Eşim bana kötü davranıyor

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
ayy bıktım şu toksik ilişkilerden ve çaba saçmalıklarından. yok emek verdim, yok çabalarım. Arkadaşlar ilişki origami oyunu değil, emek verilmez. Ne emeği veriyorsunuz yahu? bana bok gibi davransın ve sabredeyim çünkü emek sdfjgks aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz. Acilen birey olup sağlıklı ilişki nedir ne değildir öğrenmeniz gerekiyor, yoksa siz daha çook emek verirsiniz...

Yarisina kadar ancak okuyabildim. Oraya kadar olan kısım bile burdaki 8-10 boşanma temali konunun içeriğini kapsayacak sekilde. Ful paket hayvan oglu hayvan modeliyle evlenmissiniz. Ama cok net suclu sizsiniz. Kimse tarafindan suratina bakilmayip kendi kendine yaşamaya terkedildiginde kimseye zarar veremeyecek olan bir hayvani alip kendinize koca yapiyorsunuz. Bravo valla. Nisanliliktan belliymis her sey. Evlendiniz bununla nesine sasirdiniz acaba? Bi de boylesini baba yaparsiniz ohh ne ala. Hastayken dört donuyormussunuz, aferin aferin dönmeye devam, iyice donun

Bravo valla.şurada kibar olacağız, elit bir şeyler yazacağız diye yumuşak yumuşak laflarla durumu anlatmaya çalışıyoruz.ne güzel dan dan yazmışsın.bunlar hep erkeksiz, ilişkisiz kalma kormusundan bence.

bir de bence bazı kadınların sıkıntıları kendi ailelerinden başlıyor. Evde anne babada düzgün bir iletişim ilişki örneği görmiyorlar, maalesef ki Türk kültüründe de cefakar kadın, sabreden kadın, kahır çeken vefalı kadın imajı medyada çok vurgulanıyor. Bunun sonunda da böyle toksik ilişkilerde boğulan insanlar ortaya çıkıyor. Tabi bir sebebi de yalnızsan sen eksiksik mesajının çocukluktan beri toplumda yer etmesi

Çok doğru demişsin Çocuk büyürken resmen başına ne gelirse gelsin evliliğin içinde kalmayı öğretiyoruz

Çok haklısın valla.çok evlilik meraklısı bir toplumda yaşıyoruz.olmaması gereken evlilikleri çılartsan çiftlerin yarısından çoğu boşanır bence.dünyadaki en zor konu evlenecek kadar sevdiğin, uyuştuğun birini bulabilmek bence.demem o ki bu kadar insanın bu kadar şanslı olması zaten mümkün değil.neden kör de topal da gitse ilişki evlilik yapılmalı diye düşünüyor insanlar anlamıyorum.

Kızım sen neyin kafasını yaşıyorsun daha 20 yaşındasın koca kökü mü kesildi dağ ayısını ne zamana kadar çekeceksin.
Biraz kendine saygın olsun. Çocuğun yok, ne demek nereden başlayacağım. İşe gireceksin, kendi paranı kazanacaksın, dik duracaksın.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Çok sevmeniz çabalarınız zaten boşa karşınızda ki insan değil bebek te iyi ki onun gibi bir babayı değil cenneti seçmiş size davrandığı gibi çocuklarınıza da davranacaginizi biliyorsunuz bir seneniz gitmiş bir ömrünüz gitmeden ayrilin

Okurken çocukluguma indim.
Kumar ve bir kaç şey harici annemin gençliğini gördüm.
Çocuk olarak yaşadıklarımızı gördüm.
Bir şey diyeyim mi ?
Düzelmiyor.
Babam hala aynı tek değişen kısım artık annem de sesini çıkardığı için bizler de büyüdüğümüz için terkederiz korkusu ama psikolojik olarak yıpranmış ve asla hakkını helal etmeyen bir kadın bıraktı geriye bir de psikolojisi bozuk çocuklar yani ben ve kardeşlerim.
40 senedir evliler.
Eğer dedem annemin elinden tutsaydı boşanırdı, bizlere de bakardı.
Ah canım annem ah.

Ah kuzum ya.. valla ben psikoloğa da götürdüm terapiye de götürdüm düzelmedi. Benim binbir çabam daha oldu ama düzelmedi. Düzelmek istemiyorsa düzelmiyor olan sana oluyor. Allah belki de çocuğunuzun olmasını engelledi sana yardım etti kim bilir. Kendine gel yaşın çok genç. Bu adamla bi ömür ne yapmayı planlıyorsun. Biliyorum çok zor severken ayrılmak ama her gün anlayacağına bi kaç ay ağlarsın sonra hayat kim bilir ne süprizler getirir

E… olana semer vuran çok olurmuş. Atalarımız ne kadar haklı.

Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum.
Düzelme tek tük meselelerde beklenir sizin eşinizin her yönü size batıyor, zaten adamda insanlığa dair hiçbir emare yok hangi biri düzelecek? Adamın tekrar doğması gerekiyor hangi akla hizmet böyle biriyle evlendiniz? Resmen konu oku oku bitmedi hayatın her alanında eşiniz tam bir odun pozitif hiçbir şey yapmıyor hala gelmiş seviyorum diyorsunuz. Neyini seviyorsunuz bir liste yapın bakalım artı eksilerini

60ından önce iyi olana hiç şahit olmadım gerçekten. Annemin bir akrabası var karısına çektirmediği kalmadı. Kadın genç yaşında trafik kazası geçirdi pat diye öldü. O zaman aklı geldi başına vay ben neler ettim gün yüzü göstermedim diye dövünüp durdu. 10 sene oldu eşini kaybedeli hala yatak odasında uyuyamıyormuş. Öldükten sonra bilinen kıymeti kim ne yapsın

Yazık ya hiçmi canınızın bir kıymeti yok bu yaratığa katlanmak için tek bir sebeb yok

Çocukta yok boşan vur tekmeyi o kıçına sonra keyifle izle

Evlilik bu değiş sevgi hürmet bu değil sizi kandırmışlar bu evlilik değil bir zindan hayatı

Bir işe girin çalışın koca parasına muhtaç olmayın ve boşanın

Nasıl bastırmış sizi korkunç neden baglattırıyorsunuz anne olmak en tabi hakkınız ama babası bu herif olmamalı aklınızı başınıza toplayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…