- 20 Eylül 2023
- 39
- -9
- 1
- 27
- Konu Sahibi herhangibiriyim
-
Vermiyor ne yaptıysam yaptım asla vermiyorabla telefonu eline geçirmeye çalış o zaman anlarsın aldattıp aldatmadığını tum sorularının cevabı telefonda
Nasıl emin olucamNe yazık ki olumlu bir yorum yapamicam. Aldatıyor gibi.
Nasıl emin olucam
Evden onsuz çıkmama izin vermiyor kiBen olsam gizliden takip ederdim.
Eşimin sosyal medya şifrelerini hiç istemedim açıkçası ama birbirimizin telefonunu istediğimiz an alabilir, kullanabiliriz belki bunun verdiği güvenden.Merhaba ,
Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?