- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.933
- 298
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
merhaba kızlar cok canım sıkkın ve üzgünüm
Eltim ve ben aynı bınadayız ve işlerimiz ortak gelirimizde , bugun büyük çocuğu için okula gıtmesı gerekti ve küçük olanı bana bıraktı , kendi servisle gitti dönüşte de eşim iş yerine yemek götürüldüğünden dolayı beraber geldiler yolda bi yere uğramışlar sepet felan almışlar.
Neyse bunlar geldiler sesler geliyo kapıdan konuşup duruyorlar ki ben bu konuda oldukca kıskancım eşim bilir ne olursa olsun benim kaynımla aramda hep bi sınır vardır çok konuşmam gülmem ona. Bakarak laf anlatam felan Eltim tam tersi toplumda bişey anlatırken ona bakarak anlatır el TEMası kurar
ikimizde kapalıyız ama ben kafamı asla açmazken o eşimden sakınmaz kısa kollu kafası açık Gezer bunlar ufak tefek şeyler ama zamanla hepsi biriktiğinde gözüme batmaya başlayan bi hal aldı .
İçeri girdiler eşim hep sarılır öper bu sefer sarılmadan direk içeri geçti hamıleyım belım agrıyo sormadı benle konuşmadı , eltim çocuktan bahsederken onla konuşuyor ama laf atıyor ki normalde ben biley anlatsam öyle laf atmaz girmez dinler çok konuşmaz ilginç geldi birinin konuşması birinin rahatlığı ..
bunlar kötü bişey var demiyorum ama bu durumlardanda hoşlanmıyorum haliyle gözüme batıyor.
Eltim evine çıktı yemek getirmeye eşimle tartıştım demek bi yerlere de uğradınız, benle konuşmuyorsun o kadar ne konuşuyordunuz felan surat astım . Kapı çalınca da açmadım kendin git aç yüzüme bakmıyor dun onla konuşuyordun al yemegınıde gıt dedım .
gerçektenden gelirdi öyle bıle desem alttan alır gorusuz derdı , kapıyı çarpıp çıktı arkasından çıktım asansöre bindi gitti .
bende ardına aradım çok sinirlendim sen bu kapıyı nasıl çarparsın nasıl mıllete bellı edersin diye sen git dedım dedıtartıştık yolda bağırdı cınnet geçirdi telefonu vurdu bı yerlere ses geldi 5 aylık evliyiz üstüme titrer bı dedıgımı iki etmez bundan öncede büyük kavgalarımız oldu elini felan asla kaldırmadı bana adama bi anda bişeyler oldu resmen
şok oldum ben bana s..git diye bağırdı.
küfürler etti s..fsiz diye bağırdı
bak oraya gelirsen seni oldurürüm kes sesini dedi ben sok geçirdim
tekrar aradım fakat kendınde değil,
s..gıt öylemi akşam beni evime bırakıyorsun bi sfsiz varsa oda sensin dedim ben gidiyorum dedim . Kendim gidemem evim merkeze çok uzak otobüs dolmuş geçmiyorsen benimle nasıl böyle konuşursun ne hakla dedım bağırdım
Ben çok kırgınım coook üzgünüm ne kendıme ne ona yakıştırmadım ne olduğunu birden anlamdım ilgi bekledim belkıde çok mu hassasım abartım mı bilmiyorum ama haketmedi küfür etmesiniakşam gitmek istiyorum 2gun annemgilde kalmak istiyorum hiç kalmadım hiç bir yerde kalmayacağımızda bilir yani bu büyük bişey orda kalmam onu görmek istemiyorum burnu süratin bensiz yapayalnız kalsın görsün günü değil mi
Kıskanmakta değil nasıl diyim kıyasladım bana ve ona davranışını bi an da onun yanında soguk olması altında bi sebeb aradım kafamda kurdum herşey saniyeler içinde oldu hiç böyle yapmazdık nasıl geçiçek şimdi buunutamam söylediklerini
merhaba kızlar cok canım sıkkın ve üzgünüm
Eltim ve ben aynı bınadayız ve işlerimiz ortak gelirimizde , bugun büyük çocuğu için okula gıtmesı gerekti ve küçük olanı bana bıraktı , kendi servisle gitti dönüşte de eşim iş yerine yemek götürüldüğünden dolayı beraber geldiler yolda bi yere uğramışlar sepet felan almışlar.
Neyse bunlar geldiler sesler geliyo kapıdan konuşup duruyorlar ki ben bu konuda oldukca kıskancım eşim bilir ne olursa olsun benim kaynımla aramda hep bi sınır vardır çok konuşmam gülmem ona. Bakarak laf anlatam felan Eltim tam tersi toplumda bişey anlatırken ona bakarak anlatır el TEMası kurar
ikimizde kapalıyız ama ben kafamı asla açmazken o eşimden sakınmaz kısa kollu kafası açık Gezer bunlar ufak tefek şeyler ama zamanla hepsi biriktiğinde gözüme batmaya başlayan bi hal aldı .
İçeri girdiler eşim hep sarılır öper bu sefer sarılmadan direk içeri geçti hamıleyım belım agrıyo sormadı benle konuşmadı , eltim çocuktan bahsederken onla konuşuyor ama laf atıyor ki normalde ben biley anlatsam öyle laf atmaz girmez dinler çok konuşmaz ilginç geldi birinin konuşması birinin rahatlığı ..
bunlar kötü bişey var demiyorum ama bu durumlardanda hoşlanmıyorum haliyle gözüme batıyor.
Eltim evine çıktı yemek getirmeye eşimle tartıştım demek bi yerlere de uğradınız, benle konuşmuyorsun o kadar ne konuşuyordunuz felan surat astım . Kapı çalınca da açmadım kendin git aç yüzüme bakmıyor dun onla konuşuyordun al yemegınıde gıt dedım .
gerçektenden gelirdi öyle bıle desem alttan alır gorusuz derdı , kapıyı çarpıp çıktı arkasından çıktım asansöre bindi gitti .
bende ardına aradım çok sinirlendim sen bu kapıyı nasıl çarparsın nasıl mıllete bellı edersin diye sen git dedım dedıtartıştık yolda bağırdı cınnet geçirdi telefonu vurdu bı yerlere ses geldi 5 aylık evliyiz üstüme titrer bı dedıgımı iki etmez bundan öncede büyük kavgalarımız oldu elini felan asla kaldırmadı bana adama bi anda bişeyler oldu resmen
s..gıt öylemi akşam beni evime bırakıyorsun bi sfsiz varsa oda sensin dedim ben gidiyorum dedim . Kendim gidemem evim merkeze çok uzak otobüs dolmuş geçmiyorsen benimle nasıl böyle konuşursun ne hakla dedım bağırdım
Ben çok kırgınım coook üzgünüm ne kendıme ne ona yakıştırmadım ne olduğunu birden anlamdım ilgi bekledim belkıde çok mu hassasım abartım mı bilmiyorum ama haketmedi küfür etmesiniakşam gitmek istiyorum 2gun annemgilde kalmak istiyorum hiç kalmadım hiç bir yerde kalmayacağımızda bilir yani bu büyük bişey orda kalmam onu görmek istemiyorum burnu süratin bensiz yapayalnız kalsın görsün günü değil mi
Kıskanmakta değil nasıl diyim kıyasladım bana ve ona davranışını bi an da onun yanında soguk olması altında bi sebeb aradım kafamda kurdum herşey saniyeler içinde oldu hiç böyle yapmazdık nasıl geçiçek şimdi buunutamam söylediklerini
Yahu kızcagız bısı paylasmıs ne bu tahammülsüz cevaplar.....o oyle dusunmus onun yapısı o demekki....ki evlılıgınde tecrubelı bıle dııl....yol gostermek dururken elestır at koseye bu dahamı iyi oldu simdi....akıl vermek haddım dııl ozur dılerım ancak acımasız bı cevap olmus.....kımını aılesı bıraz daha nazlı yetıstırıyor ıste esı de bunu bılerek almıs.Bı ınsan neyse odur sımdı mı esının aklına geldı cemkırmek....bırde arkadas hamıle hormonları sanırım bıraz onu zorluyor onuda dıkkate alalım bence.Eşinize Allah sabır versin
Çünkü siz gerçekten çok problemli bir tipsiniz
Misafir gelecek olur ağlarsınız
Gelininizin doğumu yaklaşır hediye olayını problem edersiniz
Eltinizi problem edersiniz
Ne kadar karnı darsınız be üf
Bence haklısiniz kapalı bi bayan nasıl kayninin yaninda saçini acabilir..merhaba kızlar cok canım sıkkın ve üzgünüm
Eşinize Allah sabır versin
Çünkü siz gerçekten çok problemli bir tipsiniz
Misafir gelecek olur ağlarsınız
Gelininizin doğumu yaklaşır hediye olayını problem edersiniz
Eltinizi problem edersiniz
Ne kadar karnı darsınız be üf
Ya sen başını açmıyosun vs vs ama başkasının eşine,hemde “kendi eşinin kardeşinin eşi” namusuna dil uzatmış olmuyor musun bu durumda? Yok gözüne bakarak konuşuyor. İnsanlarla konuşurken hep gözlerinin içine bakarım. Bu benim fingirdek olduğum anlamına gelmez tam tersine samimi olduğum anlamına gelir. Eltin için de aynı şekilde. Ama senin kapalı olmana rağmen düşüncelerin çok çirkin.
çok abartmışsın. normal olan eltin. git sen de konuş insanlarla. bu kadar kasıntı olmayın ya. sinir oluyorum senin gibilere. ne var sen de biraz topluma adapte olsan
Eşiniz size kabalık etmiş ancak ben onun yerinde olsam sizi akşam ailenize bırakır bir daha da arkama bakmazdım. Eltiyle yakıştırmışsınız resmen bu ithamlar ne demek farkında mısınız, eşinize ettiğiniz hakaret çok çok çok ağır, affedilecek şey değil
Dönmeyi düsündügünüz evden neden cikip gitmek istiyorsunuz ki? Burnunu sürtsün diye mi? Ya tam tersi olsa "Oh dünya varmis,sessizligin güzelligine bak" dese? Gidecek olan zaten gitmenin bir yolunu bulur. Esinizin hakaretlerine sessiz kalmayin tabi. Ama eslerin birbirlerine bu kadar kolay git/gidiyorum dememeli. Ben esimle tartismaya girsem ayni gün halletmeye gayret ediyorum. Cünkü küs uyumayi sevmem. Sakinlesmek icin kendimi geri cekerim bir süre icin. Ama o gün tepkimi verir. Isi hallederim. Bu kavganizi da konusun. Eltinize gelince: Kadinin bir ters hareketini göremiyorum. Mesele sizin esinizle iletisiminiz ve anlasamaniz. Lütfen onunla olan sorunlarinizi baska bayanlara yikmayin.
Evet oldukca gereksizdi ben sadece o an çok sınırlendım oda bende aınırle yanlış seyler aöyleıdk ama olay burda çok abartıldıHepsini okumadım daraldım resmen hamilesiniz belki ondan böyle tepki verdiniz ama siz gereksiz yere bunları yapmışsınız gibi geldi bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?