- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi herhangibiriyim
-
Mesele burda özel hayat değil.. Mesela benimde eşimin de telefonu şifrelidir ama ikimizde birbirimizin şifrelerini biliriz buna rağmen girip karıştırmayız... Özel alana saygı duymak başkadır ama böylesine kaçırmak gizlemek bir evlilikte olmayacak birşeydir. Kocamın benden daha özel hiç birşeyi olamaz benimde ondan daha özel birşeyim olamaz. Ben ne onun erkek arkadaş sohbetlerine karışırım nede o benim kız arkadaşlarımla ettiği. Sohbete bakıp karışamaz.Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor
Merhaba ,
Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Herkes telefonunu vermek istemez bunu mantıklı anlayabilirim ama gerisinde sıkıntı var uçak moduna alması telefonu falan bide bu parfümlü banyo olayida başka bir kadınla birlikte olduğunu düşünüyorsunuz sanırım hiç sormadan gizliden gizliye takip edin mutlaka açık verecektir bence kocanız aldatıyor yada sizden gizli bir iş ceviriyorMerhaba ,
Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Evlendiğinizden beri böyleyse şuan sadece kıyafet yüzünden mi şüphe duydun? Sevgiliyken nasıldı aynı mıydı... Eğer o zamanda telefon konusunda aynıysa aldatma olarak bakamam ama gizli saklı birşeyler olduğu kesin derim...Evlendiğinizden beri
iphone kullanıyor ama şifresini göstermeden giriyor girmem imkansız
Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Yüksek ihtimal öyle gibi. Takip etVermiyor ne yaptıysam yaptım asla vermiyor
Nasıl daha kolay anlatsana bizde bilelimyok hacker değilim maalesef sadece bikac tavsiye verecektim iphone de işler daha kolay
Nasıl yani? Her yere birlikte mi gidiyorsunuz?
Farklı konularda veya yorumlarda göruyorum o yüzden öyle dedim.Eşim tel şifremi istedi vermek istemiyorum.Gelen yorumlar dediğim şekilde.Güvenmiyor mu bitir vb gibi.Mesele burda özel hayat değil.. Mesela benimde eşimin de telefonu şifrelidir ama ikimizde birbirimizin şifrelerini biliriz buna rağmen girip karıştırmayız... Özel alana saygı duymak başkadır ama böylesine kaçırmak gizlemek bir evlilikte olmayacak birşeydir. Kocamın benden daha özel hiç birşeyi olamaz benimde ondan daha özel birşeyim olamaz. Ben ne onun erkek arkadaş sohbetlerine karışırım nede o benim kız arkadaşlarımla ettiği. Sohbete bakıp karışamaz.
Siz yanlış anlamışsınız konuyu.
Sosyal medya şifrelerini de bilirim ama bende açık değildir açmam... Özgürlük vermek istemek başka, kendi özgürlüğü ile benim üzülmemi şüphe duymamı sağlaması başkadır.
Ayy evet, kesin bir haltlar karıştırıyor bu adamŞöyle bir annesine, markete arada parka getirip götürüyor herhalde. Eşine güvenmiyor çünkü kendi güvensiz hareketler yapıyor kişi kendinden bilir işi.
Bazen kısastan yanayım ben, merak uyandırın sizde şifrenizi değiştirebşlirsiniz, telefonu sessizde kullanabilirsiniz. Yaşadığınız duyguyu anlamalıYok bazen arada bakar öyle işi olursa
Bunu yapmıştım bir keresinde yüzünü okuttum o zaman mesajlar silinmişti hiç mesaj yoktu . Sadece bir kaç kız fotoğrafı görmüştüm galerisinde . Sonra bu anladı baktığımı kıyamet koptu ve hepsini kaldırdı sadece şifre var suanUyurken yüzünü okutun ya da parmak izini bilmiyorum daha önce denemedim ama bu şekilde benden gizlense bir şekilde bakmak isterdim. Bir süre bu konuyu hiç acmayip biraz rahatladığında gizlice sifre girerken bakıp uyurken mesajlara bakabilirsiniz. Ben telefonun özel alan olduğunu düşündüğüm için telefonuma bakılması beni rahatsız eder ama bu denli saklıyor olsam benden de şüphelinilmesini normal bulurdum
Hiç bir şekilde telefonunu alamam yanından ayırmıyor ve şifresini kapatıp giriyor . Yoksa çok kez denedim bunu başka bir yol bulmam gerekÜzgünüm ama eşiniz sanırım bir haltlar karistiriyor. Ne demek şifreyi vermemezlik yok küfürlü konuşmalar varmış da görmenizi istemiyormuşmus ay bundan daha komik bir bahane olamaz
Eşler arasında gizli saklı birsey olmamalı sonuçta yatakta hiç birsey gizli kalmiyor degil mi. Yeri geliyor insanlar fantezi amaçlı birbirlerine küfürlü konusmalar yapiyor cok sacma geldi bana kusura bakmayin kişinin insan olarak evlense bile kendine ait özel hayatı tabiki olmalı o ayrı birsey ondan bahsetmiyorum
Bu şekilde şifre gizliliği nedir? Açıkçası sevgili eşinizin sizin kuşku, şüphe duyacağınızi bu şekilde uzuleceginizi düşünemiyor mu bence buna fırsat bile vermemeli. Ne kadar rahat bir adam ha aldatıyor demiyorum belki esnaf arkadaşlariyla argo tabir ile karı kız muhabbeti yapıp goy goy yapıyorlarsa o ayrı kiii Buda karakter meselesi yapılmaması gerek.
Size tavsiyem yok gizliden alın telefonunu yok takip edin yok bilmem ne başka bisey yapın değil. Sadece eşiniz ile açıkça konuşun bu durumu rahatsız olduğunuzu kafanıza takıldığını söyleyin. Eğer sizde bu şekilde gizli gizli işler cevirirseniz haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?