- 3 Mart 2023
- 52
- 12
- 8
- 26
- Konu Sahibi neyapacagimibilmiyorum
-
Met fazla iştah kapatıyor ve uyutmuyor. İçince anlaşılmıyor ama belirtileri çok net ve keskin. Ot cigara ectasy vs aşırı belli ederdi onları kullanmıyor kesinlikle. Lilika çıkmış 1 yıldır aşırı yaygın onunda asla belirtisi yok ondan şüpheleniyorumİlgisizlik, kötü davranma vs..nin altında aldatma yatmıyorsa muhtemel madde bağımlılığı vardır. Ki sizin eşinizin eskiden böyle bir bağımlılığı da varmış. Ot mot olsa sigaradan daha ağır kokar zaten anlarsın. Ama met gibi kimyasal olanları anlamak mümkün mü bilmiyorum onu nasıl kullanıyorlar.
Farkında olmaz mıyım? Farkındayım tabiki. Yaptığının kötü bir şey olduğunu dile getirdim güldü ne var bunda yaa merak ettim dedi ne diyeyim işte daha fazlaZoom yaparak sizi takip etmesi, buna kıskançlık mı diyorsunuz? Bu çok korkutucu farkında mısınız
Belki de artık üzülmeye başladı bu duruma kendisini yetersiz hissetti ve kendisini geri çekti. Konuşmadan düzelmez gibi geliyor bana. Hissiyatı olarakta kötü birşey hissetmedim açıkcası. Birşeyler değişmiş hayatınızda ve ayak uyduramamışsınız birbirinize sadece. Ben böyle yorumladım.Elbette olabilir fakat görememe durumu yok çünkü hep dile getirirdi senin sayende senin sayende diye hani ben asla lafını açmazdım o sürekli kendi kafasına kakar gibi lafını açardı öyle söyleyeyimtekliftede bulundum olur diyip erteledi ve yapmadı
Bu nasıl anlaşılır kiMet fazla iştah kapatıyor ve uyutmuyor. İçince anlaşılmıyor ama belirtileri çok net ve keskin. Ot cigara ectasy vs aşırı belli ederdi onları kullanmıyor kesinlikle. Lilika çıkmış 1 yıldır aşırı yaygın onunda asla belirtisi yok ondan şüpheleniyorum
Bu da dikkatimi çekti, maddeye tekrar düşmüş olabilir mi? Sizin garip diye adlandırdığınız şey aslında tekrardan maddeye düşmesi olabilir mi. Çünkü madde kullanmak genelde insanları zayıflatır. Yüzünde yara izleri vs var mı?Vallahi hiç bir şey yapmadı öküz gibi yiyor hala bir oturulta 2 ekmek yiyor çılgınlar gibi abur cubur yiyor ve zayıfladı….
Ah birde kaçmasa konuşmaktan.. çok güzel konuşurduk onunla saatlerce günlerce.. yıllarınız konuşarak gülerek yeri geldi kavga ederek geçti ama hep sonunda doğru düzgün konuşmayla noktalandırdık. Şimdide kaçıyor konuşmaktanBelki de artık üzülmeye başladı bu duruma kendisini yetersiz hissetti ve kendisini geri çekti. Konuşmadan düzelmez gibi geliyor bana. Hissiyatı olarakta kötü birşey hissetmedim açıkcası. Birşeyler değişmiş hayatınızda ve ayak uyduramamışsınız birbirinize sadece. Ben böyle yorumladım.
Araştırmam gerek bilmiyorumBu nasıl anlaşılır ki
Savaş açtım bedenime valla. Sende aç. Bol su ve buğday ekmeğine geçiş bile bir adım. Burda konuyu saptırmayım ben daha fazlaHadi kız zayıflayalım valla neden olmasın biraz hırs lazım banaaa
Madde kullandığı zamanlar git gide kilo alıyordu bırakınca belli bir süre kilo verdi sonra durdu şimdi yine başladı zayıflamaya. Onu bende düşünüyorum metabolizması değişmiş olabilir şu anda da madde onu zayıflatıyor olabilir bilemiyorum… evet yara izi var kaşında amcası yapmış küçükken onun haricinde yok bebek gibi suratı varBu da dikkatimi çekti, maddeye tekrar düşmüş olabilir mi? Sizin garip diye adlandırdığınız şey aslında tekrardan maddeye düşmesi olabilir mi. Çünkü madde kullanmak genelde insanları zayıflatır. Yüzünde yara izleri vs var mı?
Yukarıda biryerde madde bağımlılığından şüphelendiğinizden bahsetmişsiniz eğer öyle bir durum var ise nasıl düzelir nasıl yaklaşılır bilemedim ama geçmişte onu bu bataklardan kurtarmışsınız tekrar yapabilirsinizAh birde kaçmasa konuşmaktan.. çok güzel konuşurduk onunla saatlerce günlerce.. yıllarınız konuşarak gülerek yeri geldi kavga ederek geçti ama hep sonunda doğru düzgün konuşmayla noktalandırdık. Şimdide kaçıyor konuşmaktan
bir üye yazmış şuan yorumu bulamadım ancak dediği gibi acaba sizi takıntı mı yaptı bunca zamanFarkında olmaz mıyım? Farkındayım tabiki. Yaptığının kötü bir şey olduğunu dile getirdim güldü ne var bunda yaa merak ettim dedi ne diyeyim işte daha fazla
Başlayalım bakalım inşallah bol bol eksilerimiz olurrrSavaş açtım bedenime valla. Sende aç. Bol su ve buğday ekmeğine geçiş bile bir adım. Burda konuyu saptırmayım ben daha fazla
Bana açılması gerek öncelikle. Açılmadan asla yardımcı olamam başka bir kadına açılıyor olma düşüncesi geliyor aklıma hepYukarıda biryerde madde bağımlılığından şüphelendiğinizden bahsetmişsiniz eğer öyle bir durum var ise nasıl düzelir nasıl yaklaşılır bilemedim ama geçmişte onu bu bataklardan kurtarmışsınız tekrar yapabilirsiniz
Yara izlerinden kastım birkaç madde var yüzde sivilce gibi yaralar çıkartıyor. Bilirsiniz her maddenin de farklı tepkimesi oluyor bazısı kilo aldırır bazısı verdiriyor vs. Ancak eşiniz hiçbirşey yapmadan ve bahsettiğiniz rakamlardan 80 kiloya inmesi diyet veya spor olmadan pek mümkün değil. Bu sebepten ötürü ben madde diye düşünüyorumMadde kullandığı zamanlar git gide kilo alıyordu bırakınca belli bir süre kilo verdi sonra durdu şimdi yine başladı zayıflamaya. Onu bende düşünüyorum metabolizması değişmiş olabilir şu anda da madde onu zayıflatıyor olabilir bilemiyorum… evet yara izi var kaşında amcası yapmış küçükken onun haricinde yok bebek gibi suratı var
bir üye yazmış şuan yorumu bulamadım ancak dediği gibi acaba sizi takıntı mı yaptı bunca zaman
Bilmiyorum ki olabilir.. eğer öyleyse ve şu an takıntısından vazgeçtiyse bana olan oldu yazık yıllarım gitti valla neyse toparlarım bir yerden tutupbir üye yazmış şuan yorumu bulamadım ancak dediği gibi acaba sizi takıntı mı yaptı bunca zaman
Bence kötüyü çağırmayın, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Sizin kendinize güveniniz zedelenmiş ilk aklınıza gelen de bu oluyor. Belki sadece kendine odaklanmak istiyordur belki madde bağımlılığı başlamıştır ne bileyim herşey olabilir ama kadın zannetmem yaBana açılması gerek öncelikle. Açılmadan asla yardımcı olamam başka bir kadına açılıyor olma düşüncesi geliyor aklıma hep
Eğer öyle birşey varsa bence acilen bu evliliği sonlandırmalı. Bir 8 yıl daha boşa gitmemeli. Döngüye girer bu maddeden kurtarma işiYukarıda biryerde madde bağımlılığından şüphelendiğinizden bahsetmişsiniz eğer öyle bir durum var ise nasıl düzelir nasıl yaklaşılır bilemedim ama geçmişte onu bu bataklardan kurtarmışsınız tekrar yapabilirsiniz
He şöyle bir anda düşmedi bu kiloya 1 yıl 1 ay gibi bir sürede yavaş yavaş geldi ama şu an o kadar yemesine rağmen kilo almıyor bende o yüzden madde düşündüm aşırı yemesine rağmen almaması garip hemde hareketsiz birisiYara izlerinden kastım birkaç madde var yüzde sivilce gibi yaralar çıkartıyor. Bilirsiniz her maddenin de farklı tepkimesi oluyor bazısı kilo aldırır bazısı verdiriyor vs. Ancak eşiniz hiçbirşey yapmadan ve bahsettiğiniz rakamlardan 80 kiloya inmesi diyet veya spor olmadan pek mümkün değil. Bu sebepten ötürü ben madde diye düşünüyorum
Ya ya evet benim öz güven yerlerde ve çok özgüvenli bir kadındım hep kendimden emindim noldu bana böyleBence kötüyü çağırmayın, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Sizin kendinize güveniniz zedelenmiş ilk aklınıza gelen de bu oluyor. Belki sadece kendine odaklanmak istiyordur belki madde bağımlılığı başlamıştır ne bileyim herşey olabilir ama kadın zannetmem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?