• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor.Şu anda aynı şeyi erkek yapmış olsaydı burada mahfetmiştik onu

Telefonu ortada olmayan erkek normal değildir.
Şifre koyabilir ama şifreleri eşler bilmelidir net. Ve o telefon ortada olmalıdır

Aynen evli barklı adamın telefonun da şifre varsa eğer karısı bilmelidir acil durumlar da kendi telefonu şarjı olmasa yada en yakın telefon onun ki olsa elbette bilecek. Güvenle bile alakası yok. Bu ne saçmalık.

Evlendiğinizden beri

iphone kullanıyor ama şifresini göstermeden giriyor girmem imkansız
I Phone sa çok zor birşeyler bulman, onay vermeden maillerde takip bile edemezsin o clouda giremezsin şifre bilsen bile...
Peki bu telefon kaçırma yüzünden kavga falan etmedin mi neler oldu istediğin zaman

Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor
Ben eşimin telefon şifresini bilirim ama alıp da kurcalamam. Telefonlar da hep ortada durur. Güven varsa şifre bilinmeli tam tersi.. Ama burada şüpheli şeyler var.

Eşimin sosyal medya şifrelerini hiç istemedim açıkçası ama birbirimizin telefonunu istediğimiz an alabilir, kullanabiliriz belki bunun verdiği güvenden.
Yani telefonu çalmasın istediği için aramalara kapatıyor olabilir ama telefonunu size asla vermemesini şüpheli buldum ben. Sizin telefonunuza bakabiliyor mu kendisi?
Yok bazen arada bakar öyle işi olursa

Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor

Neden linç ediliyo bu ne saçmalık ya eşim telime bakabilir tabi ki hayat arkadaşım değil mi bu? Tabi o güven yoksa evli kalmanın hiçbir mantığı yok özel hayatıma bir suistimalde mi buluncak eşim?
Ya insanlar medeniyet adı altında kopuk evlilik yaşıyor şaşırıyorum.

Back
X