How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kıskanç çekemeyen kaynana

Hanımlar merhaba 6 aylık evliyim eşimin ailesinden de kendi ailemden de uzaktayız ama uzakta olmama rağmen kayınvalidemden çok rahatsızım. Kendisi her şeye karışmayı seven birisi sınırımı çizdim artık karışamıyor ama daha önceden söylediği şeyler aklımdan çıkmıyor ve ondan nefret etmeme sebep oluyor. Sürekli ilk gelinini över ben ne dersem o da öyle yapıyor o da şöyle o da böyle diye beni sinir küpü etti bir zamanlar. Daha sonra bunun kardeşi sende artık bizim memleketin gelinisin diyince benim bir tane o memleketten gelinim var dedi( ilk gelininden bahsediyor) ve ilk gelinini kendi bulduğu için kötü de olsa hep över. Kendi de bilir aslında çok kötü bir gelindir. Eşim beni onlara karşı savunur sever güzel sözler söyler şakalaşır kaynanam çekemez bu durumumu sürekli bize müdahale eder. Eşimin tatilinden dolayı memleketlerine gittik eşimle şakalaşıyorduk oğluma dokunma kız elinden alırım yoksa dedi bende benim eşimi elimden kimse alamaz dedim ama içime bir yara oldu o söz. Evimize geldikten sonra aramayıp sormadım hiç sürekli laf sokmalı şeyler paylaşıp durur. Geçen eşimle konuşurken benimle de konuştu neden aramıyorsun kötü bir şey mi dedik diyor halbuki ne yaptığını kendisi çok iyi biliyor. Şimdi arkadaşlar bu kadına nasıl davranmam lazım ki içim soğusun?
Valla anladım biliyor musun ben de bir senedir evliyim sekiz yıllık beraberliğimiz var ama bir senedir evliyim şunu anladım kaynananla ilgili olan hiçbir şeyi eşine anlatmıycaksın çünkü onlar doğurup onlar yetiştirdikleri için oğullarına nasıl manipüle edeceğini çok iyi biliyorlar o yüzden her şeyi kendin halledeceksin bir kere mesafe koy kudursun istediği kadar bir şeyler paylaşsın sen hiç üzerine alınma alın sana ne olacak sanki ya onu görsen ne görmesende ya da o bir şeyler paylassana paylaşmasa ne onu hayatında hiçbir şey hissetmediğim bir insan olarak adlandırır yani nefrette bir duygu olduğu için onu önemsemene sebep oluyor ne derler... Havlar sus susar yani o yüzden çok takma güçlü durmaya çalış zaten sessizlik onun için bir cevap olduğu için sürekli ilk zamanlar yine bir şeyler paylaşmaya devam eder ama baktın senden bir mesafe görüyor hele bir de yarın bir gün torun olduğunda da mesafeli olduğun için doğru düzgün gitmeyeceğin için torunun adına senin gücünü mecbur kabul etmek zorunda kalacak sen sadece sabırlı ol

Hanımlar merhaba 6 aylık evliyim eşimin ailesinden de kendi ailemden de uzaktayız ama uzakta olmama rağmen kayınvalidemden çok rahatsızım. Kendisi her şeye karışmayı seven birisi sınırımı çizdim artık karışamıyor ama daha önceden söylediği şeyler aklımdan çıkmıyor ve ondan nefret etmeme sebep oluyor. Sürekli ilk gelinini över ben ne dersem o da öyle yapıyor o da şöyle o da böyle diye beni sinir küpü etti bir zamanlar. Daha sonra bunun kardeşi sende artık bizim memleketin gelinisin diyince benim bir tane o memleketten gelinim var dedi( ilk gelininden bahsediyor) ve ilk gelinini kendi bulduğu için kötü de olsa hep över. Kendi de bilir aslında çok kötü bir gelindir. Eşim beni onlara karşı savunur sever güzel sözler söyler şakalaşır kaynanam çekemez bu durumumu sürekli bize müdahale eder. Eşimin tatilinden dolayı memleketlerine gittik eşimle şakalaşıyorduk oğluma dokunma kız elinden alırım yoksa dedi bende benim eşimi elimden kimse alamaz dedim ama içime bir yara oldu o söz. Evimize geldikten sonra aramayıp sormadım hiç sürekli laf sokmalı şeyler paylaşıp durur. Geçen eşimle konuşurken benimle de konuştu neden aramıyorsun kötü bir şey mi dedik diyor halbuki ne yaptığını kendisi çok iyi biliyor. Şimdi arkadaşlar bu kadına nasıl davranmam lazım ki içim soğusun?
Mesafeli ol , adam yerine koyma...

Ay dert mi arıyorsunuz? Biz burada ne kaynanalar okuduk, zaten ayrı şehirlerde oturuyormuşsunuz ilk geliniyle mutlu mesut yaşasın işte mis gibi. Sizde kırk yılın başı gidiyormuşsunuz, eşiniz de arkanızdaymış

Back