırsan kurcala derim. Bu iş çok su kaldırır.

Sevgiliyken böyle değildi ki . Evlendik ben onun memleketine geldim doğuda biyer ve kimseyi tanımadığımı batılı olduğum sarışınlığımdan belli olduğunu söylüyor ve bende belki burda yaşadıkça bu durumu alışır diye bekliyorum. Bunu kabul etmiyorum sadece alışmasını umuyorum yoksa zaten bende dediğiniz gibi düşünüyorum
Neye alışacak?
2 yıldır evlisiniz,evden çıkamıyorsunuz, eşinizin alışmasını bekliyorsunuz sözde.
Duyduğum en saçma bahane olabilir bu.
Sizi eve tıkmış adam ne yaptığı belli değil dışarıda.
Doğuda kaç tane arkadaşım var herkes işinde gücünde. Kimse eve hapsedilmiyor, siz kendinizi kandırıyorsunuz sadece.

Ne alaka küfür? Sen küfür bilmiyor musun? Ya o telefonu paşa paşa verecek ya verecek. Aksi halde aldatıldığın gün gibi açık canım. Üzgünüm ama bu adam seni salak yerine koyuyor. Bir de ben güzellemeler yapıp koyamam. Arama gelmiyor, şifreler havada uçuyor. Pardon da şeyini gördüğün adamın özel alanını şifreyle koruması kabul edilemez. Eşler birbirine güvenirler ve özel alanlarına ancak güven varsa saygı duyarlar. Ortada güveni suistimal edici çok fazla detay var. Amaaa ayrılmayacaksan kurcalama. Bu da aklında bulunsun. Eğer kararlıyım diyorsan boşanacaksan, karşılaşacaklarına hazırsan kurcala derim. Bu iş çok su kaldırır.
Yakalarsam boşanırım net . Sadece yenidoğmus bir bebeğimiz var bazı şeylerin düzelmesini umuyorum ve bekliyorum . Sevgisinde ilgisinde hiçbir değişiklik yok . Ama telefon mevzusunu aşamıyorum. Whatsapp tan arama gelmiyor erkek arkadaşları hariç . Öyle bir durum olsa whatsapp tan hiç arama gelmez mi . Kapatma sebebi iş için çok aranması ya . Whatsapp tan yakın arkadaşları arıyor o kadar

Aynısını siz de ona yapın telefonunuza şifre koyun ona göstermeden gizli gizli girin ama bunu yaparken o farketsin bol bol yapın hatta yazışırken gülün falan meraktan çatlayacaktır sakın teli vermeyin gerekirse kırsın telefonu almak için ama vermeyin bakalım nasıl olduğunu anlasın

Yakalarsam boşanırım net . Sadece yenidoğmus bir bebeğimiz var bazı şeylerin düzelmesini umuyorum ve bekliyorum . Sevgisinde ilgisinde hiçbir değişiklik yok . Ama telefon mevzusunu aşamıyorum. Whatsapp tan arama gelmiyor erkek arkadaşları hariç . Öyle bir durum olsa whatsapp tan hiç arama gelmez mi . Kapatma sebebi iş için çok aranması ya . Whatsapp tan yakın arkadaşları arıyor o kadar
Ya eve girerken o kişileri engelliyorsa arayamasınlar diye siz yine de o şifreyi öğrenin ben bi kere merak etmiştim eşim ne yazisiyorlar diye al al bak demişti kendi vermişti telefonu kaçırmaması lazım

Aynısını siz de ona yapın telefonunuza şifre koyun ona göstermeden gizli gizli girin ama bunu yaparken o farketsin bol bol yapın hatta yazışırken gülün falan meraktan çatlayacaktır sakın teli vermeyin gerekirse kırsın telefonu almak için ama vermeyin bakalım nasıl olduğunu anlasın
Tamam öyle deniyim o halde . Sonucu yazarım belki işe yarar

Back
X