Eşim bana hakaret etti

Ya sen başını açmıyosun vs vs ama başkasının eşine,hemde “kendi eşinin kardeşinin eşi” namusuna dil uzatmış olmuyor musun bu durumda? Yok gözüne bakarak konuşuyor. İnsanlarla konuşurken hep gözlerinin içine bakarım. Bu benim fingirdek olduğum anlamına gelmez tam tersine samimi olduğum anlamına gelir. Eltin için de aynı şekilde. Ama senin kapalı olmana rağmen düşüncelerin çok çirkin.

çok abartmışsın. normal olan eltin. git sen de konuş insanlarla. bu kadar kasıntı olmayın ya. sinir oluyorum senin gibilere. ne var sen de biraz topluma adapte olsan

Tamam sevin esinizide ucan kuştan kiskanmayin , eltiden kiskanmak değişik geliyor . Kaynimla 10 11 yas var ben büyüğüm bekar , esprili konuşuruz onla giderimle bir yerlerede uğrarım yarin evlense eşi bu sebepten kavga etse ayıp bence.

Dönmeyi düsündügünüz evden neden cikip gitmek istiyorsunuz ki? Burnunu sürtsün diye mi? Ya tam tersi olsa "Oh dünya varmis,sessizligin güzelligine bak" dese? Gidecek olan zaten gitmenin bir yolunu bulur. Esinizin hakaretlerine sessiz kalmayin tabi. Ama eslerin birbirlerine bu kadar kolay git/gidiyorum dememeli. Ben esimle tartismaya girsem ayni gün halletmeye gayret ediyorum. Cünkü küs uyumayi sevmem. Sakinlesmek icin kendimi geri cekerim bir süre icin. Ama o gün tepkimi verir. Isi hallederim. Bu kavganizi da konusun. Eltinize gelince: Kadinin bir ters hareketini göremiyorum. Mesele sizin esinizle iletisiminiz ve anlasamaniz. Lütfen onunla olan sorunlarinizi baska bayanlara yikmayin.

Eşiniz size kabalık etmiş ancak ben onun yerinde olsam sizi akşam ailenize bırakır bir daha da arkama bakmazdım. Eltiyle yakıştırmışsınız resmen bu ithamlar ne demek farkında mısınız, eşinize ettiğiniz hakaret çok çok çok ağır, affedilecek şey değil

Merhabalar;
Öncelikle ruh halın ıcın cok uzgunum...Suan hamıle oldugun ıcın stresten uzak durman lazım....Birde hamılelıkte hormonlar bı farklı calısıyor umarım bunun farkındasındır....Ha eltını esınle yakıstırman bıraz paranoyaklık olmus nıhayetınde oyle bırsey olsa senınle evlenmezdı degılmı?Bence bu konuda vesveselerınden uzaklas cunku dusundukce dusuncelerın daha da kotulesır ve esınle tartısman sırasında bunları yanlıslıkla agzından kacırabılırsın.Ha eltınde haklı dıyemıyorum yanı rahat gezmek ayrı bısı ama kapalı bı kısının kaynının yanında basını komple acması ayrı bısı....ben kapalı degılım bılmıyorum ancak herhalde ki kapalı olsaydım kaynımın yanında en azından basımda bı tülbent olurdu....ama tabı bu kısının tercıhı.....Onu kıskandıgını sanacaktır esın muhtemelen ;aslında sen esını kıskanıyorsun maalesef ki erkekler boyle detayları ayırt edemezler....Eltınde onu kıskandıgını dusunebılır keza ınsan hal davranıslarından ne kdr normal davranıyorum desede bellı eder cunku .....bence bu konu orada kalsın esını dahı kıskansan bellı etme canım.....benım sana tavsıyem bu yonde olur.Ne eltınle aranıza sogukluk gırsın ne esınle yuvanda huzurun bozulsun....hele su donemınde cunku olan kısının kendısıne oluyor....eltin suan oturmus keyfıne bakıyordur sense uzuntuden ölüyorsun....tavsan daga küsmüş dagın haberı olmamıs mısalı.....

Eltin ne biçim kapalı eşinin kardeşi ona namahrem oluyor kısa kollu filan giyinemez böyle saçma şey ilk defa duyuyorum.
Ayrıca tavrın da bana hiç abartı gelmedi eşinin ilgisizliği sinir bozucu

Eşinize Allah sabır versin
Çünkü siz gerçekten çok problemli bir tipsiniz
Misafir gelecek olur ağlarsınız
Gelininizin doğumu yaklaşır hediye olayını problem edersiniz
Eltinizi problem edersiniz
Ne kadar karnı darsınız be üf

Yahu kızcagız bısı paylasmıs ne bu tahammülsüz cevaplar.....o oyle dusunmus onun yapısı o demekki....ki evlılıgınde tecrubelı bıle dııl....yol gostermek dururken elestır at koseye bu dahamı iyi oldu simdi....akıl vermek haddım dııl ozur dılerım ancak acımasız bı cevap olmus.....kımını aılesı bıraz daha nazlı yetıstırıyor ıste esı de bunu bılerek almıs.Bı ınsan neyse odur sımdı mı esının aklına geldı cemkırmek....bırde arkadas hamıle hormonları sanırım bıraz onu zorluyor onuda dıkkate alalım bence.

Biraz fazla hassas davranissiniz. Esiniz de sinirlenmis. Kufur elbette ki kabul edilemez ama bazen de insanlarin agzindan cikabilir. Buyuk anlamlar da yuklememek gerek. Bence bundan sonra bisey olmamis gibi davranin. Normal hayatiniza devam edin. Fazla uzatmayin. Evliliklerde bazen hakli da olsak alltan almamiz gerekebilir.

Bence haklısiniz kapalı bi bayan nasıl kayninin yaninda saçini acabilir..

Eltiden kiskanmak nedir ha eltiden kiskanmissin ha kiz kardesinden ayip bence sizin yaptiginiz bu kiskanclik degil takinti ruh hali bence kendinize gelin hamileliklede alakasi yok esiniz sizden baska kimseyle konusamaz mi anlayamadim boyle seyler aile icinde hos olmayan davranis ve dusunceler yanlis yapiyorsunuz esinizde kufur etmesi tabiki yanlis ama sizde boyle sacma sapan tepkiler verince adami darlamissiniz olay hos olmayan noktalara gelmis

Okumayın yorum yapmayın .. mecburmuyum sizinle bu kadar sevıyesız bi şekilde muhattap olmaya ?öyleyim veya değilim düşman gibi yer kollayıp açtığım konuları önüme getirmek niye ? Sizde ne kadar seviyesiz ve kabasınız her üfff

Hepsini okumadım daraldım resmen hamilesiniz belki ondan böyle tepki verdiniz ama siz gereksiz yere bunları yapmışsınız gibi geldi bana ..

çok abartmışsın. normal olan eltin. git sen de konuş insanlarla. bu kadar kasıntı olmayın ya. sinir oluyorum senin gibilere. ne var sen de biraz topluma adapte olsan

Konu elti kişisinin açık veya kapalı olması degıl dikkat ederseniz herkesin yanında kapalıyken eşime karşı neden rahat bu rahatlık benı rahatsı edıyorum anlatamıyorum . Yoksa babanem ister açsın ister açık giyinsin .. ben kimsenin gözüne bakmadan konuşuyor degılım iletişimde tabiki bu gerekli ama birini baza almasın onu göz hapsine tuttmazsın bi toplum içinde neden hiç bana böyle yapmıyor yada başkalarına neden illa tek bir ınsana bakarak mı konuşmak gerek illa onca kişi varken ??
Ben kendimi buradaki hiç kk üyesine ifade edemiyorum dar bakışlı biri degılım küçük seyler bi araya geldiğinde gözüme çarpıyor sonuçta piskopat degılım eşimle iletişim konusundaysa hiç bir sıkıntım Yok zira ben kimseyle iletişim kurarken sorun yaşamam
bakın eşim varken oynuyor kapını calmazken eline biley alıp geliyor kendini iyi gösteriyor .. ve ben aralarından bişey yakıştırmıyorum Bunlar benı rahatsız edıyorum bi anda patladım neden böyle oluyor diye ve işler çığrından çıktı bi anda toparlayalım .

yakıştırmadım ki eşimde şu an pişman olup gelip özrünü diledi demek ki yakıştırma yapmamışım kendimi burda ifade edemedim .. herkes farklı bi boyuta taşıdı ..

Hepsini okumadım daraldım resmen hamilesiniz belki ondan böyle tepki verdiniz ama siz gereksiz yere bunları yapmışsınız gibi geldi bana ..
Evet oldukca gereksizdi ben sadece o an çok sınırlendım oda bende aınırle yanlış seyler aöyleıdk ama olay burda çok abartıldı

Eltine sinr oldum haklısın..
Ama sorunu çözme yöntemin yanlış olmuş neyse halletmişsinz ztn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…