• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana hakaret etti

Evet oldukca gereksizdi ben sadece o an çok sınırlendım oda bende aınırle yanlış seyler aöyleıdk ama olay burda çok abartıldı
Burası öyle canım kimse kimseyi tanımıyor. Açtığınız konuya herkes aynı bakış acısı ile bakmıyor.. ve mesajlar yanlış anlasilabiliyor takılmayın buna..
siz elinizi çok takiyorsunuz gerek yok buna.
aciliyorsa onun ayıbı gözlerin içine bakarak konuşuyorsa onun tarzı bu, bunu siz duzeltemezsiniz eşinizi de boş şeylerle üzmüş oluyorsun..
Boşver herseyi hamilesin ve bu konunun kapanmasını iste dahada çok üzülürsün yazık bebegine..

Bence sonuna kadar haklisiniz. Haddini bilmeli o elti yada bildirilmeli. Gitsin kocasina cilve yapsin kaynina yapacagina. Bence anlamis sizin zayif noktanizi kasitli yapiyor kesinlikle.

Ben hamile olmasam bile esinizin tavirlarina cok kizardimmm acik acikta derdim insanlrla resmiyet koy bukadin nasil kapali nasil musluman erkek skrabanda olsa mesafe olcak cok civik de

Herkesi her an birbiriyle birlikte olabilir mi şeklinde düşünüyorsunuz
Hiç bir akrabalık bağı sizi durdurmuyor mu
Burada akla gelen düşünceler o ehleksiz avrupa dediğiniz insanların aklına gelmez
Bir de milletin müslüman olup olmadığına kendi karar veren tanrilar var aramızda

Kaynınızın yanında açılıyorsa açılsın sizine sanki gecelik ile geziyor. 2 Ablam var eşim onlardan küçük onlarda kafasını açarlar yanında me var bunda???
Ayrıca eşinizin belki o gün keyfi yerindeydi canı sohbet çekti. Sizle de edecekti belki siz olay çıkarınca vazgeçti.

Sizde kaynınızın gözünün içine bakarak konuşun ne var ki bunda???

Tavırlarınız çok sert ve bana göre manasız.

İtham ettiğiniz kişi abisinin karışı o yüzden bu kadar sinirlenmiştir. Ama küfür edemez tabi ki orası ayrı.

eltinin saçını açması ya da acmamasi seni baglamaz.ev ortamında ben de açarım. Demek ki öyle rahat ediyor. Eğer bi sorununuz varsa eşinize çamur atın. Eltinize değil. Gelgelelim esinizi de çok cirkin yakistirmalarla cok ağır ithamlarla yargılamissiniz. Ne kadar çirkin bi davranış. O da size hakaret ederek haklıyken haksız duruma düşmüş. Nasıl düzelir bilmiyorum. Ama eşim beni böyle bi seyle itham etse sanırım çok büyük olay çıkardı. Bu çok ciddi bir suçlama..

Valla gerçek mi, yok onu kastetmemiştir yav herhalde diye bir kez daha okudum, gerçekten de kastetmişsiniz. Hamilelik hormonları falan değil bu, demek ki ne zamandır yakıştırma varmış. Çok ayıp, hadi diyelim elti dediğiniz gibi olsun, değildir de. Eşinizi kardeşinin eşinden ayartılacak kadar karaktersiz bir insan gibi mi görüyorsunuz? Bu tıynette eşiniz varsa boşanın, bu tıynette değilse de insanlara hayatı zindan etmeyin. Hamilelik hormonundan diye normalleştirecek bir şey değil bu, hamilelik hormonunda ne bileyim yavru kediye ağlarsın, reklama ağlarsın falan hassaslaşırsın. Bu bildiğin zihniyet. Berbat bir zihniyet hem de. Kusura bakmayın.

Benim eşim, beni kaynımla yakıştırsaydı eşinizin dediklerinin bin katını der bi de boşardım. Resmen iğrençlik.
Kendinize sahip çıkın lütfen. Ayıp, ayıp!

Bana gore haklisiniz ben olsam bende sorarim ne bu diye benle konusmyon baskasina geldinmi bulbul gibi sakirdiyon nedemek bu derim bagririmda cigririmda ben onun istemedgi seyleri yapmyosam o da yapmicak arkadas ayip bana gorede kapali aciklikla alakisi yok ben acigim ama bana tuhaf valla bu devirde kardes kardese guvenmyo ne kardesi ya neler olyor hangi devirde yasiyoz.daha yeni muge anlida iki kiz kardes iki kardesle evlenmis masallah kucuk kiz kardes ablasinin kocasiyla fingirdiyo kapali bide ne bu ya hayret ya kardes kardese neler yapyo daha yeninesra erolda gordm bi bakin isterseniz tecavuze kadar gidiyo bide aralarinda kan bagi yokken hayatta olmaz ya neladar guvensende karsisindaki yuzunden nolcagi belli olunmuyo malesef
merhaba kızlar cok canım sıkkın ve üzgünüm :KK43:

Eltim ve ben aynı bınadayız ve işlerimiz ortak gelirimizde , bugun büyük çocuğu için okula gıtmesı gerekti ve küçük olanı bana bıraktı , kendi servisle gitti dönüşte de eşim iş yerine yemek götürüldüğünden dolayı beraber geldiler yolda bi yere uğramışlar sepet felan almışlar.
Neyse bunlar geldiler sesler geliyo kapıdan konuşup duruyorlar ki ben bu konuda oldukca kıskancım eşim bilir ne olursa olsun benim kaynımla aramda hep bi sınır vardır çok konuşmam gülmem ona. Bakarak laf anlatam felan Eltim tam tersi toplumda bişey anlatırken ona bakarak anlatır el TEMası kurar
ikimizde kapalıyız ama ben kafamı asla açmazken o eşimden sakınmaz kısa kollu kafası açık Gezer bunlar ufak tefek şeyler ama zamanla hepsi biriktiğinde gözüme batmaya başlayan bi hal aldı .

İçeri girdiler eşim hep sarılır öper bu sefer sarılmadan direk içeri geçti hamıleyım belım agrıyo sormadı benle konuşmadı , eltim çocuktan bahsederken onla konuşuyor ama laf atıyor ki normalde ben biley anlatsam öyle laf atmaz girmez dinler çok konuşmaz ilginç geldi birinin konuşması birinin rahatlığı ..

bunlar kötü bişey var demiyorum ama bu durumlardanda hoşlanmıyorum haliyle gözüme batıyor.

Eltim evine çıktı yemek getirmeye eşimle tartıştım demek bi yerlere de uğradınız, benle konuşmuyorsun o kadar ne konuşuyordunuz felan surat astım . Kapı çalınca da açmadım kendin git aç yüzüme bakmıyor dun onla konuşuyordun al yemegınıde gıt dedım .

gerçektenden gelirdi öyle bıle desem alttan alır gorusuz derdı , kapıyı çarpıp çıktı arkasından çıktım asansöre bindi gitti .

bende ardına aradım çok sinirlendim sen bu kapıyı nasıl çarparsın nasıl mıllete bellı edersin diye sen git dedım dedı :KK43: tartıştık yolda bağırdı cınnet geçirdi telefonu vurdu bı yerlere ses geldi 5 aylık evliyiz üstüme titrer bı dedıgımı iki etmez bundan öncede büyük kavgalarımız oldu elini felan asla kaldırmadı bana :KK43: adama bi anda bişeyler oldu resmen

şok oldum ben bana s..git diye bağırdı.
küfürler etti s..fsiz diye bağırdı
bak oraya gelirsen seni oldurürüm kes sesini dedi ben sok geçirdim
tekrar aradım fakat kendınde değil,
s..gıt öylemi akşam beni evime bırakıyorsun bi sfsiz varsa oda sensin dedim ben gidiyorum dedim . Kendim gidemem evim merkeze çok uzak otobüs dolmuş geçmiyor :KK43: sen benimle nasıl böyle konuşursun ne hakla dedım bağırdım :KK43:

Ben çok kırgınım coook üzgünüm ne kendıme ne ona yakıştırmadım ne olduğunu birden anlamdım ilgi bekledim belkıde çok mu hassasım abartım mı bilmiyorum ama haketmedi küfür etmesini :KK43: akşam gitmek istiyorum 2gun annemgilde kalmak istiyorum hiç kalmadım hiç bir yerde kalmayacağımızda bilir yani bu büyük bişey orda kalmam onu görmek istemiyorum burnu süratin bensiz yapayalnız kalsın görsün günü değil mi :KK43:

Kıskanmakta değil nasıl diyim kıyasladım bana ve ona davranışını bi an da onun yanında soguk olması altında bi sebeb aradım kafamda kurdum herşey saniyeler içinde oldu hiç böyle yapmazdık nasıl geçiçek şimdi bu :KK43: unutamam söylediklerini

Edit : herkes beni suçlamada kendimi suçlu görmüyorum ki zaten konutunda çoğunuz tam anlamıyla idrak edememiş , şu yönde evet haklısınız tepkilerim büyük oldu eşimle tartiştim ona yersiz bi tepki verdim oda bende sınırlıylen konuştuk kırıcı olduk doğru .. ama sadece bu kadar onun haricinde

Kimseyi kimseye yakıştırmadım bugünkü olanlar önceki ufak tefek şeyler ufakta olsa gözüme batmaya başladı aralarında bişey var şeyimin gözü var imasında bulunmadım zira bu iftira olur hiç bişey bilmiyorum ama bildiğim tek şey içime sinmeyen oturtamadığım şeyler var.. yazıyla aktaramadım bellide sizlere bende siz kadar bu yakıştırmanın çirkin olacağının farkındayım ama tekrar ediyorum '' benimle ilgilenen adam kapıdan gelince benle ilgilenmezken , ben konusunca 2 tane kelime zor çıkıyor bu iletişimsizlik değil eşim konuşkan biri değil sadece kıyasladım bunun nedenini sordum kimim ben dedım neden ? Merak ettim ..
elti kişisi açık olabilir kapalıda beni hiç alakadar etmeZ ilgilenmem fakat herkese kapalı olup eşimin tanımada rahat etmezsi rahatsız edıyo 8sene beraber yaşadılarsa eşimi toplam akşam 2saat anca görüyordur buda başına biley örtmesini engellemez her kim olursa olsun inanıp yaptıysa degısmeyecek eşimi kardeşin görselde sonuçta eşinin Abisinin babasının yanında rahat ettıgo gibi rahat davranmayacak el kol TEMA'sında bulunmayacak ..

Eşim su an geldi özür diledi çok pişman olduğunu söyledi hatta ben konuşmadım nasıl yakıştırdın sana yakışıyormu dedim ben karnım nasıl söylersin böyle küfürleri dedim çok özürler diledi konuştuk hallettik güzellikle
ve eşimde hiç sizin dediğiniz gibi algılamamış üstelik bu konuda kızmadı konuyu açmadı

Hiç unutmuyorum birgun kvlerde yemekteyiz eltimle kaynimda var. Buyuk servis tabaginda balik var ortada... eltim kalkti elini daldirdi abi tabagini uzat vereyim dedi esimde olur dedi ve esimin tabagina eliyle baligi koydu. O gunu hic unutmam. Cok sacma gelecek ama ne munasebet kendi kocasi dururken digerleri bile almamişken esimin tabagina koydu sonra kendi aldi oturdu kimseye de sormadi. Evet kucuk bir konu ama rahatsiz edici geldi bana. Kiskanclik degil bu cok ayri bisey. O yüzden hak veriyorum sana konu sahibi...

Eltim kapımı çalmıyor eşim yokken demişsiniz de nasıl çalsın kadın? Sizin hal ve hareketlerinizi görüyordur bir insan bu hareketleri anlamayacak kadar kör olamaz. Görmese de hisseder tavırlarınızı tabi ki kapıyı çalmaz. Hala haklıyım diye diretiyorsunuz ama hiç haklılık payınız yok. Dar görüşlüsünüz ayrıca evet!

Eltim ve ben aynı bınadayız ve işlerimiz ortak gelirimizde , bugun büyük çocuğu için okula gıtmesı gerekti ve küçük olanı bana bıraktı , kendi servisle gitti dönüşte de eşim iş yerine yemek götürüldüğünden dolayı beraber geldiler yolda bi yere uğramışlar sepet felan almışlar.
Neyse bunlar geldiler sesler geliyo kapıdan konuşup duruyorlar ki ben bu konuda oldukca kıskancım eşim bilir ne olursa olsun benim kaynımla aramda hep bi sınır vardır çok konuşmam gülmem ona. Bakarak laf anlatam felan Eltim tam tersi toplumda bişey anlatırken ona bakarak anlatır el TEMası kurar
ikimizde kapalıyız ama ben kafamı asla açmazken o eşimden sakınmaz kısa kollu kafası açık Gezer bunlar ufak tefek şeyler ama zamanla hepsi biriktiğinde gözüme batmaya başlayan bi hal aldı .

İçeri girdiler eşim hep sarılır öper bu sefer sarılmadan direk içeri geçti hamıleyım belım agrıyo sormadı benle konuşmadı , eltim çocuktan bahsederken onla konuşuyor ama laf atıyor ki normalde ben biley anlatsam öyle laf atmaz girmez dinler çok konuşmaz ilginç geldi birinin konuşması birinin rahatlığı ..

bunlar kötü bişey var demiyorum ama bu durumlardanda hoşlanmıyorum haliyle gözüme batıyor.

Eltim evine çıktı yemek getirmeye eşimle tartıştım demek bi yerlere de uğradınız, benle konuşmuyorsun o kadar ne konuşuyordunuz felan surat astım . Kapı çalınca da açmadım kendin git aç yüzüme bakmıyor dun onla konuşuyordun al yemegınıde gıt dedım .

gerçektenden gelirdi öyle bıle desem alttan alır gorusuz derdı , kapıyı çarpıp çıktı arkasından çıktım asansöre bindi gitti .

bende ardına aradım çok sinirlendim sen bu kapıyı nasıl çarparsın nasıl mıllete bellı edersin diye sen git dedım dedı :KK43: tartıştık yolda bağırdı cınnet geçirdi telefonu vurdu bı yerlere ses geldi 5 aylık evliyiz üstüme titrer bı dedıgımı iki etmez bundan öncede büyük kavgalarımız oldu elini felan asla kaldırmadı bana :KK43: adama bi anda bişeyler oldu resmen

s..gıt öylemi akşam beni evime bırakıyorsun bi sfsiz varsa oda sensin dedim ben gidiyorum dedim . Kendim gidemem evim merkeze çok uzak otobüs dolmuş geçmiyor :KK43: sen benimle nasıl böyle konuşursun ne hakla dedım bağırdım :KK43:

Ben çok kırgınım coook üzgünüm ne kendıme ne ona yakıştırmadım ne olduğunu birden anlamdım ilgi bekledim belkıde çok mu hassasım abartım mı bilmiyorum ama haketmedi küfür etmesini :KK43: akşam gitmek istiyorum 2gun annemgilde kalmak istiyorum hiç kalmadım hiç bir yerde kalmayacağımızda bilir yani bu büyük bişey orda kalmam onu görmek istemiyorum burnu süratin bensiz yapayalnız kalsın görsün günü değil mi :KK43:

Kıskanmakta değil nasıl diyim kıyasladım bana ve ona davranışını bi an da onun yanında soguk olması altında bi sebeb aradım kafamda kurdum herşey saniyeler içinde oldu hiç böyle yapmazdık nasıl geçiçek şimdi bu :KK43: unutamam söylediklerini

Edit : herkes beni suçlamada kendimi suçlu görmüyorum ki zaten konutunda çoğunuz tam anlamıyla idrak edememiş , şu yönde evet haklısınız tepkilerim büyük oldu eşimle tartiştim ona yersiz bi tepki verdim oda bende sınırlıylen konuştuk kırıcı olduk doğru .. ama sadece bu kadar onun haricinde

Kimseyi kimseye yakıştırmadım bugünkü olanlar önceki ufak tefek şeyler ufakta olsa gözüme batmaya başladı aralarında bişey var şeyimin gözü var imasında bulunmadım zira bu iftira olur hiç bişey bilmiyorum ama bildiğim tek şey içime sinmeyen oturtamadığım şeyler var.. yazıyla aktaramadım bellide sizlere bende siz kadar bu yakıştırmanın çirkin olacağının farkındayım ama tekrar ediyorum '' benimle ilgilenen adam kapıdan gelince benle ilgilenmezken , ben konusunca 2 tane kelime zor çıkıyor bu iletişimsizlik değil eşim konuşkan biri değil sadece kıyasladım bunun nedenini sordum kimim ben dedım neden ? Merak ettim ..
elti kişisi açık olabilir kapalıda beni hiç alakadar etmeZ ilgilenmem fakat herkese kapalı olup eşimin tanımada rahat etmezsi rahatsız edıyo 8sene beraber yaşadılarsa eşimi toplam akşam 2saat anca görüyordur buda başına biley örtmesini engellemez her kim olursa olsun inanıp yaptıysa degısmeyecek eşimi kardeşin görselde sonuçta eşinin Abisinin babasının yanında rahat ettıgo gibi rahat davranmayacak el kol TEMA'sında bulunmayacak ..

Eşim su an geldi özür diledi çok pişman olduğunu söyledi hatta ben konuşmadım nasıl yakıştırdın sana yakışıyormu dedim ben karnım nasıl söylersin böyle küfürleri dedim çok özürler diledi konuştuk hallettik güzellikle
ve eşimde hiç sizin dediğiniz gibi algılamamış üstelik bu konuda kızmadı konuyu açmadı
Denemeye calis evvini ayirmak istedigini soyle yada hepsini bi ara yemege cagir ulu orta butun derdini anlat kizinda gozlerinin icine bakarak anlat ama sesini yukseltmeden inceden nazikce laf vurur gibi buraya yazdiklarinin aynisini senin yuzunden oldugu nu belirterek

Adamı artık 5 ayda ne kadar darladıysanız patlamış... Aman kocalarınızın üstüne dişi sinek değmesin... Hatta fanusa koyun.. Arada bir yemini, suyunu verin.. Yeter... Herkesin ve her şeyin bir haddi olmalı.. Eşiniz özür dilemiş evet ama siz böyle saçmaladıkça bir dahaki sefere özür dileyen siz olurusnuz... Affederse ne ala.. Bu yaptığınız eşinize, eşinizin abisine ve eltinize büyük ayıp ve saygısızlık..

Eltim kapımı çalmıyor eşim yokken demişsiniz de nasıl çalsın kadın? Sizin hal ve hareketlerinizi görüyordur bir insan bu hareketleri anlamayacak kadar kör olamaz. Görmese de hisseder tavırlarınızı tabi ki kapıyı çalmaz. Hala haklıyım diye diretiyorsunuz ama hiç haklılık payınız yok. Dar görüşlüsünüz ayrıca evet!

Niçin burda herşey yanlış anlaşılıyor inşalar kendını ifade edemıyor anlamış değilim. Şu söyledıklerinizin hepsi eltimde var benimle kendını kıyasladığı için ailecek büyük bi tartışma çıktı kv ve kp evinden ağlayarak gitti milan ve düğünümü burnumdan getirdi nişanlık giydi nişanımda üstelik kimse sevmez tüm aile beni kıskandığını açık aleni söyler konuşurlar kendi eşide dahil . Ve benim ona karşı ne kadar iyi oldgumuda .. ama diyorum ya peşin hüküm vermeye hazırsınız kapımı çalmıyor çünkü tam bir asosyal ama eşim geldiğinde uyanık hareket edecek kadar da akıllı bazı anlar varki sadece görerek anlaşılabiliyor.. bana düşünceleriniz bi iki beden büyük geliyor hepinizin o geniş görüşlerinize saygı duyuyorum.

eltinden uzak tut eşini. burada sana kızanlara takma. kapalı bir bayan kaynının yanında açılamaz. ki bir kadın hisseder. yolunda gitmeyen bir şeyleri.

Niçin burda herşey yanlış anlaşılıyor inşalar kendını ifade edemıyor anlamış değilim. Şu söyledıklerinizin hepsi eltimde var benimle kendını kıyasladığı için ailecek büyük bi tartışma çıktı kv ve kp evinden ağlayarak gitti milan ve düğünümü burnumdan getirdi nişanlık giydi nişanımda üstelik kimse sevmez tüm aile beni kıskandığını açık aleni söyler konuşurlar kendi eşide dahil . Ve benim ona karşı ne kadar iyi oldgumuda .. ama diyorum ya peşin hüküm vermeye hazırsınız kapımı çalmıyor çünkü tam bir asosyal ama eşim geldiğinde uyanık hareket edecek kadar da akıllı bazı anlar varki sadece görerek anlaşılabiliyor.. bana düşünceleriniz bi iki beden büyük geliyor hepinizin o geniş görüşlerinize saygı duyuyorum.

Belki eşinize olan rahat tavırları da sizi kıskandığı içindir. Belki o rahat davranınca sizin gıcık olacağınızı anlamıştır ve eşinizle aranızı bozmak için yapıyordur. Kıskançlığından nişanı ve düğünü burnunuzdan getiren, bunu da yapabilir. Niye tepki gösterip ekmeğine yağ sürüyorsunuz ki?

Aradaki mesajları okumadım. Umarım eşiniz sizi öldürmekle tehdit ettiği için özür dilemiş ve bir daha asla yapmayacağını söylemiştir. Yaptığı şey yasalara aykırı. Çok kızdıysa sizden boşanabilir, kanuni hakkıdır ama sizi tehdit edemez.

Barışırsanız, bence siz de kaynınıza yavaş yavaş daha samimi davranın. Gözlerine bakarak konuşun, içten olun vs. Tabii dozunu yavaş yavaş arttırın. Onun sizin eşinize davrandığından daha samimi davranmadığınız sürece sorun yok. Siz gıcık olacağınız o gıcık olsun.

eşinizin sizden özür dilemesine sevindim konu sahibi..
ben sizin gibi benzer durum yaşadığım için inanın sizi çok iyi anlıyorum..
Evet yakıştırmak yanlış lakin tavırlar hareketler çok rahatsız edici..
eşimle bir gün oturuyoruz 1 bucuk yıl önce yaşanmış bir olay..
whatsap dan eşime mesaj geliyor eşim agzı kulaklarında cevap veriyor
saat 11 .. eltim yazıyor. gırgır şamata yapıyorlar..
benimle hiç muhattap olmayan eltim bana inat eşime yazıyor arıyor soruyor felan bir gör..
oo kayınçoo şöyle böyle.... ben hastayım eşime soruyor nesi var diye =)
yüz yüzeyken eşime yağ çekmeler kur yapar gibi sohbet etmeler. ben körmüyüm ?
haa asla öyle birşey yakıştırmadım eşime lakin amac ?
neden ? gıcıklık.. bana nispet.. ha o zaman sadece ben farkındaydım bunu sonra eşimde farkına vardı
o kişi gerçek yüzünü saklayamadı =)
senin eltinde sana gıcıklık yapıyor .. böyle tipleri iyi bilirim sakın bundan sonra onun ekmeğine yag sürme lütfen
eşinlede konuş herkes yerini haddini mesafesini bilsin.. ben rahatsız oluyorum mesafeni koy de geç net ol.
K KumkatNedir

Back