• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikrinizi almak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Olcci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben çözüm bulamadım ama zamanla kendiliğinden az da olsa düzeldi. Benim karnım ağırıyordu kadın kapıyı çalınca. Açmadığım da oluyordu. Ben de dil çalışırım bazen misafir gelir köyde oturuyorum gitmek nedir bilmez kimi teyzeler bunalıma giriyorum vaktim gidiyor diye. Görmemezlikten geliyorum ,kafama takmamaya çalışıyorum. Biraz tripleniyorum ister istemez. Uzun kalan misafirlerden rahatsız oluyorum söyleyemiyorum da ben de muzdaribim çok.

Ya uzuyor maalesef, 1 sene gibi düşünün erken olursa ne ala. Yani gastronomi alanında çalışırım diyorsanız siz bilirsiniz tabi ama eğer öylesine ise o vakti daha farklı bir alanda degerlendirmek daha iyi olurdu.
Yakın vizesiz ülke de yok gidip yerleşmek istesem kaçmayı düşünüyorum artık o kadar ki gerginim 🥹

Ben çözüm bulamadım ama zamanla kendiliğinden az da olsa düzeldi. Benim karnım ağırıyordu kadın kapıyı çalınca. Açmadığım da oluyordu. Ben de dil çalışırım bazen misafir gelir köyde oturuyorum gitmek nedir bilmez kimi teyzeler bunalıma giriyorum vaktim gidiyor diye. Görmemezlikten geliyorum ,kafama takmamaya çalışıyorum. Biraz tripleniyorum ister istemez. Uzun kalan misafirlerden rahatsız oluyorum söyleyemiyorum da ben de muzdaribim çok.
Maalesef kendiliğinden duzeldigini zannettigim zamanlar oluyor arkadaşlarım gelince yaptıkları yorumlardan duzelmedigini sadece insanın artık zamanla ayak uydurmaya çalışıp kendinden taviz verdigini fark ediyorum

Eşyalarımı satmak istemiyorum sonuçta bu ev bizim evimiz içinde de dursa olur sıkıntı değil ama benim kararsizligim neden ona anlam veremiyorum. Başkaları rahatsız oluyor diye evimi birakmayi kendime yediremiyorum çok kızıyorum kendime bilmiyorum
Zaten sıkıntı senin evin olması her tr ye geldiğinde yine aynı noktada bulacaksın kendini asla tat almayacaksın tatilin eziyete dönecek zaten hata bu şekilde dip dibe olmanız

Hepsini denedim canım o kadar cahiller ki bir ara sürekli uyuyorum diyordum kapıyı acmiyordum aşağı eşimin kuzeni gelmiş ona balkondan bağırarak daha bu saat olmuş uyuyor falan diyor baktım herkese söylüyor çok değişikler yani alıp başımı gidesim var herşeyi eşime de yansıtmak istemiyorum uzakta aşırı üzülüp geriliyor
Sizinle görüşmek ıstemıyorum de. Uyumadıgım senı evıme alacagım anlamına gelmıyor de. Buradan sınır oldum

Konuşmalarınızı biraz okudumda açıkçası kocanın tarafı çok cahil değil işine geldikleri gibi davranıyorlar sen ne kadar yumuşak başlı olsanda senin sınırını zorluyorlar ne kadar dayanabilirsin diye öyle piskopatlar var çünkü gerekirse sert konuş ve evine girmelerine müsade etme bakalım sonradan sana karşı tavırları değişmeye başlıyacak nerde sesini çıkarmayan gelin varsa ezmeye çalışıyorlar zaten gerekirse kocanla konuş anlasın o da sana karşı tavırlarını sana yapılan saygısızlık onada yapılmış sayarım ben kocan da arkandaysa daha kudururlar zaten hiç bir bok da yapamazlar sinirlendim galiba senin yerine

Gündüz kütüphaneye ders çalışmaya git,arada babana git.Biraz ayağı senin evden çekinceye kadar.Aksamlarida sabah erken kalkıyorum ders çalışıyorum yoruldum vs erken yatıyorum de.Yani kendi evinde kaçak göçek saçma bir durum ama müsait değilimden anlamayan insanlar olunca mecbur strateji geliştirmek gerek herhalde.Telefonlarinida açma...

Back
X