- 20 Eylül 2023
- 39
- -9
- 1
- 27
- Konu Sahibi herhangibiriyim
Evlendiğinizden beriNe zamandan beri telefonu bu şekilde kullanıyor?
iphone kullanıyor ama şifresini göstermeden giriyor girmem imkansızabla kocan android mi iphone mi kullanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendiğinizden beriNe zamandan beri telefonu bu şekilde kullanıyor?
iphone kullanıyor ama şifresini göstermeden giriyor girmem imkansızabla kocan android mi iphone mi kullanıyor
Kız sakin ol aaa başımıza heykır.abla kocan android mi iphone mi kullanıyor
Telefon şifresini asla göstermiyor ki bakayımabla kocan uyumuyor mu hiç telefon şifresini kocan fark etmeden öğren gece gizlice al karıştır bi ol bul uyku ilacı ver bir şey ver al o telefonu ben özellikle bir erkeğin telefonunu aşırı saklamasını aldatma diye yorumlarım
Ya bu adam aldatmasa bile ki yemediği halt yok belli ki, bu muameleyi kendinize nasıl hak görüp kabul ediyorsunuz? Siz çok afedersiniz evcil hayvanı mısınız o adamın?Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Nasıl yani? Her yere birlikte mi gidiyorsunuz?Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Telefonu ortada olmayan erkek normal değildir.
Şifre koyabilir ama şifreleri eşler bilmelidir net. Ve o telefon ortada olmalıdır
I Phone sa çok zor birşeyler bulman, onay vermeden maillerde takip bile edemezsin o clouda giremezsin şifre bilsen bile...Evlendiğinizden beri
iphone kullanıyor ama şifresini göstermeden giriyor girmem imkansız
yok hacker değilim maalesef sadece bikac tavsiye verecektim iphone de işler daha kolayKız sakin ol aaa başımıza heykır.
Ben eşimin telefon şifresini bilirim ama alıp da kurcalamam. Telefonlar da hep ortada durur. Güven varsa şifre bilinmeli tam tersi.. Ama burada şüpheli şeyler var.Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor
Yalnız birini uyku ilacı ile uyutmak suç.abla kocan uyumuyor mu hiç telefon şifresini kocan fark etmeden öğren gece gizlice al karıştır bi ol bul uyku ilacı ver bir şey ver al o telefonu ben özellikle bir erkeğin telefonunu aşırı saklamasını aldatma diye yorumlarım
Sen ver deneyen ablaların oluryok hacker değilim maalesef sadece bikac tavsiye verecektim iphone de işler daha kolay
Harika.Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Yok bazen arada bakar öyle işi olursaEşimin sosyal medya şifrelerini hiç istemedim açıkçası ama birbirimizin telefonunu istediğimiz an alabilir, kullanabiliriz belki bunun verdiği güvenden.
Yani telefonu çalmasın istediği için aramalara kapatıyor olabilir ama telefonunu size asla vermemesini şüpheli buldum ben. Sizin telefonunuza bakabiliyor mu kendisi?
Sizde kabul mu ediyorsunuz bunu?Evden onsuz çıkmama izin vermiyor ki
Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor