• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana hakaret etti

doğru söylüyosunuz ama nasılsa o göz yoktur diye baba-kız, anne-oğul arasında nasıl ki geçilemeyecek aşılmayacak sınırlar varsa herkes haddini bilirse, elti-kayın arasında da bi sınır olacaktır. kötü gözle bakmaz nasılsa demek de yetmez bence...

Anlayamadim, ne siniri? Sadece beraber konusmuslar. Sanki flört edip, birbirinin üzerine atlamis gibi konusuyorsunuz. Ben bu zihniyeti anlamiyorum ve anlamakta istemiyorum. Bu konun gercek bile oldugunu düsünmüyorum aslinda. Konu sahibin kacinci konusu bu. Kk'nü galeynaya getirtcek güzel bir konu bu.

Hali ile son mesajim olacak bu. Reytingleri fazla etkilemeyim simdi..

Ben mi yanlış anladım herkes yakıştırdı diyorda öyle bişey söylememişki kadın.
Bana böyle davranırken ona neden böyle demiş ve bence haklı.
İlgi beklemekte haklısınız fakat tepkiniz aşırı olmuş.
Öncelik tabiki siz olmalıydınız hadi siz hamilesiniz hormonlardan böyle davrandınız ya bu adama yada adamlara ne oluyor. Anlayış göstermek bu kadar mı zor?

Sizin gibi yapan birini taniyorum.kaynanam ailede herkes birbiriyle konusurmus buda sanarmis ki birbirlerinde gözleri var.butun eltilerinin kendi kocasinda gozu oldugunu dusunurmus.hala oyle dusunuyor da neyse.. bu kadar igrenc ve fesat oldugunuda bildikleri icin aralarinda istemezlermis. ve hazin son kayinpederimi dırdırıyla 36 yasinda mezara sokmus. sonrasi ise daha kötü.. insan neyse karsisindakini öyle sanır. cok agir oldu ama kusura bakma. kimsenin namusu ortada degil. eltin icin böyle dusunmen cok yanlis.

ben aynı şeyı yapsam eşim boşar aklımıza gelmez boyle seyler. abi abla kardeş gozu vardır.çok iğrenç ve ilginç geldi.

Esim beni kaynimdan kiskansa, onunla konusuyorum diye oynak kuyruk salliyo dusuncesi tasisa onun agzini kurekle kiriveririm.
Simdi esin delirmis ama kusura bakma bu gereksiz kiskancliga kim olsa delirir.
Bende bana bisey anlatilirken yuzume bakmayan insandan hic hazetmiyorum, birine bisey anlatirken kisinin yuzune bakarim, eltiniz degil siz tuhafsiniz.

Rica ediyorum kadının başı açık gezmesi hakkında herkes yorum yapmasın.
Sorsan müslüman bile olmayan insanlar gelip burda "size ne ister saçını açar ister başını" minvalinde yorumlar yapıyor.
İnanmadığınız veya bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

Dinde kesin hükümler vardır.
Bunları sorgulamak kimsenin haddi değil.
Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir uyarıda bulunursanız sevinirim.Konu kaymasın.
*Yorumum kişisel değildir kesinlikle*
Başını açtığı için "şey" olduğunu idda eden yokki veya kocam saç telinden tahrik olacak diyen yok.
Saptırıldı bu kısım.

Elti kapalı bir kadın olarak kaynının yanında başı açık,kolu açık geziyor, dikkat etmiyor diye,bu kadar samimi görmesin mesafeli olsun diyen bir konu sahibi var ..
ne var bunda?
Kapalı olmasa idi de böyle bir örnek verebilirdik.
Aşırı dekolte karşısına çıkabilirdi.
Atıyorum gecelikle çıkabilirdi.
Samimi görmenin de ayarı var.
Kadın da bu ayardan rahatsız.
Neden kimse hoş göremiyor?
Kaldı ki konu sahibini tutumları dolayısı ile haksız bulan biri olarak böyle düşünüyorum.

Başka şekilde olsa amaann elti kim ki,o kim oluyor,eşimin abisinin karısı,amaan kayın da kim,eşimin abisi,banane,görüşmesek de olur diyenler bu konuda kayını "kardeş" ilan etti.
Az samimiyet yahu.

Üzerime taşlar gelmeden tekrar yazayım da
eltiniz hakkında böyle düşünmeniz,eşinize de ima etmeniz çirkin,nahoştur.
Namus böyle hafif bir konu değildir.
Kadını sevmezsin, sana,aileye karşı ikili oynuyordur,ikiyüzlüdür,şöyledir böyledir hepsi mümkün.
Ama bu namusuna iftira atma hakkı vermez.
En sessiz adam bile çıldırırdı.

Anlayamadim, ne siniri? Sadece beraber konusmuslar. Sanki flört edip, birbirinin üzerine atlamis gibi konusuyorsunuz. Ben bu zihniyeti anlamiyorum ve anlamakta istemiyorum. Bu konun gercek bile oldugunu düsünmüyorum aslinda. Konu sahibin kacinci konusu bu. Kk'nü galeynaya getirtcek güzel bir konu bu.

Hali ile son mesajim olacak bu. Reytingleri fazla etkilemeyim simdi..

ne benim ne de yakın çevremde birinin başı kapalı değil ama eltisi madem kapalıymış, herkese kapalı kadın niye açıyo ki başını kaynının yanında. kaldı ki, konu sahibi sonradan birtakım açıklamalar getirdi ve işin rengi o zaman değişmeye başladı, 8 sene aynı evde yaşamışlar filan diye. 8 yıldır aynı evde yaşayan aileye sonradan giren konu sahibi bu çevreye sonradan müdahil olduğu için bu çıkışı ben de manasız buldum bu açıklamadan sonra.

Aralarında oku yas eşim 2yaş büyük kız asosyal ve sessiz biri biley anlatırken eşime bakarak anlatması rahatsız edıyorum ko bu seneler önce sevgiliykende aynıydı üstelik biz kapalıyız ve nedeni anlamı var bunun o benım kardeşim demekle olmuyor değil o senin sadece eşinin kardeşi mahrem sonuçta bana sürekli x şöyle sever x 1şekerli içer 8 sene beraber yaşamışlar kv felan bundan kaynaklını yoksa ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum bildiğim tek şey Beni rahatsiz eden bişeyler olduğu
tesettür namusun göstergesimi bana göre değil ki ben ultra sarışın mini etekte giyen alkol de kulanan biriyim önceden tabi hamileyim şükür ama aklımdan sizin gecirdiğiniz şeyler asla gecmez getirmem bile testtür namus ölçütü değil

Kıskançlık olur normaldir ama seninki de olacak iş değil.Eltinin yerinde olsam bu durumu biraz farketsem seninle asla görüşmezdim.Üstelik yakın zamandaki bir konunda aniden gelen misafirin için eltinin gelip sana yardım ettiğini,yemeklerine kadar yaptığını yazmıştın.Sana karşı iyi niyetli biri için böyle düşünmen hiç hoş değil.Konu başka olsa tamam ama durum çok başka,sen kocanı kıskanıyosun.Değişik imalar filan, yok yanında saçı açık bilmemne.Çok gitmez eltinle de kaynınla da küslük girer aranıza.Eşinde zaten tavrını belli etmiş.

tesettür namusun göstergesimi bana göre değil ki ben ultra sarışın mini etekte giyen alkol de kulanan biriyim önceden tabi hamileyim şükür ama aklımdan sizin gecirdiğiniz şeyler asla gecmez getirmem bile testtür namus ölçütü değil
Öleceğimi bilsem kocamı eltimden kıskanmak aklıma gelmez.Zihniyet meselesi biraz bu işler.Böyle insanlarla akrabalık ne zor.Eltisi ve kaynı bilse ne kadar üzülür.

Hormonlarınızı kontrol altına alın derim..
Tepkileriniz anormal.
3 tane kaynım var biri elimde büyüdü,kardeşim ne ise o da öyle benim gözümde..
Bir diğer kaynım abim gibidir dertlesiriz,fikir danışırız,güleriz de sariliriz da..
Sizin yapınız öyle değil,siz kayninizla mesafelisiniz diye farklı imalarda bulunamazsiniz..
En fazla esinizi uyarır,konuyu kapatirsiniz..
Gereksiz ötesi tepki verip,karşılık almissiniz.
Böyle bir durumda baba evine gitmek bitisin başlangıcı olabilir aklınızda olsun.

Kiskancliginiza son verin.
Ne ayip insan esi ile eltisi hakkinda boyle yoru gapar mi hic.
Kufur vs his degil ama siz de çizgiyi fazla aşmışsınız

Sizin acisinizdan baktigimda rahatsiz olunacak durumlar var daha guzel bir sekilde belirtseydiniz boyle olmazdi..belkide yanlis anladiniz hamileligin verdigi kiskanclik alinganlikda ust uste bindi ama esiniz ne olursa olsun kufur etmemeliydi buyuk hata kim hangi tartismada esine s...git der ya derse de bi daha o yuze nasil bakicak

Aralarında oku yas eşim 2yaş büyük kız asosyal ve sessiz biri biley anlatırken eşime bakarak anlatması rahatsız edıyorum ko bu seneler önce sevgiliykende aynıydı üstelik biz kapalıyız ve nedeni anlamı var bunun o benım kardeşim demekle olmuyor değil o senin sadece eşinin kardeşi mahrem sonuçta bana sürekli x şöyle sever x 1şekerli içer 8 sene beraber yaşamışlar kv felan bundan kaynaklını yoksa ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum bildiğim tek şey Beni rahatsiz eden bişeyler olduğu
Hormonlardan mı yoksa karakteriniz mi bu bilmiyorum ama düşünce tarzınız çok yanlış geldi bana. Bu kadar kıskançlık hiçbir zaman iyi değil. Beraber gelip bir şeyler almışlar yolda konuşmuş olabilirler birbirini tanımayan insanlar bile parkta kafede otururken sohbet edebiliyor. Eşinizin de küfür etmesi hakaretleri çoook yanlış ama sizde fena darlamışsınız söyledikleriniz falan hiç hoş değil. Ayrıca 8 sene beraber yaşamışlar samimilik olmasından daha doğal bir şey yok. İlgi bekliyorsanız böyle şeyler söyleyerek olmaz umarım bunların hepsi hormonlardandır:bicak:

Yakıştırmanız çok çirkin.

Yani bilmiyorum, eşim benimle eniştem arasında böyle bir şey ima etse ne bir daha güvenirim ne de onu adam yerine koyarım. Küfretmem ama hadsizsin, hastalıklı bir zihnin var derim. Tamam kıskanma olur da bu şekilde olması normal değil.

Baştan sona siz hatalısınız Üstelik sen gözüme bakmadan konuşuyorsun eltin samimi sen başını asla açmıyorsun o açıyor konuları düpedüz saçmalık kimse sizin gibi olmak zorunda değil

Yaptığın yakıştırma çok çirkin. Ben bunu hamileliğine bağlamıyorum,insan neyse odur çünkü. Sen normalde de belli ki kıskanç bir kadınsın. Ben bu zamana kadar hamile kaldığımdan beri hormonlarımdan dolayı bitane kıskançlığım olmadı.
Adama cinnet geçirten sensin. Kim ne derse desin,kendini başkasıyla kıyaslayıp adama carlamışsın. Bana böyle bir yakıştırma yapılsa ben çekip gitmek yerine yanında cinnet geçirirdim heralde. Eşin yine sakin davranmış sen üstüne gitmeye devam etmişsin.

Back