- 20 Mart 2016
- 708
- 1.298
- 113
- Konu Sahibi herhangibiriyim
-
ortada bu denli bir şüphe uyandıracak şekilde telefonu bu kadar sakınma durumu her iki cins için de normal değil bence. telefonu her gün didik didik etmek bambaşka bir şey. kaldı ki kadın bu şekilde bir şey hissediyorsa genelde arkasından bir şeyler çıkıyor. Erkeklerinki daha paranoyakça takıntıları yüzünden oluyor çoğunlukla.Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor.Şu anda aynı şeyi erkek yapmış olsaydı burada mahfetmiştik onu
Bende o tür yorum fikir sahibi olanları anlamıyorum. O kadar özel hayat istiyorlarsa evlenmesinler bekarken özel olur evliyken değil... Güvenle de hiç ilgisi yoktur bunun.. Gerildim yaFarklı konularda veya yorumlarda göruyorum o yüzden öyle dedim.Eşim tel şifremi istedi vermek istemiyorum.Gelen yorumlar dediğim şekilde.Güvenmiyor mu bitir vb gibi.
Ha bende sizin gibi düşünüyorum.Eşimde bende birbirimizin şfresini biliriz sorun yok.
Bilmiyorum bana normal gelmiyor.ortada bu denli bir şüphe uyandıracak şekilde telefonu bu kadar sakınma durumu her iki cins için de normal değil bence. telefonu her gün didik didik etmek bambaşka bir şey. kaldı ki kadın bu şekilde bir şey hissediyorsa genelde arkasından bir şeyler çıkıyor. Erkeklerinki daha paranoyakça takıntıları yüzünden oluyor çoğunlukla.
Ben olaylara herkesin açısından bakmayı seviyorum.Bu yüzden birçok arkadaşlığım bitti.Muhtemelen bu konuda da burada linç yicemBende o tür yorum fikir sahibi olanları anlamıyorum. O kadar özel hayat istiyorlarsa evlenmesinler bekarken özel olur evliyken değil... Güvenle de hiç ilgisi yoktur bunun.. Gerildim ya
Bunu yapmıştım bir keresinde yüzünü okuttum o zaman mesajlar silinmişti hiç mesaj yoktu . Sadece bir kaç kız fotoğrafı görmüştüm galerisinde . Sonra bu anladı baktığımı kıyamet koptu ve hepsini kaldırdı sadece şifre var suan
Kıyameti koparacak kişi sensin bu kavga da sustun mu? Nedir korkun senin ya ayrılmak mı? Böyle evden çıkamadan kendin izinsiz hareket edemeden ama kendisinin özgür olduğu bir evliliği nasıl kabul ettin? Görücü usulu mü severek mi evlendiniz?Hiç bir şekilde telefonunu alamam yanından ayırmıyor ve şifresini kapatıp giriyor . Yoksa çok kez denedim bunu başka bir yol bulmam gerek
Ama onu yapmak için izin şart diye biliyorum yanlış mı biliyorum? Bide takip edilen ıphone takip edildiğini baktığında görüyor diye biliyorum yanlış mıyım?şimdi kızlar iphone bul uygulamasında eğer karşıdaki kişide iphone kullanıcıysa konumunu canlı canlı takip edebiliyorsunuz sahsen ben babama öyle yapiyorum sehirden çıksa haberim oluyor ayrıca geceleri konum servislerinden bugun ugradığı duraklari görebiliyorsunuz ayrıca şifresinin bildiğiniz bi iphone parmak izi kaydedip de sonra sifre degisse bile parmak izinize acabilirsiniz
Üç tane mesaj aldın bileBen olaylara herkesin açısından bakmayı seviyorum.Bu yüzden birçok arkadaşlığım bitti.Muhtemelen bu konuda da burada linç yicem
Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Hiç bir şekilde telefonunu alamam yanından ayırmıyor ve şifresini kapatıp giriyor . Yoksa çok kez denedim bunu başka bir yol bulmam gerek
Gardımı aldım baretimi bekliyorum.Atış serbestÜç tane mesaj aldın bile
Ya bende empati insanıyım ama bu konuda empati yapamam erkekle bu kader gizlilik sakınma bana ters
Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Bence de aldatıyor gibi eşler birbirlerinin şifrelerini bilmeli ve telefonu saklamamalı diye düşünüyorumMerhaba ,
Eşimin beni aldattığı ile ilgili kafamda soru işaretleri var ama 2 senedir evliyiz yakalamış değilim . Sorun şunlar ; eve gelince telefonu hep kapalı normalden sadece whatsapp ve sosyal medyaları açık . Normal aramaya kapalı eve geldiğinde . Asla hiçbir sosyal medya şifresini vermiyor. Ve telefonunu asla elime vermiyor şifreli . Bunu da işine bağlıyor akşamları telefon çalsın istemiyormuş esnaflar ile özel mesajları varmış küfürlü falan görmemi istemiyormuş . Bugün tam olarak konu açmaya emin olduğum nokta şu oldu sabah çok özen göstererek çıktı ve akşam geldiğinde aşırı derecede evi saracak kadar bir parfüm sıkmıştı . Arkadaşının parfümünün arabada kaldığını ve onu denediğini söyledi . İlk defa kıyafetlerini direk kirli sepetine attı çok parfüm sıkmış diye . Ve duşa girmek istedi bende sabah yeni duş aldığını önce yemeğini yemesini istedim . Bilmiyorum kafam karıştı sizce ???
İyi de hangi kadın eşiyle beraberken telefonunu kapatıyor, gizliyor, kendisinin dokunmasını yasaklıyor ve kendisi olmadan sokağa çıkarmıyor?Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor.Şu anda aynı şeyi erkek yapmış olsaydı burada mahfetmiştik onu
Aynen oyle ne saçma sanki çocuk ne münasebet ya o kadar da dinlenilmez koca da olsaKendisi nasıl bireysel takılabiliyorsa sizde çıkın çocuk musunuz yetişkin kadınsınız çıkın gidin istediğiniz zaman.
Bacım linçleme sevgi hanım lafı güzar yapmış yoksa oda karşı şifre saklamaya falan konuştuk yukarıdaİyi de hangi kadın eşiyle beraberken telefonunu kapatıyor, gizliyor, kendisinin dokunmasını yasaklıyor ve kendisi olmadan sokağa çıkarmıyor?
Şaka mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?