merhaba kızlar cok canım sıkkın ve üzgünüm
Eltim ve ben aynı bınadayız ve işlerimiz ortak gelirimizde , bugun büyük çocuğu için okula gıtmesı gerekti ve küçük olanı bana bıraktı , kendi servisle gitti dönüşte de eşim iş yerine yemek götürüldüğünden dolayı beraber geldiler yolda bi yere uğramışlar sepet felan almışlar.
Neyse bunlar geldiler sesler geliyo kapıdan konuşup duruyorlar ki ben bu konuda oldukca kıskancım eşim bilir ne olursa olsun benim kaynımla aramda hep bi sınır vardır çok konuşmam gülmem ona. Bakarak laf anlatam felan Eltim tam tersi toplumda bişey anlatırken ona bakarak anlatır el TEMası kurar
ikimizde kapalıyız ama ben kafamı asla açmazken o eşimden sakınmaz kısa kollu kafası açık Gezer bunlar ufak tefek şeyler ama zamanla hepsi biriktiğinde gözüme batmaya başlayan bi hal aldı .
İçeri girdiler eşim hep sarılır öper bu sefer sarılmadan direk içeri geçti hamıleyım belım agrıyo sormadı benle konuşmadı , eltim çocuktan bahsederken onla konuşuyor ama laf atıyor ki normalde ben biley anlatsam öyle laf atmaz girmez dinler çok konuşmaz ilginç geldi birinin konuşması birinin rahatlığı ..
bunlar kötü bişey var demiyorum ama bu durumlardanda hoşlanmıyorum haliyle gözüme batıyor.
Eltim evine çıktı yemek getirmeye eşimle tartıştım demek bi yerlere de uğradınız, benle konuşmuyorsun o kadar ne konuşuyordunuz felan surat astım . Kapı çalınca da açmadım kendin git aç yüzüme bakmıyor dun onla konuşuyordun al yemegınıde gıt dedım .
gerçektenden gelirdi öyle bıle desem alttan alır gorusuz derdı , kapıyı çarpıp çıktı arkasından çıktım asansöre bindi gitti .
bende ardına aradım çok sinirlendim sen bu kapıyı nasıl çarparsın nasıl mıllete bellı edersin diye sen git dedım dedı
tartıştık yolda bağırdı cınnet geçirdi telefonu vurdu bı yerlere ses geldi 5 aylık evliyiz üstüme titrer bı dedıgımı iki etmez bundan öncede büyük kavgalarımız oldu elini felan asla kaldırmadı bana
adama bi anda bişeyler oldu resmen
şok oldum ben bana s..git diye bağırdı.
küfürler etti s..fsiz diye bağırdı
bak oraya gelirsen seni oldurürüm kes sesini dedi ben sok geçirdim
tekrar aradım fakat kendınde değil,
s..gıt öylemi akşam beni evime bırakıyorsun bi sfsiz varsa oda sensin dedim ben gidiyorum dedim . Kendim gidemem evim merkeze çok uzak otobüs dolmuş geçmiyor
sen benimle nasıl böyle konuşursun ne hakla dedım bağırdım
Ben çok kırgınım coook üzgünüm ne kendıme ne ona yakıştırmadım ne olduğunu birden anlamdım ilgi bekledim belkıde çok mu hassasım abartım mı bilmiyorum ama haketmedi küfür etmesini
akşam gitmek istiyorum 2gun annemgilde kalmak istiyorum hiç kalmadım hiç bir yerde kalmayacağımızda bilir yani bu büyük bişey orda kalmam onu görmek istemiyorum burnu süratin bensiz yapayalnız kalsın görsün günü değil mi
Kıskanmakta değil nasıl diyim kıyasladım bana ve ona davranışını bi an da onun yanında soguk olması altında bi sebeb aradım kafamda kurdum herşey saniyeler içinde oldu hiç böyle yapmazdık nasıl geçiçek şimdi bu
unutamam söylediklerini