Eşim bana kötü davranıyor

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Düzelmez. Düzeleni hiç görmedik. Ya 20 yaşındasın ne çabası ne emeği, gelecek yılların geçmişinden uzun değer mi yaktığına.
Bu adam asla iflak olmaz. Kumar hakaret aşağılama ne arasan var hangi biri düzelecek. Maddi manevi nereye geleceksin. Alacaksın varsa altınlarını çekip gideceksin, 1 göz eve ne maddiyatı allah aşkına ya
Onlar enayiliğine doymasın. Birilerinin kendini hızlıca kurtardığını, çile çekmediğini Görmeye tahammülleri yok. Çekip şimdi mutlu olanların madalyaları neredeymiş. Allah bilir sağlam yerleri yoktur.

15 yıldır evliyim ve senin yaşadıklarının birini bile yaşamadım, böyle adamlar var. Salaklık etme. Kurtar kendini

O "sunu cektim bunu cektim" diyenlerin de simdi düzelip mutlu olduklarina asla inanmiyorum. Onlarda "ben de cektim/emeklerim/baskasina gitmesin" kafasinda olanlar

Çok stresliydim yardımcı olmuyordu düşük tehlikem olduğunu söyledi doktor ve eşim bana "4 ay yap işini sonra yapamazsın", "ablam da hamile ama yapıyor", "çok abartıyorsun her şeyi" vs diyordu sürekli.
Ablasının kocasıyla yaptığı şeyi nereden biliyor?

Yazdığı yorumlara bakıyorum el bebek gül bebek bakar bu ite

1 saniye bile düşünmene gerek yok.durum o kadar vahim.hamile kalman kısmetsizlik olmuş.hep de sizin gibi sıkıntılı ilişkisi olanlar şıp diye hamile kalıyor ne hikmetse.

O "sunu cektim bunu cektim" diyenlerin de simdi düzelip mutlu olduklarina asla inanmiyorum. Onlarda "ben de cektim/emeklerim/baskasina gitmesin" kafasinda olanlar
Yaa bırak bi koli ilaçla ayakta duruyorlar, sorana "Çok şükür eyiyiz, düzeldi, aşkım diyo canım diyo." 40 yıl eşine yediği yemeği bile hora geçirmeyince, kıymetli oluyor tabi tek tatlı sözü.

Okurken çok üzüldüm.. Eşinizin ve ailesinin size asla saygısı da sevgisi de yok. Eşiniz düzelir mi düzelmez mi bilemem ama daha çok gençsiniz hayatınızı bu adamdan ibaret saymayın. Lütfen okumuyorsanız okuyun bir meslek sahibi olun, çalışın kendinizi geliştirin. Bu adamın eline bakıp kendinizi ona muhtaç hissetmeyin.

Eli tutmaz şeyi kalkmaz hale gelince belki düzelir eh. Düzelirse de siz artık eski siz olmazsınız. Türlü hastalık, stres sahibi olup çıkacaksınız. 30 yıl çektikten sonra düzeleceğine hiç düzelmesin. Bir ömrünüz var serserinin teki için heba etmeye değer mi diyeceğim de bile isteye evlenmişsiniz. Yazık ya vallahi yazık.

Yaa bırak bi koli ilaçla ayakta duruyorlar, sorana "Çok şükür eyiyiz, düzeldi, aşkım diyo canım diyo." 40 yıl eşine yediği yemeği bile hora geçirmeyince, kıymetli oluyor tabi tek tatlı sözü.

Adam yaslanmaya baslayinca "artik kari kiza gitmiyor" diye sevinenler var aralarinda. Yeter ki baskasina gitmesin, agiz burun dagitmis ne ki. Yani bende bir anneyim cocuklarima iliskilerle ilgili ilk ögretecegim sey böyle herifleri ve kadinlari nasil anlayip hayatlarindan tekrar cikartabileceklerini olucak. Düsünsenize siz binbir emekle büyüttügünüz kizinizin dudagini patlatiyor, kiz hala "seviyorum" diye geziniyor. Asla normal degil.

Karı kıza gitmiyor ama evdekine de hayrı yok Köşede oturuyor pilli ayıcık gibi, gençlikte burnundan kıl aldırmayan hırt, kadın önüne iki tabak yemek koyacak donunu yıkayacak diye bülbüle dönmüş, o bile nimet geliyor yazık.

Yahu güzel kardeşim sana yazık değil mi? Senin annen baban yok mu? Seni ağzındaki dişi barzonun biri kırsın diye mi yetiştirdi annen? Bak bir kız annesi olarak diyorum. Şu yaşadıklarının 100de biri Allah korusun kızımın başına gelse o insanların hepsini ateşe verir sürüm sürüm süründürürüm. Yazık günah değil mi sana daha 20 yaşındasın. Düzelmesini beklersen çok çekersin. Çocuğunda yokmuş. Kaç kurtar kendini Allah peygamber aşkı için

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Ailesiyle bir alakası yok adamın huyu huy değil. İstersen al marsa götür yine değişmez. Kendini kandırma.

Sanki bunlar da ünlü aktörler falan da bizim kadınlar da sürekli tetikte aman gidecek diye.çoğu erkek kadın bulamıyor.bunların gittiği kadınlara acırım ancak.biz kadınlar ne gereksiz değer veriyoruz erkeklere.düşünce yapımızı drğiştirmemiz gerek.

Benim annem (ki sizin yaşadıklarınızın çeyreğini yaşamamış) gençliğim sağlığım gitti, genç yaşımda tansiyon hastası oldum diye anlatıyor hep. Kimmiş o sonradan sihirli değnek değmişçesine çok iyi olanlar? 60ından sonra iyi olacaksa hiç olmasın

Ben bazen dünyanın düzeninin bu şekilde olduğunu düşünüyorum.allah bu zalimleri yaratıyorsa onları çekecek,sevecek, bu durumdan zevk(!) alacak insanları da yaratıyor bence.acı çekmeyi seven kadın profili hepimizin bildiği birşey.gerçi onların acıdan zevk alma durumu da var.onlar için tam olarak bir acı değil.bu şekilde birkaç kadın tanımıştım hayatımda asıl beyefendi, sevgi dolu, nazik adamlarla mutlu olamıyorlar
Adamın da hayatını mahvediyorlar.
En iyisi bu çiftleri de böyle kabul etmek, insanlar çeşit çeşit.haa bu arada çocuklar da magdur oluyor ama ona yapacak birşey olmuyor.
En büyük savunma mekanizmaları da çocuk yapıp, sonra çocuklar için ayrılamıyorum demek, kurban olarak görüpmeyi sevdikleri için.haa bir de kendi rezil olaylarıyla aileyi karıştırmayı ve bu durumu önüne gelen herkese anlatıp, macera yaşamayı seviyorlar.

60 yasindaki eski kaynanamda duzelecek dedi 40 yildir adam ayni gram düzelme yok onun pisliği cocuklardan cikti psikolojileri bozuk simdi ben bosaniyorum ne emek ne emek vermissin

Çok çabalarsın daha bu gidişle.
Ama psikiyatrik tedavi yollarında.
Çok üzgünüm.
Düzelmez adamın sorunu ailesi falan değil.
Sana değer vermiyor senş yok sayıyor seni sadece ihtiyaçlarını görecek, onu pohpohlayacak bir varlık olarak tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…