• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor.Şu anda aynı şeyi erkek yapmış olsaydı burada mahfetmiştik onu
ortada bu denli bir şüphe uyandıracak şekilde telefonu bu kadar sakınma durumu her iki cins için de normal değil bence. telefonu her gün didik didik etmek bambaşka bir şey. kaldı ki kadın bu şekilde bir şey hissediyorsa genelde arkasından bir şeyler çıkıyor. Erkeklerinki daha paranoyakça takıntıları yüzünden oluyor çoğunlukla.

Arabasına ses kayıt cihazı koyabilirsiniz diyecektim ama onsuz adla dışarı çıkamıyormuşsunuz.Aldatmasina takılmadan önce keşke buna takilsaydiniz.Ozgurluk evlenince bitmiş, köle olmuşsunuz haberiniz yok Eminim gidip geldiği yerleri ,eve geliş gidiş saatleri tamamen sizin bilginiz dışında gelişiyor Siz evde iş yapan,yemek yapan ilerde çocuk yapacak bir kuluçka makinesi işlevi görüyorsunuz.
Aldattığını bilseniz gemileri yakıp , boşanacak gücün var mı?
Yoksa uğraşmayın yüz göz olmayın yaşayın gitsin ......

Farklı konularda veya yorumlarda göruyorum o yüzden öyle dedim.Eşim tel şifremi istedi vermek istemiyorum.Gelen yorumlar dediğim şekilde.Güvenmiyor mu bitir vb gibi.

Ha bende sizin gibi düşünüyorum.Eşimde bende birbirimizin şfresini biliriz sorun yok.
Bende o tür yorum fikir sahibi olanları anlamıyorum. O kadar özel hayat istiyorlarsa evlenmesinler bekarken özel olur evliyken değil... Güvenle de hiç ilgisi yoktur bunun.. Gerildim ya 🤣

şimdi kızlar iphone bul uygulamasında eğer karşıdaki kişide iphone kullanıcıysa konumunu canlı canlı takip edebiliyorsunuz sahsen ben babama öyle yapiyorum sehirden çıksa haberim oluyor ayrıca geceleri konum servislerinden bugun ugradığı duraklari görebiliyorsunuz ayrıca şifresinin bildiğiniz bi iphone parmak izi kaydedip de sonra sifre degisse bile parmak izinize acabilirsiniz

ortada bu denli bir şüphe uyandıracak şekilde telefonu bu kadar sakınma durumu her iki cins için de normal değil bence. telefonu her gün didik didik etmek bambaşka bir şey. kaldı ki kadın bu şekilde bir şey hissediyorsa genelde arkasından bir şeyler çıkıyor. Erkeklerinki daha paranoyakça takıntıları yüzünden oluyor çoğunlukla.
Bilmiyorum bana normal gelmiyor.
Ya da benim yapım gereği öyle.Arkadaşlarımda bu huyumu sevmiyolar.Olaylara herkesin gözünden anla.aya çalıştığım birçok arkadaşlığım bitti.

Bende o tür yorum fikir sahibi olanları anlamıyorum. O kadar özel hayat istiyorlarsa evlenmesinler bekarken özel olur evliyken değil... Güvenle de hiç ilgisi yoktur bunun.. Gerildim ya 🤣
Ben olaylara herkesin açısından bakmayı seviyorum.Bu yüzden birçok arkadaşlığım bitti.Muhtemelen bu konuda da burada linç yicem😁😁

Bunu yapmıştım bir keresinde yüzünü okuttum o zaman mesajlar silinmişti hiç mesaj yoktu . Sadece bir kaç kız fotoğrafı görmüştüm galerisinde . Sonra bu anladı baktığımı kıyamet koptu ve hepsini kaldırdı sadece şifre var suan
Hiç bir şekilde telefonunu alamam yanından ayırmıyor ve şifresini kapatıp giriyor . Yoksa çok kez denedim bunu başka bir yol bulmam gerek
Kıyameti koparacak kişi sensin bu kavga da sustun mu? Nedir korkun senin ya ayrılmak mı? Böyle evden çıkamadan kendin izinsiz hareket edemeden ama kendisinin özgür olduğu bir evliliği nasıl kabul ettin? Görücü usulu mü severek mi evlendiniz?
şimdi kızlar iphone bul uygulamasında eğer karşıdaki kişide iphone kullanıcıysa konumunu canlı canlı takip edebiliyorsunuz sahsen ben babama öyle yapiyorum sehirden çıksa haberim oluyor ayrıca geceleri konum servislerinden bugun ugradığı duraklari görebiliyorsunuz ayrıca şifresinin bildiğiniz bi iphone parmak izi kaydedip de sonra sifre degisse bile parmak izinize acabilirsiniz
Ama onu yapmak için izin şart diye biliyorum yanlış mı biliyorum? Bide takip edilen ıphone takip edildiğini baktığında görüyor diye biliyorum yanlış mıyım?

Ben olaylara herkesin açısından bakmayı seviyorum.Bu yüzden birçok arkadaşlığım bitti.Muhtemelen bu konuda da burada linç yicem😁😁
Üç tane mesaj aldın bile 🤣
Ya bende empati insanıyım ama bu konuda empati yapamam erkekle bu kader gizlilik sakınma bana ters 😅

Hiç bir şekilde telefonunu alamam yanından ayırmıyor ve şifresini kapatıp giriyor . Yoksa çok kez denedim bunu başka bir yol bulmam gerek

Açık açık isteyin. Magdem bir sorun yok bakmak istiyorum deyin bir anda korkusu olmayan adam verir bir program çalışmıyor bende diyerek mesela. Ben beklemekle uğraşmazdım herhalde ben aynı hareketleri göstersem ne hissedersin falan derim.
Yüzleşirim. Telefon istemekten bile çekiniyorsunuz.
İlla ilerlesin aldatsın diye beklenir mi? Biseyler var belli ki.

Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki

Niçin size böyle davranmasına izin veriyorsunuz?

Dünya ile bağlantınızı kesmiş, gelişmenizi istemiyor. ama kendi hayatını yaşıyor sizde onun sizi eve kısıtlamasına izin vererek hem sosyal hattınızın sonunu getiriyorsunuz hemde bu denli rahat bir şeyler karıştırmasına fırsat vermiş oluyorsunuz. Bunu sonucunu şimdi değil bir kaç sene sonra daha net göreceksiniz.

Merhaba ,

Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Bence de aldatıyor gibi eşler birbirlerinin şifrelerini bilmeli ve telefonu saklamamalı diye düşünüyorum

Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor.Şu anda aynı şeyi erkek yapmış olsaydı burada mahfetmiştik onu
İyi de hangi kadın eşiyle beraberken telefonunu kapatıyor, gizliyor, kendisinin dokunmasını yasaklıyor ve kendisi olmadan sokağa çıkarmıyor?
Şaka mısınız?

İyi de hangi kadın eşiyle beraberken telefonunu kapatıyor, gizliyor, kendisinin dokunmasını yasaklıyor ve kendisi olmadan sokağa çıkarmıyor?
Şaka mısınız?
Bacım linçleme sevgi hanım lafı güzar yapmış yoksa oda karşı şifre saklamaya falan konuştuk yukarıda 🤣

Back
X