• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana hakaret etti

Şimdi ben kendimi yerinize koydum eşime böyle bişey yakıştırıyorum söylüyorum ima ediyorum inanın eşimde cinnet geçirir. Yani ben eşime ne diyorum eltime ne diyorum. Her ikisi arasında gördüğünüz bişey yoksa sırf kıskançsınız diye nasıl böyle bişeyi yakıştırdınız yada ima ettiniz. Aile arasında olmaması gereken bişey.

Eski konularınıza baktım siz biraz takmışsınız bu eltiye. Benimde annemler yeni evliyken 10 sene boyu böyle kayınlar, kuzenler, görümceler kalmışlar. Şimdi aralarında bi abla kardeş iletişimi var. Sırf bakıp konuşuyor sohbet ediyor diye yengelerim laf mı söylesin

eşiniz küfür etmesi hoş olmamış..ama eşinizi bu noktaya da getiren sizin tavrınız bence..Eşinizi eltinizden kıskanmak, hele ki iletişim kurması yüzünden bence yanlış olmuş...Belki eltinize yönelik olumsuz düşüncelerinizi bir şekilde eşinize ve eltinize bir şekilde hep yansıttınız, yoksa iş küfür etme noktasına kadar varmazdı sanırım. Biz kadınlar bazı şeyleri kendi içimizde yaşadığımızı ve farkettirmediğimizi sanırız hep ama bir şekilde konuşmamızla bakışımızla karşı tarafa hissettiririz. İnşallah sorunu en kısa çözersiniz, güzel haberlerinizi duymak dileğiyle...

Yav ben de deliriyorum. Ben de kapalıyım ama eşimin kardeşinin yaninda da kosa kosa yazma aramam yav normal ev hali açık açık takılırım yani:KK53: (birazdan linç yicem hissediyorum:KK53:)

Amacım sizi eleştirmek değil ama yanlış bence, kapanmak inanç gereği mahremlere karşı kendini muhafaza etmekse bu saç dahil hiç hiç zerre farklı bakış duygu beslemesen de eşinin kardeşi de mahrem ve aynı hassasiyet ona karşı da olmalı.

Mesela bazı yerlerde de normalde kadınlar kapalıdır ama tatil yerine gittiklerinde açılır sanki oradakiler Erkek değilmiş gibi

Dediğim Gibi sadece inanca bakacak olursak kardeş, baba vs dışında herkes mahrem, tabiki kardeş eşleri ile konuşulur gülünür espri yapılır ama kıyafet konusunda kapalılar diğer erkeklere nasılsa onlara da öyle davranmalı

Amacım sizi eleştirmek değil ama yanlış bence, kapanmak inanç gereği mahremlere karşı kendini muhafaza etmekse bu saç dahil hiç hiç zerre farklı bakış duygu beslemesen de eşinin kardeşi de mahrem ve aynı hassasiyet ona karşı da olmalı.

Mesela bazı yerlerde de normalde kadınlar kapalıdır ama tatil yerine gittiklerinde açılır sanki oradakiler Erkek değilmiş gibi

Dediğim Gibi sadece inanca bakacak olursak kardeş, baba vs dışında herkes mahrem, tabiki kardeş eşleri ile konuşulur gülünür espri yapılır ama kıyafet konusunda kapalılar diğer erkeklere nasılsa onlara da öyle davranmalı
Linç geliyor demiştim.
Yok bu tamamen benim bakış açımla alakalı,kuzenlerimin yanında da açığımdır çünkü kardeşlerimden farksız görürüm onlarda beni öyle görür,tatil beldelerinde kapalıyım orda sıkıntı yok. Yarı zamanlı kapalı açık mevzuum yok yani,yakın akraba ailemin yanında kasmıyorum gerek olduğunu da düşünmüyorum,teşekkürler.

Eşinden hakaret yiyen birine bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama haketmişsiniz.
Adam tabi ki cinnet geçirir küfür eder ne dediğini bilmez.
Kendimden düşünüyorum eşim bana böyle bi yakıştırma yapacak olsa evden kovarım be.
Zihniyetiniz çok bozuk konu sizinle ilgilenmemesi vs değil bariz kıskanmışsınız konunuzun alt metni çok açık. Ve çok mide bulandırıcı ithamlar bunlar eşine karşı. Biran önce düşünce yapınızı değiştirin ve eşinize karşı bir daha böyle küçülmeyin.

Başlangıçta yaptığın hareketleri yazmışsın kusura bakma da canım o adam da evliya değil kışkırtmışsın adeta ortada büyük bir mesele yok. Tamam hamile olabilirsin hassas olabilirsin birşeyi konuşmanın da bir uslubu var sen sakin konuşsaydın ondan ilgi beklediğini söyleseydin böyle yapmazdı.. Empati kur

Soğutursun kendinden.
Bence haklısınız. Bu yaptığınız onları yakıştırmak değil. Eltinizin yerinde annesi ya da kız kardeşi de olsa aynı tepkiyi verecektiniz çünkü sizin yakındığınız size olan ilgisizliği. En değerlisi, karısına kapıdan girdiğinde dediğiniz gibi size selam vermediyse ve konuşmadıysa konuşmaya çok kaptırmıştır. Siz de ekstra ilgi beklediğinizde acayip bozulmuşsunuz. Ben böyle şeylere çok dikkat ederim. Dalmışım... vs. Evine giriyorsun be adam, önce hatununun yüzüne bak, halini sor, sonra ne muhabbet ediyorsan et.

Eltinizin kasmadan açınması falan ayrı bir olay. Olmaz diye bir şey yok, neler okuyoruz. Günahını almıyoruz. Bunun adı temkinli olmaktır. Eşinizle aranızı düzeltin. Bir an onunla ilgisini göremeyince çok üzüldüğünüzü, dışlanmış hissettiğinizi, bu yüzden fevri davrandığınızı söyleyin. Ama o da ağzından çıkanlar için eşek gibi özür dilemeli, pişman olmalı.

Kayınvalideniz ile aranız iyiyse, güveniyorsanız eltinizin bu açık gezmesinden rahatsız olduğunuzu, kendisinin bu konuda yardımı olup olamayacağını sorun. O uyarırsa daha farklı olur. Eltiniz sanki senden önce ben varım güzelim havalarında gibi geldi bana ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum :110:

Evet aynen duygularıma tercüman oldunuz bu elti degıl bir başkasında olsaydı rahatsız olacaktım zira aynısını onun Eşide yapsaydı oda olurdu .. ben varım ben kimim neyim ben ? O gidince ilgilenmeye çalışıyorum onun yanında vermediği değeri sonra ne yapayım niçin ? Üstelik günlerdir aç yatıyorum 1kase çorba getırmez genelde kaynım yemekleri almaya gelir işi vardı eşim gelmişti geçen gene yemek almaya eltim bana tabak hazırlamış günlerce aklına gelmez eşime oynuyo anlamıyorsunuz yada hastaneden geliyoruz o olmasa girmez o var 5 dk naptın diye gelmiş hatta ben şaşırdım günlerdir kapımı çalmaZken sen varsın diye geldi millete oynuyor dedım oda evet bende farkettım ama söylemek istemdim dedi . Eşime oynuyo görüyorum mal degılım farkındayım herşeyin

Benim iletişimle ilgili hiç bi sıkıntım Yok bu nasıl ayrıca bunları düşünmek için hiç İnsan içime çıkmamak mı gerekiyor beli bı sınır vardır herşeyin bı yeri herkesin bı duruşu
Toplumda onca ınsanın içinde eşine x veya x ye değilde neden eşim ? Bunlar kesinlikle şu veya bu var demek değil bi kaç ornegı toparladıysa gözüme batmaya başladı ve ben kendimi durdurmadım bu beni rahatsiz etti ve sordum siz aranızda me var demedim ! Suçlamadım

Tabiki yoldan gecen veya toplumdaki x veya y degilde eşin olcak yahu kendin demiyor musun ayni evde yasamislar diye? Daha ötesi mi var bunun? Neyini garipsiyorsun. Hele cekingen bir insansa tabiki alisik oldugu kisiyle daha fazla iletisimi olur digerlerine gore.

Senin dusuncelerin, yaşama bicimin herkesi baglamaz, herkes senin sinirlarina uymak zorunda degil. Bana gore senin insanlarin yuzune bakmadan konusman garip ve ayip birsey. Senin bu hareketin de baskalarina yanlis gelebilir mesela?

Sen eşinle iletisim kuramiyorsun derdin bu.
Eltinle eşin sohbet ediyorlar diye kiskanip abisinin eşini, eşine yakistirnak yerine eltini katmadan bu ilgisizligi, muhabbetsizligi nasil cozeriz diye oturup konusabilir veya cozum arayabilirdin. Belki daha etkili olurdu.

ikinizde haksızsızsınız... sadace şunu derim kimse için eşine kendine kızma ceza verme... eltini uyar hoş dııl falan dıyebılırsın...

Çok ayıp etmissiniz insan kayniyla konuşamaz mı ya pes
Kur yapmış flortlesmis gibi davranmissiniz çok yanlış

Hormonla falan alakası yok yahu karakter. Bir de hamile olunca şımartılmak istemiş bence..

Karakter meselesi derken ? Daha yazmadığım bi çok şey aklıma gelen bunlar gene söylüyorum yakıştırma yapmıyorum ben ve ona hal hareklerini kıyasladım kendimi dışlanmış hıssettım .

Hormonla falan alakası yok yahu karakter. Bir de hamile olunca şımartılmak istemiş bence..
Hamile olunca herşey mübah gelir hemen hormonları suçlarız ya konu sahibeside acaba hormonlardanmı demiş kinaye yaptım bende :)

Linç geliyor demiştim.
Yok bu tamamen benim bakış açımla alakalı,kuzenlerimin yanında da açığımdır çünkü kardeşlerimden farksız görürüm onlarda beni öyle görür,tatil beldelerinde kapalıyım orda sıkıntı yok. Yarı zamanlı kapalı açık mevzuum yok yani,yakın akraba ailemin yanında kasmıyorum gerek olduğunu da düşünmüyorum,teşekkürler.
Lİnç olarak algılanamanızı,eleştirmiyorum ancak bence diye başlayarak önlerim diye düşünmüştüm, tabiki tercihiniz kasmamanız, esneklik yorumunuz sizi bağlar tabi

Ben de kapalıyım.
Kaynımı da abim gibi çok severim,konuşurum,güleriz,çok eğleniriz.
Ama öz kardeşim olmadığı için tesettürüme dikkat ederim bütün bunların yanı sıra.

Anlatılmak istenen bu sanırım.
Kardeş gibi görelim sevelim sayalım ama öz mahrem olmadığından kıyafete dikkat ederek.
:KK54:
Ama iste birilerinin tesetturunu elestiremeyiz,kime ne nasil kapanirsa kimin yaninda kapanirsa kapansin veya acilsin. Ucuncu sahislarin soz hakki yok bu durumlarda. İnanca saygisizlik

Bir çok kişi sizi eleştirmiş çok abartmışsınız vs , nasıl yakıştırırsınız felan demiş..
Hayat bu.. olmaz denilen oluyor. ne yazık ki.. benm eltim çok karaktersiz ve tehlikeli bir insan.. herşey beklerim ondan
şöyle bir düşünüyorumda
eşim eltim le bu denli samimi olsa.. benimle olmadıgı kadar..
benimle etmediği sohbet muhabbetleri eltim ile etse ben sizden daha beter tepki verirdim. çünkü çevremde bir kaç kişi vasıtası ile bu olaylara tanık oldum.. elti kaynına aşık.. gelin kaynı ile kaçıyor gidiyor vs..
Eltinizin eşinizin yanında açık saçık dolaşmasıda yanlış bir hareket.. tamam kardeşinin eşi lakin herkes yerini haddini bilmeli k bakmasın kimse.. ben asla kaynım ile vıcık vıcık olmadım hep resmi oldum naber nasılsın abi ? şeklinde..
eşimde ondan öteye gidemez. ki zaten artık öyle bir konum yok çünkü o şahsiyet ile görüşmüyorum..
ben sizi haklı buldum.. ama uslup yanlış konuşma yanlış ifade ediş yanlış.. sizi haklı iken haksız konuma düşürmüş.
eşinizin gözünde onu böyle birşey ile itham eden güvenmeyen bir profil çizmissiniz.

Karakter meselesi derken ? Daha yazmadığım bi çok şey aklıma gelen bunlar gene söylüyorum yakıştırma yapmıyorum ben ve ona hal hareklerini kıyasladım kendimi dışlanmış hıssettım .

Karakter meselesi derken; kıskanç, özgüvensiz, henüz olgunlaşmamış yapı demek..

Eltiniz kv ile beraber mi yaşadı daha önce?

Bunlar hep ask-i memnu yüzünden oluyor :KK53:
Adamin yengesi yahu kıskanacak bisey bulamadın mi ?
Tamam böyle şeyleri duyuyoruz ama sizinkiler sohbet etmiş şüphelenecek bisey de yok ortada.
Ayrıca bende uzun yıllar aynı evde kaldığım kaynımın yanında çok da tesettüre dikkat etmezdim diye düşünüyorum. Kardeşim gibi olur çünkü. Bu da onun düşüncesi niye dikkat etmedigi seni pek de alakadar etmiyor bence.

Back