Eşim bana kötü davranıyor

Aynen öyle, bugün gidip boşanacağım dese adam kendini paramparça eder gitmesin diye , niye çünkü bedava hizmet alacak , adam uyanık, olan bu zavallı kadına olacak , umarım erken uyanır...

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Ya neyini seviyorsun okurken çıldırdım. Sence koca dediğin böyle bir şey olabilir mi? 20 yaşındasın soruyorum hayalindeki koca bu mudur?

günaydın..sinirden yarısını okudum...boşanmak için kıyaamet mi kopmasını bekliyorsun?

25 sene sonra siz 45 o 50 yaşında olacak dimi?hıı hıı düzelir tabii sayılı yıl çabuk geçer sabret.
Size organının ismi ile hitap eden birinin düzeleceğini degil de alacağını düşünün derim.
Çift terapisine siz gidin kocanız anlatın bakın bakalım bilim dünyasında bu kaba sakal için buluş var mı öğrenin bize de yazın

Çabaların öyle çatır çatır boşa gidecek ki aklın hayalin şaşacak. Sen geç bu yaptıklarını daha iyisini dene. Git kapılarında köpek ol mesela, bir kere gelip başını okşamazlar emin ol. Aynı tür bir adamla evliyiz. Benim eşim de herşeye öfkelenir, beni duymaz, görmez, eve gelmez, değer vermezdi. Kendisi vaktiyle kumara günde 20 - 30- 40 lira yatırır ama senin gebelik için aylık 40 lira muayene ücretini ödeyemem. Git devlet hastanesine. Senin devlete gidenlerden ne fazlalığın var falan derdi. İlk bebeğim hastalandığında doktora gitmezdim görümcelerimi eve çağırır teşhis bekler ve koşulsuz kabul ederdi. Bebeğim şiddetli grip olurdu bilirdim ama onlar gazı var demişse grip değil gazdı o. 10 yıl iki çocuk ve benim düzeltmek için feda ettiğim bütün benliğim. Şimdi kendimi tanıyamıyorum. Ben neyi seviyorum? ne istiyorum? Neye nasıl tepki verilir? O kadar çok onun istediği gibi oldum ki ben kimim unuttum. Anksiyete ilaçları kullanmasam kafayı yiyorum mesela. Hep gerginim, hep hata yapma, yanlış konuşma korkusu yaşıyorum. Bütü
heveslerim, sevinçlerim, hayallerim bitti gitti. Şimdi boşanacağım korkusuyla kendisini düzeltti ama ben onun özünü bildiğimden bu yapmacıklıkta batıyor bana. Çocuklar evden gitmesin diye iyi adam rolü büründü ama olmuyor artık. Geç kaldı. Ben de herşey bittikten sonra artık hiçbir işe yaramıyor malesef. Bak ben senin 10 yıl sonraki halinim. Senin içini kemirecekler bir tek kabuğun kalacak. Düzelir diye beklerken sen bozulacaksın. Asla ve asla seni bitirmeden seni insanlıktan çıkarmadan bırakmayacaklar.

Kısa ve net söylüyorum boşanın tek bir gününüzü daha bu varlık için feda etmeyin. Asla düzelmez değişmez hoş düzelse bile yaşattıklarını unutmazsınız.

Onlarin hepsi yalan. 25 yildan sonra adamlar yaslaniyor hosafa donuyorlar kadin beni kapinin onune koymasin diye iyi rolu yapiyorlar. Kizim 20 yasindasin kendine acimazsan kimse sana acimaz. Elin ruh hastasini niye onlarca yil cekecekmissin? Sakin cocuk yapma. Dogru duzgun korun.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Bu adamın neyini seviyorsunuz size resmen paçavraymışsınız gibi davranıyor? Ne düzelmesi yahu adamın karakteri bu zaten. Siz görmemekte direniyorsunuz ama sorun ailesi değil bizzat kendisi. Biraz kendinize gelin artık aaa bir kadın kendini bu durumlara düşürmemeli. Ayrıca iyi korunun da bu ayıyı baba yapmayın.

Canım ben yapıcı yorumlar yapmaya çalışırım ancak neler yazdığının farkında mısın? Bir değil 10 değil 50 tane boşanma sebebin var ki biri yeter. Nolur boşan çünkü sonra çocuğun olacak ve çocuğun bu adamı baba diye çekmek zorunda kalacak. Annemi asla tam affedemedim yıllarca babamdan boşanmadı diye, kendin mazoşist olabilirsin ama bir çocuğu böyle bir evde yaşatmaya hakkın yok. Tüm arkadaşlarımın eşleri beraber yaparlar yemekleri ev işlerini. Çok çok yanlış bir yerdesin ve kocan değişmez. Kendine bunu yapacaksan lütfen bu sefer iyi korun

Siz kafa yapısı olarak iyi değilsiniz. 20 küsür yaşındaki adam bu saatten sonra nereye değişiyor, sihirli değnek mi değecek bir anda ne olacak? Boşandıktan sonra kendimi nasıl düzelteceğim diyorsunuz sanki şu anda her şey düzgünmüş gibi. Pes diyorum pes. Sırf yalnız kalmamak için abuk subuk adamların sizi paspas etmesine izin vermenize şaşıyorum.

Tek sıkıntı ailesinin olduğunu mu dusunuyorsunuz ?
Neler yazmışsınız
Şiddet, psikolojik şiddet, ne ararsan var .
Iyi düşünün bu evlilikten hicbirsey olmaz . Sakin bebek düşünmeyin sakın. Bu ortama birde o günahsız meleği dahil etmeyin

Çok yazık kadınlarımıza, yıllar geçiyor kadınlarımız okuyor, gelişiyor ve değişiyor ama erkeklerde tık yok , böyle adamları çekmedikçe düzelmek zorunda kalacaklar , elbet birgün...

valla yarısına kadar okuyabildim ve sinirlerim anında tepeme çıktı .

Ayy dayanamadım ne kadar daha asagilasin seni ne zaman doyarsin yahu delimisin ya çocukta yok bir basın al git kurtul bir işe gir ailene sığın ya hamile kalırsan Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…