Eşim bana kötü davranıyor

Çocuğunda yok, otur şükret buna ve hemen boşan. Daha yolun başındasın.20 yaş ne ki? Çocuksun nerdeyse. Ömrünü harcamış gibi çok çabaladım boşa mı gitsin emeklerim diyecek bir zaman olmamış. Asıl yıllar geçip çocuk olup ayrılamayınca verilen emeği görürsün.
Adam tam öküz. Ağzını dağıtmış , dişini kırmış sevgiden bahsediyorsun hala. Yol yakınken ayrıl hayatına yeniden başla

Psikolojik destek al canım benim intihar filan ne uzucu deger mi kardesim yahu danış hem doktora boşanma sürecini filan degerlendir profesyonel destek ile ah cok uzdun

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Ağzınızı burnunuzu kan içinde bırakan yumruklayan bilmemneyimin bilmemnesi diye küfür edip gülen sizi insan olarak bile kabul etmeyen kocanız problem ailesi değil, safra kesesinden ameliyat olmanız gerektiğini kabullenmeyi bırakın çektiğiniz ağrıya bile inanmayan biriyle yaşıyorsunuz
Bir goril alıp eğitebilirsiniz ama bu herifi asla eğitemezsiniz
Herif kendini kusurlu görmüyor ki düzelsin, o bu işte bu kadar insan, ne olursa olsun hiçbir şekilde kendini kusurlu görmeyecek
Rica ediyorum bu herifin nesini sevdiğinizi bana açıklayabilir misiniz?

Yorumların hepsine katılıyorum , evet bu adam 25 seneye düzelir size 20-25 sene sonra kul köpek olur çünkü o yaştan sonra ona bakacak biri lazım nşye kaybetsiz sizi ? O çok anlatan herkesin durumunda olmak mı istiyorsunuz gerçekten ? Dışarıda herkes el üstünde tutulurken ne aşklar ne hayatlar yaşarken hayattan beklentiniz birinin sizin hayatınızı 40 lı yaşlara kadar zehir zıkkım edip 40 ından sonra bu da giderse zaten bakanım olmaz kafasıyla size iyi davranması mı ? Ciddi ciddi hayatta kendinize çizdiğiniz rol bu mu ? Size şunları yapan it yarın bile düzelse ne olur ? Hani yazmışsınız ya hafızam çok iyidir unutmam falan filan bu yaşadıklarınızı nasıl unutup bu adamın yüzüne tükürmeden durabiliyorsunuz ?

1500 de ailesine veriyor. 1000 tl bize kalıyor ay sonunu geçireceğimiz 500 ü bana atıyor ve ben o bana verdiği parayla kendime bir şey alınca laf ediyor.
Şimdilik buraya kadar okudum da böyle adamlara nasıl katlanıyorsunuz yav, ömrünüz kısalır. Kurtulun gitsin.

Çok seviyorum ve çabalarım boşa gitsin istemiyorum. Düzeleceğine olan inancımı kaybetmek istemiyorum. Bilmiyorum yok mu bir yolu, taşınsak uzağa ailesi yanında olmasa düzelmez mi ya da
Adamın ailesiyle ne alakası var senin koca diye yatağına girdiğin mahlukat da sorun sen bunun neyini seviyosun kendine hiç mi saygın yok

Allah rızası için kendinize acıyın, acilen boşanın, sakın çocuk yapmayın asla düzelmez çünkü babasının oğlu, babası neyse oğlu da odur , arkana bakma kaç ve şükür namazı kıl sonrasında, okurken cinnet geçirdim, nasip dayanıyorsunuz yazık değil mi canınıza, Bu adam sizi sakat edecek nerden biliyorum biliyor musun halam da bu tarz bir adamla evli , kadına 4 çocuk doğurdu sürekli hapis kalsın diye, en son halam felç geçirdi şimdi daha beter, ne yapsa çekmek zorunda...

İnanma , o diyenler gelsin de bir gün çeksin o kocanı, hayır başta neyse odur asla değişmez, 3 yıllık evli bir kadın olarak söylüyorum ve senden de yaşca büyüğüm, akıllı ol boşan yine evlenirsin ama sana değer veren biri ile , esin narsist seni kaybetmeye yakın düzelmiş gibi yapar ama asla düzelmez...

O sadece kendisini seviyie6, sen hizmetini yaptığın için yanında tutuyor çünkü kimse onun kahrını çekmez, böyle adamları iyi bilirim...

Çok samimi soruyorum yermek değil niyetim; böyle bir adamı nasıl sevebiliyordunuz ? Şunun onda birini ailesi yapsa travmalarım travmalarım diye kendini parçalayan genç kızlarımız sıra kocaya gelince bu her şeye rağmen sevme gücünü nasıl oluşturuyorsunuz bilmek istiyorum, çok ciddiyim sorumu yanıtlayabilir misiniz

Huylu huyundan vazgeçmez bu arada. Siz hayatınızı ve geleceğinizi bir olasılığa bağlamışsınız. Üstelik 25 senelik baya uzun bir vade. O size sonradan düzeldi diyenlerin gözlerine dikkatli bakın, yaşama sevinci, heves, heyecan kalmış mı? Ben söyleyeyim; hayır.
Kötü insanlar, insanın ruhunu çeker öldürür, çürürsünüz.

Boşandıktan sonra kendinizi önce manevi sonra maddi anlamda düzenlemeye başlıyorsunuz. Bkz; tecrübe konuşuyor. Buz gibi bir ruh hastasını boşadığımdan beri adeta gençleştim. Ruhum çiçeklendi. Tek salise pişman değilim. Hangi insan mutlu olduğu yuvayı bozar değil mi?
Boşanın kurtulun.

Kızım senin kafana vura vura seni saf etmiş. Bu adamın tek sevilecek bir şeyi var mı?
Sana kötüyü geç iğrenç davranıyor
Bir güzel sözü davranışı yok
Parası yok
İnsanlığı yok
Arkadaşlığı yok
Sana saygısı yok
Sevgi de karşılıklı olur sen saplantılı gibi hala buna hizmet ediyosun. Yok mu annen baban? Her gün onlar dövecek olsa bile bu pislik aileyle oturup kayınpeder ve koca eziyeti çekeceğine dön evine. Bi de kalkıp çocuk yapıyosunuz ya? Çocuğuna da sana davrandığı gibi davransın ister miydin?

Aldatma meyili de baya yüksek bence pisliğin.
Kesinlikle , hele bir hasta olsun ya da hamile o zaman görsün bu öküzü, koşa koşa işini görecek kadın arar , ah ah genç kızlarımız baba evinde o kadar sevgisiz büyüyor ki bulduğu ilk öküze evet diyor belki biraz olsun sevilirim diye , halbuki gerçek sevgiyi tatmış olsa şuan yaşadıklarının ne anlama geldiğini nasıl bir şiddet bombardımanı altında olduğunu daha net görürdü , çok yazık...

Biz niye yaşamadık böyle şeyler? Her evlilik, her eş böyle değil. Korkaklığınıza kılıf aramayın. Adam olan sonradan düzelmez, baştan düzgün olur.

Sevginin bedeli olduğuna inanıyor çünkü içten içe. Hiçbir şey yapmadan öylece seven, saygı duyan, değer veren biri karşısına çıksa afallar. 25 sene sonra düzeliyormuş diyor. Bu tam olarak "25 senelik bedel ödediğimde sevgiye sahip olmaya hak kazanacağım" bilinci. Ne yazık ki çoğumuzda var bu. Aile kaynaklı genel olarak. Uyanıp yoluna devam eden, öz sevgi ve öz saygısını fark edenler ruhunu onarıyor.
Böyle karaktersiz insanımsı adamlar da kadın kendini tam kurtarmak üzereyken fark edip, kölesini kaybetmemek için salça olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…