• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana garip davranıyor

bir üye yazmış şuan yorumu bulamadım ancak dediği gibi acaba sizi takıntı mı yaptı bunca zaman 😱

Bilmiyorum ki olabilir.. eğer öyleyse ve şu an takıntısından vazgeçtiyse bana olan oldu yazık yıllarım gitti valla neyse toparlarım bir yerden tutup 😔

Takıntı kötü birşey o sağlıklı değil siz yıllarca öyle yaşadığınız için normal ve doğal sanıyorsunuz ama değil asıl normale dönüyorsa takıntısı geçtiyse sizin için iyi olmuştur. Hiçte yıllarınız gitmemiş boşuna ilişkiniz evriliyor ve siz buna ayak uyduramıyorsunuz bence.

Evlilik aşkı öldürüyor dedikleri bu mu acaba? Hayır 6 yıl nasıl rol yapmış, rol değilse neden şimdi şekil değiştirmiş şahsen bende anlamadım. Görünüş olarak kilo vermiş olsa da sizi seviyormuş, değer veriyormuş bunu da önemsememesi lazım. Ya da bununla ilgili bir laf atardı ortaya illa ki. Kilodan açardı konuyu. İlginç gerçekten.
Evet çok çok ilginç bende bilemediğim için o yüzden buraya yazdım herkesin düşüncelerini çok merak ettim. Rol değildi bence.. çok gerçekti çünkü.. birkaç kes annesine ve yengesine arkadaşlarına ağlamış ya benden ayrılırsa diye çok duydun bu gibi şeyleride şu an o adamdan eser yok

Ya ya evet benim öz güven yerlerde ve çok özgüvenli bir kadındım hep kendimden emindim noldu bana böyle 😔 inşallah başka kadın yoktur dediğin gibii 🥲
Yok ya zannetmiyorum ama sizin emeklerinizi boşa çıkarak şey kadın değil madde bağımlılığı olur. Yakalanır mıydı gerçi elbet anlardınız diye de düşünüyorum ama hakim değilim bu konulara

He şöyle bir anda düşmedi bu kiloya 1 yıl 1 ay gibi bir sürede yavaş yavaş geldi ama şu an o kadar yemesine rağmen kilo almıyor bende o yüzden madde düşündüm aşırı yemesine rağmen almaması garip hemde hareketsiz birisi
Hiçbirşey yapmadan diyince ben hızlı bir sürede verdi diye düşündüm ancak yine de aşırı yiyip hareketsiz olması çok garip

Takıntı kötü birşey o sağlıklı değil siz yıllarca öyle yaşadığınız için normal ve doğal sanıyorsunuz ama değil asıl normale dönüyorsa takıntısı geçtiyse sizin için iyi olmuştur. Hiçte yıllarınız gitmemiş boşuna ilişkiniz evriliyor ve siz buna ayak uyduramıyorsunuz bence.
Doğru söylüyorsun eğer takıntıysa ve ben yıllarca onu normal zannetmişsem şu anda ilişki evrilme aşamasında da olabilir .. ne güzel yorumlar yapıyorsun teşekkür ederim ☺️

Met fazla iştah kapatıyor ve uyutmuyor. İçince anlaşılmıyor ama belirtileri çok net ve keskin. Ot cigara ectasy vs aşırı belli ederdi onları kullanmıyor kesinlikle. Lilika çıkmış 1 yıldır aşırı yaygın onunda asla belirtisi yok ondan şüpheleniyorum
Lilika dediğiniz terleme,çok konuşma,konuşurken göz teması kuramama,eklem ağrısı,hıçkırık,kaşıntı, titreme yapar.Ve tabi gözlerde kızarıklık.

Doğru söylüyorsun eğer takıntıysa ve ben yıllarca onu normal zannetmişsem şu anda ilişki evrilme aşamasında da olabilir .. ne güzel yorumlar yapıyorsun teşekkür ederim ☺️
Bazen benimde sert yorumlar yaptığım oluyor başka konularda ama senin konun bana normal geldi açıkcası 🤓 oluyor çünkü uzun süreli ilişkilerde dönüşüm kaçınılmaz yeterki ip kopmadan farkedilip düzeltilebilsin. Ki siz çok güçlüsünüz kolay kolay kimse madde bağımlısı bir sevgiliyle başa çıkamaz ama siz onu temize çıkartmışsınız bunu başarabilen bir kadın şimdide kocasını tekrar yola getirebilir 😋

Evet çok çok ilginç bende bilemediğim için o yüzden buraya yazdım herkesin düşüncelerini çok merak ettim. Rol değildi bence.. çok gerçekti çünkü.. birkaç kes annesine ve yengesine arkadaşlarına ağlamış ya benden ayrılırsa diye çok duydun bu gibi şeyleride şu an o adamdan eser yok
Peki bu durumu onunla konuştunuz mu? Ben şahsen direk sorardım kendisine. Neden böyle davranıyorsun? Farklı davranmaya başladın diye.. Asıl cevabı iyi kötü kendisi verecektir. Biz ne desek yanlış olacak :)

Bazen benimde sert yorumlar yaptığım oluyor başka konularda ama senin konun bana normal geldi açıkcası 🤓 oluyor çünkü uzun süreli ilişkilerde dönüşüm kaçınılmaz yeterki ip kopmadan farkedilip düzeltilebilsin. Ki siz çok güçlüsünüz kolay kolay kimse madde bağımlısı bir sevgiliyle başa çıkamaz ama siz onu temize çıkartmışsınız bunu başarabilen bir kadın şimdide kocasını tekrar yola getirebilir 😋
Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum burada yazanların dertlerine az çok hakimim benimki onların yanında ufacık kalıyor ama ben dert işte ben kaldıramıyorum maalesef.. inşallah be yine temize çıkartmalık bir durum olmadan atlatsak şu dönemi…

Elbet anlardımda şu yeni çıkan maddeler belli etmiyor kendini inşallah düşmemiştir o batağa yine
Paradan belli olur bence onlar pahalı şeylerdir maddiyatla ilgili bir gariplikler var mı? Birde kullanınca hemen etkisi geçmiyordur o kadar uzun süre yalnız kalıyor mu ki?

Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum burada yazanların dertlerine az çok hakimim benimki onların yanında ufacık kalıyor ama ben dert işte ben kaldıramıyorum maalesef.. inşallah be yine temize çıkartmalık bir durum olmadan atlatsak şu dönemi…
Siz yinede gözünüzü açık tutun inşallah yoktur öyle birşey. Herkesin derdi kendine büyük inşallah kolaylıkla çözersiniz.

Paradan belli olur bence onlar pahalı şeylerdir maddiyatla ilgili bir gariplikler var mı? Birde kullanınca hemen etkisi geçmiyordur o kadar uzun süre yalnız kalıyor mu ki?
Arkadaşlarıyla maalesef uzun vakit geçiriyor işten çıktıktan sonra zaten sorunlarımda böyle başladı. Çok para harcıyor evet ama ps oynuyoruz diyor veya bira aldık iki tane araba lol oynadık diyor açıkçası 26 yaşında bir ergen

Back