Eşim bana garip davranıyor

Met fazla iştah kapatıyor ve uyutmuyor. İçince anlaşılmıyor ama belirtileri çok net ve keskin. Ot cigara ectasy vs aşırı belli ederdi onları kullanmıyor kesinlikle. Lilika çıkmış 1 yıldır aşırı yaygın onunda asla belirtisi yok ondan şüpheleniyorum

Belki de artık üzülmeye başladı bu duruma kendisini yetersiz hissetti ve kendisini geri çekti. Konuşmadan düzelmez gibi geliyor bana. Hissiyatı olarakta kötü birşey hissetmedim açıkcası. Birşeyler değişmiş hayatınızda ve ayak uyduramamışsınız birbirinize sadece. Ben böyle yorumladım.

Vallahi hiç bir şey yapmadı öküz gibi yiyor hala bir oturulta 2 ekmek yiyor çılgınlar gibi abur cubur yiyor ve zayıfladı….
Bu da dikkatimi çekti, maddeye tekrar düşmüş olabilir mi? Sizin garip diye adlandırdığınız şey aslında tekrardan maddeye düşmesi olabilir mi. Çünkü madde kullanmak genelde insanları zayıflatır. Yüzünde yara izleri vs var mı?

Ah birde kaçmasa konuşmaktan.. çok güzel konuşurduk onunla saatlerce günlerce.. yıllarınız konuşarak gülerek yeri geldi kavga ederek geçti ama hep sonunda doğru düzgün konuşmayla noktalandırdık. Şimdide kaçıyor konuşmaktan

Madde kullandığı zamanlar git gide kilo alıyordu bırakınca belli bir süre kilo verdi sonra durdu şimdi yine başladı zayıflamaya. Onu bende düşünüyorum metabolizması değişmiş olabilir şu anda da madde onu zayıflatıyor olabilir bilemiyorum… evet yara izi var kaşında amcası yapmış küçükken onun haricinde yok bebek gibi suratı var

Yukarıda biryerde madde bağımlılığından şüphelendiğinizden bahsetmişsiniz eğer öyle bir durum var ise nasıl düzelir nasıl yaklaşılır bilemedim ama geçmişte onu bu bataklardan kurtarmışsınız tekrar yapabilirsiniz

Bana açılması gerek öncelikle. Açılmadan asla yardımcı olamam başka bir kadına açılıyor olma düşüncesi geliyor aklıma hep

Yara izlerinden kastım birkaç madde var yüzde sivilce gibi yaralar çıkartıyor. Bilirsiniz her maddenin de farklı tepkimesi oluyor bazısı kilo aldırır bazısı verdiriyor vs. Ancak eşiniz hiçbirşey yapmadan ve bahsettiğiniz rakamlardan 80 kiloya inmesi diyet veya spor olmadan pek mümkün değil. Bu sebepten ötürü ben madde diye düşünüyorum

bir üye yazmış şuan yorumu bulamadım ancak dediği gibi acaba sizi takıntı mı yaptı bunca zaman
bir üye yazmış şuan yorumu bulamadım ancak dediği gibi acaba sizi takıntı mı yaptı bunca zaman
Bilmiyorum ki olabilir.. eğer öyleyse ve şu an takıntısından vazgeçtiyse bana olan oldu yazık yıllarım gitti valla neyse toparlarım bir yerden tutup

Bana açılması gerek öncelikle. Açılmadan asla yardımcı olamam başka bir kadına açılıyor olma düşüncesi geliyor aklıma hep
Bence kötüyü çağırmayın, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Sizin kendinize güveniniz zedelenmiş ilk aklınıza gelen de bu oluyor. Belki sadece kendine odaklanmak istiyordur belki madde bağımlılığı başlamıştır ne bileyim herşey olabilir ama kadın zannetmem ya

Eğer öyle birşey varsa bence acilen bu evliliği sonlandırmalı. Bir 8 yıl daha boşa gitmemeli. Döngüye girer bu maddeden kurtarma işi

He şöyle bir anda düşmedi bu kiloya 1 yıl 1 ay gibi bir sürede yavaş yavaş geldi ama şu an o kadar yemesine rağmen kilo almıyor bende o yüzden madde düşündüm aşırı yemesine rağmen almaması garip hemde hareketsiz birisi

Evlilik aşkı öldürüyor dedikleri bu mu acaba? Hayır 6 yıl nasıl rol yapmış, rol değilse neden şimdi şekil değiştirmiş şahsen bende anlamadım. Görünüş olarak kilo vermiş olsa da sizi seviyormuş, değer veriyormuş bunu da önemsememesi lazım. Ya da bununla ilgili bir laf atardı ortaya illa ki. Kilodan açardı konuyu. İlginç gerçekten.

Ya ya evet benim öz güven yerlerde ve çok özgüvenli bir kadındım hep kendimden emindim noldu bana böyle inşallah başka kadın yoktur dediğin gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…