• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana hakaret etti

Yav ben de deliriyorum. Ben de kapalıyım ama eşimin kardeşinin yaninda da kosa kosa yazma aramam yav normal ev hali açık açık takılırım yani:KK53: (birazdan linç yicem hissediyorum:KK53:)
:deli:Cok tatlisin yaaa
Kime ne ayol ister acarsin ister kaparsin,inanc senin, ozgurluk senin. Canlari isteyince ozgurlukten dem vuruyor insanlar da boyle durumlari nasil elestirebiliyorlar pes. Hani ozgurduk? Kime duser baskasinin inancini sorgulamak?

Bir çok kişi sizi eleştirmiş çok abartmışsınız vs , nasıl yakıştırırsınız felan demiş..
Hayat bu.. olmaz denilen oluyor. ne yazık ki.. benm eltim çok karaktersiz ve tehlikeli bir insan.. herşey beklerim ondan
şöyle bir düşünüyorumda
eşim eltim le bu denli samimi olsa.. benimle olmadıgı kadar..
benimle etmediği sohbet muhabbetleri eltim ile etse ben sizden daha beter tepki verirdim. çünkü çevremde bir kaç kişi vasıtası ile bu olaylara tanık oldum.. elti kaynına aşık.. gelin kaynı ile kaçıyor gidiyor vs..
Eltinizin eşinizin yanında açık saçık dolaşmasıda yanlış bir hareket.. tamam kardeşinin eşi lakin herkes yerini haddini bilmeli k bakmasın kimse.. ben asla kaynım ile vıcık vıcık olmadım hep resmi oldum naber nasılsın abi ? şeklinde..
eşimde ondan öteye gidemez. ki zaten artık öyle bir konum yok çünkü o şahsiyet ile görüşmüyorum..
ben sizi haklı buldum.. ama uslup yanlış konuşma yanlış ifade ediş yanlış.. sizi haklı iken haksız konuma düşürmüş.
eşinizin gözünde onu böyle birşey ile itham eden güvenmeyen bir profil çizmissiniz.

Beni anlayan birinin çıkmasına çok sevındım İnan'ın bu bahsettıklerim basıt gıbı ama yan yanayken öyle olmuyor bu adam herzamnkı gibi neden davranmıyor diye düşünür bi İnsan :( peki nasıl konuşmalıydım ifade etmeliydim sizce

:deli:Cok tatlisin yaaa
Kime ne ayol ister acarsin ister kaparsin,inanc senin, ozgurluk senin. Canlari isteyince ozgurlukten dem vuruyor insanlar da boyle durumlari nasil elestirebiliyorlar pes. Hani ozgurduk? Kime duser baskasinin inancini sorgulamak?
Sen gelene kadar yedim lincimi işte ee bu forumda hatrı sayılır takılmışlığımız var üye portföyünü biliyoz:KK53::KK53::KK53:
Ay bilmiyorum en nefret ettiğim şeydir milletin hayatına karışmak,yani bu şekilde yazmak istemiyorum ama tesettürlü tesettürsüze laf atar,tesettürsüz tesettürlüye,yetmeeez tesettürlü başka tesettürlüye yardırır yetmeez,tesettürsüz başka tesettürsüze giydirir:sinirli:
Sanırsın mezara cümbür cemaat gireceğiz:spor:

Eşim beni kaynımla ya da eniştemle yakıştırsa , şaka bile olsa; eşinizle aynı tepki verir , kapıyı çarpar çıkardım.

Daha da devam edip beni telefonla arayıp kapıyı nasıl çarparsın felan derse cinnet geçiririm.

Ee anlamıyor hâlâ arıyorsa. Ağzıma ne gelirse sayarım.

Hâlâ arıyorsa Eceline susamış.

Bakın, eşiniz de anlamış eltinizi madem. Siz eşinizle aranızı iyi tutun. Hatta eltiye de iyi davranın, kafası karışsın((: Mesela eşiniz varken çorba getirdiğinde "5 gündür insan yüzü görmedim, kapımı çalan olmadı. doğru düzgün bir şey de yemedim. Düşünmüşsün inmişsin buraya kadar mutlu ettin beni" deseniz mesaj gereken yerlere gider bence. Ama sinirli değil. Gülerek eğlenerek. Politik olmak gerek(: Siz eşinize bakın. Haricindeki her şeyi saf dışı etmek için de oynayın.

Ama iste birilerinin tesetturunu elestiremeyiz,kime ne nasil kapanirsa kimin yaninda kapanirsa kapansin veya acilsin. Ucuncu sahislarin soz hakki yok bu durumlarda. İnanca saygisizlik

İnanca saygısızlık yapan eltidir,kimin yanında örtüneceğine,kimin yanında açabileceğine kendisi karar veremez,inancın kuralı verir.

Ama ben ilk mesajımda da yazdım hatta.
Eltinin kendisinin düşünmesi lazım,onun bileceği iş.Allahla onun arasında.
Kimse gidip örtsene başını diyemezki,kendi yapmalı.onu bağlar günahı da sevabı da.

Konu sahibi eltiye her bakımdan dolmuş,yanlış bir anda da patlamış sorun bu aslında.

Esiniz aynı durumda size tepkisi nasıl olurdu? Yani kayniniz ve ya kendi enistenizle sohbet,muhabbet icinde olsaniz ve burda rahatsız olduğunuz davranislari siz gerceklestirseydiniz tepki verir miydi? Yok eşim içimi bilir ve akraba olduğumuz için aklına en ufak birsey gelmez hatta o da sohbetimize katılır diyorsanız "haksızsıniz".

merhaba kızlar cok canım sıkkın ve üzgünüm :KK43:

Eltim ve ben aynı bınadayız ve işlerimiz ortak gelirimizde , bugun büyük çocuğu için okula gıtmesı gerekti ve küçük olanı bana bıraktı , kendi servisle gitti dönüşte de eşim iş yerine yemek götürüldüğünden dolayı beraber geldiler yolda bi yere uğramışlar sepet felan almışlar.
Neyse bunlar geldiler sesler geliyo kapıdan konuşup duruyorlar ki ben bu konuda oldukca kıskancım eşim bilir ne olursa olsun benim kaynımla aramda hep bi sınır vardır çok konuşmam gülmem ona. Bakarak laf anlatam felan Eltim tam tersi toplumda bişey anlatırken ona bakarak anlatır el TEMası kurar
ikimizde kapalıyız ama ben kafamı asla açmazken o eşimden sakınmaz kısa kollu kafası açık Gezer bunlar ufak tefek şeyler ama zamanla hepsi biriktiğinde gözüme batmaya başlayan bi hal aldı .

İçeri girdiler eşim hep sarılır öper bu sefer sarılmadan direk içeri geçti hamıleyım belım agrıyo sormadı benle konuşmadı , eltim çocuktan bahsederken onla konuşuyor ama laf atıyor ki normalde ben biley anlatsam öyle laf atmaz girmez dinler çok konuşmaz ilginç geldi birinin konuşması birinin rahatlığı ..

bunlar kötü bişey var demiyorum ama bu durumlardanda hoşlanmıyorum haliyle gözüme batıyor.

Eltim evine çıktı yemek getirmeye eşimle tartıştım demek bi yerlere de uğradınız, benle konuşmuyorsun o kadar ne konuşuyordunuz felan surat astım . Kapı çalınca da açmadım kendin git aç yüzüme bakmıyor dun onla konuşuyordun al yemegınıde gıt dedım .

gerçektenden gelirdi öyle bıle desem alttan alır gorusuz derdı , kapıyı çarpıp çıktı arkasından çıktım asansöre bindi gitti .

bende ardına aradım çok sinirlendim sen bu kapıyı nasıl çarparsın nasıl mıllete bellı edersin diye sen git dedım dedı :KK43: tartıştık yolda bağırdı cınnet geçirdi telefonu vurdu bı yerlere ses geldi 5 aylık evliyiz üstüme titrer bı dedıgımı iki etmez bundan öncede büyük kavgalarımız oldu elini felan asla kaldırmadı bana :KK43: adama bi anda bişeyler oldu resmen

şok oldum ben bana s..git diye bağırdı.
küfürler etti s..fsiz diye bağırdı
bak oraya gelirsen seni oldurürüm kes sesini dedi ben sok geçirdim
tekrar aradım fakat kendınde değil,
s..gıt öylemi akşam beni evime bırakıyorsun bi sfsiz varsa oda sensin dedim ben gidiyorum dedim . Kendim gidemem evim merkeze çok uzak otobüs dolmuş geçmiyor :KK43: sen benimle nasıl böyle konuşursun ne hakla dedım bağırdım :KK43:

Ben çok kırgınım coook üzgünüm ne kendıme ne ona yakıştırmadım ne olduğunu birden anlamdım ilgi bekledim belkıde çok mu hassasım abartım mı bilmiyorum ama haketmedi küfür etmesini :KK43: akşam gitmek istiyorum 2gun annemgilde kalmak istiyorum hiç kalmadım hiç bir yerde kalmayacağımızda bilir yani bu büyük bişey orda kalmam onu görmek istemiyorum burnu süratin bensiz yapayalnız kalsın görsün günü değil mi :KK43:

Kıskanmakta değil nasıl diyim kıyasladım bana ve ona davranışını bi an da onun yanında soguk olması altında bi sebeb aradım kafamda kurdum herşey saniyeler içinde oldu hiç böyle yapmazdık nasıl geçiçek şimdi bu :KK43: unutamam söylediklerini

Yazmayı unutmuşum birde yolda gelirken bişeylerler akçam gelirken ara dedım oda tamam dedi sonra aradığında eşim şurdan iste dedi ve ben bulantıdan kusmaktan bişeyler giyemiyorum akşama kadar açım o dediği semtte hiç yiyecek biley yok koy gibi neden ordan dedım kadın çıkmış beklıyormuş dedi tamam biley istemiyorum dedim ne üsteledi açsın ne yıyceksın de demedı ama gelirken oraya buraya uğrayıp pilastıkler almışlar ben inada çok kızdım :KK43: beni düşünmüyor
Bence sizin anlattığınız kadar kıskanılacak sorunlar yok sen eltinin de senin gibi davranmasını bekliyorsun öle olmayınca da bu seni çıldırtmış.farklı bi gözle bakıyorum konuya emin ol bu doğru! Hadi varsayalım senin düşündüğün gibi olmuş olsun bunu eşine nasıl gidip sölersin çok ayıp! Bişeylwrden emin olmadıkça eşini veya bi başkasını suçlayamazsın. Eltinle bugün yarın değil her gün birliktesiniz bu durum bi süresonra çok daha zor bi hal alabilir. Bırak ailene gitmeyi kendini topla eşinle aranı düzelt emin ol ailende farklı birşey söylemeyecek

Kufurler cok cirkin tabiki de ama vurmus kapiyi cikmis tamam,telefonla arayip sokaklarda onu bu duruma dusurmemeniz gerekirdi. Aksama eve gelince oyle cekip gitmesine ne kadar kirildiginizi naif bir sekilde anlatabilirdiniz. Yuksek ses, bagirma sizi hakliyken bile haksiz yapar..

eltiniz ile ilgili de esinize yansitmak icin cok somut seyler olmasi gerekir,diger turlu hep siz suclu olursunuz.bazi kisiler oyle oluyor yapacak birsey yok, benim eltim de buna benzer seyler yapar,onemli olan esinizin nasil davrandigi,kafanizda kurduklarinizla esinizi yargilamayin derim.

8 sene ayni evde yaşayan yengeyle kayın var
Ne yapsaydı kadın evin icinde full tesettür manto mu dolasacakti
Artık alışmışlar birbirine ve aileden biri olarak gördüğü için kadın onun yaninda ortunmuyor olamaz mi

Siz bir sekiz sene kayninizla ayni evde oturunca bu kadar dikkatli olabilecek misiniz
Ayrıca eşiniz bir saç telinden tahrik olacaksa dışarıda bir sürü kadın var kendi yengesine gelene kadar

Bunu söyleyeceğime inanmazdim ama adam haklı evden atmadigina dua et

Sen gelene kadar yedim lincimi işte ee bu forumda hatrı sayılır takılmışlığımız var üye portföyünü biliyoz:KK53::KK53::KK53:
Ay bilmiyorum en nefret ettiğim şeydir milletin hayatına karışmak,yani bu şekilde yazmak istemiyorum ama tesettürlü tesettürsüze laf atar,tesettürsüz tesettürlüye,yetmeeez tesettürlü başka tesettürlüye yardırır yetmeez,tesettürsüz başka tesettürsüze giydirir:sinirli:
Sanırsın mezara cümbür cemaat gireceğiz:spor:
El ele tutusup beraber girecegiz cehenneme zaar ne bileyim ;)

Beni anlayan birinin çıkmasına çok sevındım İnan'ın bu bahsettıklerim basıt gıbı ama yan yanayken öyle olmuyor bu adam herzamnkı gibi neden davranmıyor diye düşünür bi İnsan :KK43: peki nasıl konuşmalıydım ifade etmeliydim sizce
sizi anlıyorum.. ben olsam bende öyle düşünürüm. kesinlikle..
iyi sen eşin ile o kadar sohbet muhabbet kurma
git eltinle kur.. lak lak et gül eğlen olacak şey değil..
resmen seni geri planda bırakır gibi olmuş..
ben olsam böyle bir eltiye karşı akıllıca hareket ederdim.
böyle davranman eşin ile aranı bozar eltininde ekmeğine yağ sürer..
bu tip insanlar herşeyi yapar.. senin mutsuzlugundan keyif alır canım
zaten kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez..
sana fesatlıgına yine öyle iletişim kurar eşin ile.. araları bozulsun diye..
yapacak olan insan muhakkak yapar yani
ben olsam şöyle yapardım ama tabi sizin eşinizin karakterini bilmiyorum tepkilerini bilmiyorum..
Eşime söylerdim ki; bak ben eltim denen kişilikten rahatsız oluyorum. tavırlarını haraketlerini davranışlarını begenmiyorum. bu kadar yakın ilişki kurmanızdan rahatsız oluyorum
sen istediğini düşünebilirsin..
kıskançlık ettiğimi de lakin öyle değil. benim rahatsız oldugum bu durumu devam ettirmeni istemiyorum sen artık evli bir erkeksin.. aynı evdede yaşamıyorsunuz eskisi gibi olmayın ,
sen karın ile bu kadar sohbet muhabbet etmez iken gidipde eltim ile bunları yapman benim zoruma gidiyor. ben senin için hangi konumdayım ? bu kadar yakın olmanıza gerek yok mesafeli olacaksın o kadının tavırları davranışları hoş değil derdim. . bende mesafemi koyardim. eşim zaten benim tavrrmdan dolayı birdaha o denli konuşamaz sohbet muhabbete giremezdi. ama ben size bu yorumu tamamen benim eşime ve o kişiliksiz eltime yönelik yazdm çünkü oda sırf kocama bana gıcıklık olsun diiye yazar sohbet etmeye çalışır şirinlik yapardı siz bir düşünün kafanızı toplayın halledilmeyecek bir mesele değil yada 3 maymun oynayacaksınız..
Eşinizinde kötü bir niyette oldugunu düşünmüyorum ama eltin sana sırf gıcıklık olsun diye yine yapar yaparda yapar amaç huzursuzluk yaratmak .. aynı yollardan geçtim.

Son düzenleme:
İnanca saygısızlık yapan eltidir,kimin yanında örtüneceğine,kimin yanında açabileceğine kendisi karar veremez,inancın kuralı verir.

Ama ben ilk mesajımda da yazdım hatta.
Eltinin kendisinin düşünmesi lazım,onun bileceği iş.Allahla onun arasında.
Kimse gidip örtsene başını diyemezki,kendi yapmalı.onu bağlar günahı da sevabı da.

Konu sahibi eltiye her bakımdan dolmuş,yanlış bir anda da patlamış sorun bu aslında.
Ama iste eltinin kendi inanci,kime ne? Sanki kicini acmis gibi yargilayamaz kimse. Kolu acikmis basi acikmis bana ne. El ele tutusup gitmeyecegiz ya obur dunyaya. İnancin kurali vs kismina hic girmeyeyim zira ben o konularda kimseyle ayni fikirde degilim,simdi burda soylemek dogru olmaz ama bence saygisizlik yapan konu sahibi. Esi ile eltisini yakistirmak tam ask-i memnu kafasi

Ama iste eltinin kendi inanci,kime ne? Sanki kicini acmis gibi yargilayamaz kimse. Kolu acikmis basi acikmis bana ne. El ele tutusup gitmeyecegiz ya obur dunyaya. İnancin kurali vs kismina hic girmeyeyim zira ben o konularda kimseyle ayni fikirde degilim,simdi burda soylemek dogru olmaz ama bence saygisizlik yapan konu sahibi. Esi ile eltisini yakistirmak tam ask-i memnu kafasi
Ne acı değil mi?
Aşkı memnuyu ağzımız açık izliyorduk oysa,iş gerçeğe dönünce nasıl da konduramıyoruz.
Kesinlikle ben de konu sahibini haksız görüyorum.
Bu yakıştırmayı yapmamalı ve eşine de söylememeliydi.

Daha fazla bu dini detayla ilgili yorum yapmak istemiyorum.
Konu bir saç telinden tahrik olmaya kadar gidecek,saçmalanacak yani.

Neyse..
Umarım olgunlaşır karşılıklı.

çok ayıp etmişsiniz. siz yokken yengesi varmış belli ki.
onlar abi kardeş olmuşlar çoktan. ayrıca size ne kadın ister açılır ister açılmaz. her saçı görünen şey mi?? (bu arada ben de kapalıyım)
adamı resmen çığrından çıkarmışsınız. o da saldırmış. amaaaa eşim ban abu kadar küfür etse 1 dakika durmam evde.
bir de bebek misiniz de eşiniz bırakacak. madem gideceksiniz binin bir vesayite gidin. adam anlamış blöf olduğunu zaten. ayrıca siz 2 gün gidince burnu falan sürtmez.

Ben sana hak verdim. Eltine de gıcık oldum. Öz kardeşi değil hiçbir şekilde temas ta bulunarak şakalar yapamaz ve madem kapalı eşin de onun için namahrem.
Eşin de neden o kadar samimi oluyor çok saçma.

Back