Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

herhangibiriyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
39
-9
1
27
Merhaba ,

Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???

Ne zamandan beri telefonu bu şekilde kullanıyor?

Çok sinirlerim bozuldu seni düşünemiyorum bile...
Her söylediğin şey kuşkudan öte emin olmak için sebep zaten..
Sosyal medya maillerini biliyor musun? Maillere giriş yapma imkanın var mı? Eğer varsa mail adresini veya adreslerini kendinden aç ordan takibe al.. Gerekirse Google haritalarını aktif hale getir nereye gidiyor zaman çizelgesinde takip et..
Maillerin içinde illa birşey bulursun zaten

Eşimin sosyal medya şifrelerini hiç istemedim açıkçası ama birbirimizin telefonunu istediğimiz an alabilir, kullanabiliriz belki bunun verdiği güvenden.
Yani telefonu çalmasın istediği için aramalara kapatıyor olabilir ama telefonunu size asla vermemesini şüpheli buldum ben. Sizin telefonunuza bakabiliyor mu kendisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…