Eşim benden gizli nikah kıymıs

Af yok,kelime seçip yorum yapmayalım.ne affı.orda kastettigim adamın yalancılıgi.guvensizligi.ben onu affetmiyorum.yarin mahkeme için başvuru yapicam.korkmuyorum ondan.her dakika serefsizlesiyor,dahaa azonce bağıra cagira kavga edip çıktı

Siz nasıl sakin durabiliyorsunuz ? Yada ben fazlaca empati yapmış olabilirim zira şuan öyle sinirliyim ki anlatamam . Neyse size mutluluklar .

ya sabıııırrrrr

Önceki yorumlarda karar değiştirdim zaten,yarın gidicem barodan avukat talebine

Siz nasıl sakin durabiliyorsunuz ? Yada ben fazlaca empati yapmış olabilirim zira şuan öyle sinirliyim ki anlatamam . Neyse size mutluluklar .
İki çocukla bu olayı kimse bilmediği için olabilir mi.yasadigim olay,yaşadığım hayat.cok sebep var.ama çok sinirliyim tabiki.sadece kırıp dökmüyorum,öyle biri olmadım hiç.yapmam gerken neyse yapicam.aklim var fikrim var.mutlu da olucam herşey bitsin, sağolun

Resmi nikahmi yapmis o kadina . Eğer dini nikahsa bu kafayla 2 tane daha alir nikahina.

Gecmis olsun sessizce ve asaletinizle amannn s.ç birak agizlarina rezil rüsva et sonrada Allaha havale et

Lütfen kocasına “şerefsiz” demeyin. O onun “Eşi” . Ama metres konumundaki kadına istediğiniz hakareti yapabilirsiniz

bunu bir avukata danışın. Bildiğim kadarıyla 6ay beklediğinizde aldatılmayı kabullenmiş ve evliliğinize devam etmiş sayılıyorsunuz ve 6 ay sonra boşanmak isyediğinizde bu yazdıklarınızın hiç bir geçerliliği olmuyor, siz işk zaman kabul edip evliliğinizi devam ettirdiğiniz için evliliğinizi bu nedenler eşinizin hatası gibi sonlandıramıyorsunuz.
Bir ablam inat etti boşanmayacağım diye. Adam başka kafınlardan 4 çocuk yaptı. Abla hep uzaklaştırmaşar çıkardı hiç adamla birlikte dırmadı. Seneler sonra şimdi abla aldatma nedeni ile adamı boşayıp donuna kadar alamıyor çünkü hakim bu kadın bunu kabul eymiş senelerce diyor

Lütfen kocasına “şerefsiz” demeyin. O onun “Eşi” . Ama metres konumundaki kadına istediğiniz hakareti yapabilirsiniz
O onun eşi mi neler diosunuz ya benim bile takıldığım şey yazı boyunca o haysiyetsize eşim diye hitap etmesi yapabileceği en büyük yanlışı yapmış kadına bide eşim dio eş kelimesi hariç her lafı hakediyor o kişi veeee konu sahibi Didem semerci ne gerek 6 ay bekliyorsnz 6 aya içiniz soğur affedersiniz o size onları yaşattı sizde onun nerde olduğunun hiç bir önemli yok açın boşanmayı elinizde kanıtlar var oda çeksin zora girsin

Hoca nikahının resmi nikantan önce kıyılmasının önüne geçilmezse daha çok kadınlarımız üzülür..
resmı nıkah olmadan hoca nıkahın duasını yapmıyor artık aslında
belkı kucuk bolgelerde tanıdık bır hoca olursa bılemem ama ...

Eşimi affetmiyorum ama evli bir adamla olan kadını da affedemem.bile bile girişmiş bu işe.

Kadini affetmeniz gerekmiyor, size verilmis bir sözü, sizle yasanmisliklari, hatiralari olan biri degil. Siz affetseniz ne, affetmeseniz ne... cok mu umrunda olur? Siz sorununuzu esinizle cözün. Hesaplasacaginiz kisi esiniz.

Tüm konu boyunca sürekli eşim eşim ama diğer kadına her türlü hakaret serbest , neymiş adama şerefsiz demeye üşeniyormuşum

Kızım evlenirken önce hoca nikahı oldu sonra resmi nikahı kıyıldı,önceden resmi nikah şartı aranıyordu sonradan kalktı bu uygulama.
2014 yılında evlendım o zamanlar oyleydı sımdı degısmıs olmasına sasırdım
aslında suan yapılan hoca nikahı bız bu işin adını koyduk hayırlı olsun duasını yaptık maksadıyla yapılıyor
m.ö yıllarda resmı devlet kurumları yokken o sekılde evlendırılıyordu

cogu erkegın aklı bıraz kıt onu anladık da
kadınlara uzuluyorum kapasıtelerını o beyınlerını bosa harcıyorlar

Tüm konu boyunca sürekli eşim eşim ama diğer kadına her türlü hakaret serbest , neymiş adama şerefsiz demeye üşeniyormuşum
Al birini vur ötekine bu tarz konularda en büyük suçlu diğer kadın bile değil adamdır benim gözümde sonra kadın ve sonra boşanmak için evde onu aldatan adamın gelip gitmesini bekleyen kadın

İhaneti öğrendikten sonra belli bir süre sonunda boşanmaya karar verirseniz ihaneti gerekçe olarak sunamiyor ve bundan doğan haklarınızı alamıyorsunuz affetmis sayiliyorsunuz, hukukçu arkadaşlar varsa daha iyi bilir ama 5-6 ay gibi bir süre. Bunu da göz önünde bulundurun

Kıskanmaktan ziyade, gözümün önünde olmasın.esime dedim git başkasını bul naparsa yap ama yuvamizi dağıtmaya rolü olan o kadını istemiyorum.
Öfkenizi anlıyorum ama neden anlamıyorsunuz , yuvanızi dağıtan o kadın değil eşiniz, size kazık atan eşiniz , eşiniz size bunu yapıyorsa elalem ne yapmaz. Bir gün kendi başıma gelirse de aynısını düşüneceğim. Neden hep karşı tarafı sucluyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…