- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
doğru söylüyosunuz ama nasılsa o göz yoktur diye baba-kız, anne-oğul arasında nasıl ki geçilemeyecek aşılmayacak sınırlar varsa herkes haddini bilirse, elti-kayın arasında da bi sınır olacaktır. kötü gözle bakmaz nasılsa demek de yetmez bence...
Anlayamadim, ne siniri? Sadece beraber konusmuslar. Sanki flört edip, birbirinin üzerine atlamis gibi konusuyorsunuz. Ben bu zihniyeti anlamiyorum ve anlamakta istemiyorum. Bu konun gercek bile oldugunu düsünmüyorum aslinda. Konu sahibin kacinci konusu bu. Kk'nü galeynaya getirtcek güzel bir konu bu.
Hali ile son mesajim olacak bu. Reytingleri fazla etkilemeyim simdi..
tesettür namusun göstergesimi bana göre değil ki ben ultra sarışın mini etekte giyen alkol de kulanan biriyim önceden tabi hamileyim şükür ama aklımdan sizin gecirdiğiniz şeyler asla gecmez getirmem bile testtür namus ölçütü değilAralarında oku yas eşim 2yaş büyük kız asosyal ve sessiz biri biley anlatırken eşime bakarak anlatması rahatsız edıyorum ko bu seneler önce sevgiliykende aynıydı üstelik biz kapalıyız ve nedeni anlamı var bunun o benım kardeşim demekle olmuyor değil o senin sadece eşinin kardeşi mahrem sonuçta bana sürekli x şöyle sever x 1şekerli içer 8 sene beraber yaşamışlar kv felan bundan kaynaklını yoksa ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum bildiğim tek şey Beni rahatsiz eden bişeyler olduğu
Öleceğimi bilsem kocamı eltimden kıskanmak aklıma gelmez.Zihniyet meselesi biraz bu işler.Böyle insanlarla akrabalık ne zor.Eltisi ve kaynı bilse ne kadar üzülür.tesettür namusun göstergesimi bana göre değil ki ben ultra sarışın mini etekte giyen alkol de kulanan biriyim önceden tabi hamileyim şükür ama aklımdan sizin gecirdiğiniz şeyler asla gecmez getirmem bile testtür namus ölçütü değil
Hormonlardan mı yoksa karakteriniz mi bu bilmiyorum ama düşünce tarzınız çok yanlış geldi bana. Bu kadar kıskançlık hiçbir zaman iyi değil. Beraber gelip bir şeyler almışlar yolda konuşmuş olabilirler birbirini tanımayan insanlar bile parkta kafede otururken sohbet edebiliyor. Eşinizin de küfür etmesi hakaretleri çoook yanlış ama sizde fena darlamışsınız söyledikleriniz falan hiç hoş değil. Ayrıca 8 sene beraber yaşamışlar samimilik olmasından daha doğal bir şey yok. İlgi bekliyorsanız böyle şeyler söyleyerek olmaz umarım bunların hepsi hormonlardandırAralarında oku yas eşim 2yaş büyük kız asosyal ve sessiz biri biley anlatırken eşime bakarak anlatması rahatsız edıyorum ko bu seneler önce sevgiliykende aynıydı üstelik biz kapalıyız ve nedeni anlamı var bunun o benım kardeşim demekle olmuyor değil o senin sadece eşinin kardeşi mahrem sonuçta bana sürekli x şöyle sever x 1şekerli içer 8 sene beraber yaşamışlar kv felan bundan kaynaklını yoksa ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum bildiğim tek şey Beni rahatsiz eden bişeyler olduğu
Hep hormonlardan bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?