Eşim bana kötü davranıyor

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Neyi zorluyorsun? Nişanlıyken olmamış. Evlenmişsin olmamış, hamileyken olmamış, hamilelik sonlanmış olmamıs. Olmamış olmamış olmamış. Neyi oldurmaya çalışıyorsun? Neyini seviyorsun? Böyle bir adamı neden sevesin? Aile yanında olmayla ne alakası var? Abiyane tabirle malzeme bu arkadaşım. Çocuk da yok boşan yoluna bak ya. Belki düzgün birini bulursun. Ne saygı var ne sevgi var ne bir şey. Hayır neyine aşıksın neyini seviyorsun? Hor görülmek, aşağılanmak, sevgi vermeye çalışırken itilmek duvarlara toslamak hoşuna mı gidiyor? Bunu kendine yapma yazık edersin.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Sence tek sorun ailesi mi?
Bir çocuk yapıp kendini o adama tamamen bağlamadan ayrılmak için neyi bekliyorsun?
Değersiz hissettiğinin farkındasın ama neden düzelir ve seviyorum ayaklarına yatıyorsun?
Daha 20 yaşındasın çok gençsin.
Önünde çok daha güzel zamanlar varken lütfen bu adama bir ömür harcama.
Ya boşanıp önüne bakıcaksın ya da tüm her şeye boyun eğip boş bir ömür geçireceksin....

ne yaparsınız bilmem de sakın bir daha koştura koştura çocuk yapmayın sağlam korunun

maddi maneviyat vs diyorsunuz anneniz babanız mı yok sizin boşanmaya niyetiniz mi yok?
aklınızı başınıza alın

Yavrum evladım senin annen, baban, ailen yok mu?
Niye çekiyorsun bu insan müsveddesini?
22 yaşında bir oğlum var benim, senin yaşadıklarının onda birini yaşasa çeker alırım çocuğumu ve boşanması için elimden geleni yaparım.
Aklını başına topla, ‘seviyorum’ deme bu hanzoyu, sevgi böyle bir şey değil, evlilik-eş olmak hiç böyle bir şey değil.

Ayrıl bu adamdan, ya oku ya bir meslek edin.
Hayatını baştan kur.

Düzelmez ki... Geçip giden zamana, size yazık. Net söylüyorum düzelmez.... Bebeğiniz için çok üzgünüm. Sabır diliyorum.

Sizin de psikolojik destek almanız gerektiği görüşündeyim. Farkında değilsiniz ama size eziyet eden birisine bağımlı davranıyorsunuz. Stockholm sendromu olur ya, onun gibi...

Bazi kadinlar cekmeye razi oldugu icin ne desek bos. Bu yasta kosa kosa evlenecek ne vardi? Ha evleneceksiniz bula bula niye donsuz herifler? Adam sana cocugun ölürken bile acimamis, sen anasindan danasindan dert yakiniyorsun. Dudagini patlatmis, disini sallandirmis, ama sen "emeklerin icin" ve belki hic gelmeyecek düzelmeye korkuyorsun (babasi da ayni kumasdanmis). Yani ne diyelim. Böyle bir herifi muhakkak sevmeye devam et..Psikolojik destek alamamizi öneririm, cünkü bu durumda bile "seviyorum" diyebiliyorsaniz (aslinda o sevgi degil, sadece daha yanildiginizi kabul edemiyorsunuz), sizde de sorunlar var.
Bebeginizi kaybettiginize üzüldüm. Ama bu ortama da bir bebek gelmemis olmasi belki de daha hayirlidir

Kimseye kolay kolay boşan demem hep yapıcı konuşurum ama ne olur kaç kurtar kendini

Hepsini okudum ama sorun nasıl okudum. Zamanında doğursam kızım olacak yaştasın. Be saf evladım boşanmanın eşiğinden neden dönüyorsun. Ömrünün hiç mi kıymeti yok. Allah o evladın doğmasına müsade etmeyerek sana kurtulma şansı vermiş kullansana. Neyine dayanıyorsun bu insanların. Köpek muamelesi görmek hoşuna mı gidiyor. Kaç kurtar kendini, aklın mı yok. Genceciksin, insanlar senin yaşında üniversite sınavına hazırlanıyor. Elbet gönlünü hoş tutacak bir insan evladı çıkar karşına, niye kendine bunları reva görüyorsun. Ailemi ikna edemem diyorsan ses kaydı al telefonuna olan biteni, o zaman inanırlar.

Yalan bunlar. Öyle bi şey yok. Sizinki gibi bi kocaya sahip kimsenin eşi asla ve kata düzelmez.

Esinizin basından beri huysuz oldugunu bılmenıze ragmen cocuk yapmanıza sasırdım, kayınpeder deseniz o ayrı tuhaf yanı soylemek kolay gelır ama bosanmak tek care gibi

Ben 20-25 seneye bile iyi olacağını düşünmüyorum. Adamın babası da annesine aynı davranıyormuş. Değişse o da değişirdi.

Kaldı ki gencecik yaşında cesaret edip kendini kurtaramayan kadın 25 sene sonra hiç kurtaramaz. Adamın endişe duyacağı bir şey yok.

4.5 aydır evliyim bana eşim bir kere bağırdı ve sevgisinin az kaldığını söyledi bu söz üzerine ben bağımı kopardım günlerce yüzüne bakmadım çiçekler mi almadı güzel mesajlarla gönlümü mü almaya çalışmadı en sonunda barıştık ve 1 aydır çok iyiyiz. Eğer ben "aman sinir anında söyledi ne olacak" diye düşünseydim kaybetme korkusu yaşamayacak beni tekrar kazanmak için çırpınmayacaktı. Siz siz ölmeden mezara koyan bi insan için çırpınıyosunuz yazık değil mi size? Adam biraz kaybetme korkusu yaşasın değerinizi bilsin siz pervane oldukça ne olacak sanıyosunuz?

Bütün konulari okurum zaten çok severim okumayı sıkılmam ayy valla içim bayıldı yarıda bıraktım yazık kıza bu ne akılsızlık ya
valla bir adam bu kadar değişmez bazıları ne yaşıyorsa hak ediyor bile bile evleniyor. bu adam zaten belliymiş neden böyle bir adamla evlenip insan kendi cehennemini hazırlar anlamıyorum.

Kusura bakmayın ama neresinden bakarsak fiyasko,gerçekten neyi bekliyorsunuz? böyle bir hayat sizi hasta eder, yol yakınken dönün derim, yahu elle tutulacak bir yanı yok hep eksi, hep eksi. Bu insanları evlenmeden önce hiç tanıma şansınız olmadı mı? aile içinde birbirlerine davranışları,size olan tutumu,size hitap şekli olsun değer vermesi v.s bilemiyorum hiç mi anlamadınız? velhasıl elin yetiştiremediği adamı düzeltmeyin, bende dahil tüm hemcinslerime sesleniyorum. Sonra ruhumuz hasta oluyor hemde öyle böyle değil. Sende herkes gibi sevgiyi, gerçek değerleri,güzel bir evliliği hakediyorsun bırak şu adamı ve asla bunu yapmaktan korkam. Yoksa kendi kendini bitirceksin be canım

O kadar saymış dökmüşsünüz hala daha sonunda yol soruyorsunuz. Bilmiyorsunuz sanırım ama boşanmak diye bir şey var. Daha yaşınız 20 koştur koştur bu hödükle evlenmişsiniz. Hayır böyle bir adamın kendini göstermeyeceğine inancım sıfır. Klasik bile bile lades konusu. Birazcık kendinize saygınız varsa boşanın hayatınıza bakın. Yok ben illa evli kalacağım diyorsunuz da düzgün korunun çocuk falan yapmayın

Bebeğiniz de düşmüş ve bu bile bir işaret bana göre. Bu adamla bağınızın olmaması gerekiyor. Sadece sex de iyi sanırım tövbe

Pes etmeden okudum.Daha çok küçüksün ablacım 19 yaşında evlenmek ne demek?lise mezunu musun?Bu adamla evliligini sürdürmen için hiçbir sebep göremiyorum.Daha çok gençsin boşan ve yepyeni umut dolu bir hayata başla

Biz niye yaşamadık böyle şeyler? Her evlilik, her eş böyle değil. Korkaklığınıza kılıf aramayın. Adam olan sonradan düzelmez, baştan düzgün olur.
Böyle antika heriflerin garibe kadınların kendileri gibi çevresi olur, o çevrede bütün evliliklerin böyle olması normal tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…